Chcete si užít pobyt v opravdovém přepychu? Tak vsaďte na designový Pytloun Grand Hotel Imperial **** v Liberci, ze kterého vám budou přecházet oči. Kromě luxusního pokoje Superior či Deluxe se těšte také na privátní wellness s vířivkou, saunou a bazénem, welcome drink, koktejl v Lobby baru a chutnou polopenzi.

O ubytování

Luxusní Pytloun Grand Hotel Imperial **** najdete v samotném centru Liberce jen kousek od Aquaparku a zábavního centra Babylon (700 m), DinoParku (1 km), vodní nádrže Harcov (2,3 km), ZOO a botanické zahrady (3 km) a Ještědu (7,5 km). Budova hotelu pochází ze 30. let 20. století a nese prvky art deco. Celá samozřejmě prošla rekonstrukcí, díky které je interiér hotelu opravdu přepychovým a designovým skvostem. Za lyžováním se vydejte 11 km na Ještěd nebo třeba 24 km na Tanvaldský špičák.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pokojů Superior či Deluxe. Každý pokoj je vybaven designovým nábytkem, antialergickou matrací, zvukovou izolací, zatemňovacími závěsy, klimatizací, televizí, rádiem, telefonem, WiFi, sejfem, minibarem a setem na přípravu kávy a čaje včetně kapslí Nespresso. Samozřejmostí je vlastní koupelna s toaletou a vanou se sparkling systémem. Pokoje Deluxe mají totožné vybavení, ale jsou o něco prostornější.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu najdete Lobby s recepcí, kde si můžete dát koktejl či něco dobrého. V pravém křídle se pak nachází restaurace Zlatý Kohout, kde se každé ráno podávají snídaně formou bohatého bufetu, večer pak vynikající tříchodové večeře. Místní kuchaři si nechávají záležet na čerstvosti potravin, které pochází od místních farmářů. V levém křídle je pak ukryta kavárna Café Imerpial.

Pytloun Grand Hotel Imperial ****

Pytloun Grand Hotel Imperial ****

1. máje 757/29 , Liberec
Česká republika

Provozuje společnost:
PGHILB Management s.r.o. IČ: 09309331


608822822

reservations.imperial@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 530 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,6 km
Sjezdovka
6 km
Běžkování
6 km