Navštivte v Česku ojedinělý hotel, který je součástí zábavního, naučného a relaxačního komplexu Centra Babylon. Při ubytování ve Wellness Hotelu Babylon **** v centru Liberce získáte především neomezený vstup do wellness na neuvěřitelné ploše větší než 1 000 m². Vypravit se můžete také k liberecké dominantě – Ještědu.

O ubytování

Wellness Hotel Babylon **** nedaleko centra severočeského Liberce se vám zalíbí na první pohled svým moderním prostředím, komfortem a vysokou kvalitou služeb. Součástí komplexu nebývalých rozměrů je kromě hotelu také Wellness centrum, Aquapark, Lunapark, naučný iQPARK a science centrum iQLANDIA. Nudit se v libereckém Babylonu opravdu nebudete.

Pokud se přece jen na chvíli utrhnete od zábavy v Centru Babylon, prozkoumejte také další zajímavosti, které vám město Liberec a jeho okolí může nabídnout. Navštivte třeba náměstí Dr. Edvarda Beneše (1,3 km) s novorenesanční radnicí, liberecký zámek (1,2 km) nebo Vajdštejnské domky (1,4 km) z let 1678–1681. Dětem se bude jistě líbit v liberecké zoo (3,2 km) a v DinoParku (1,3 km). Pokořte také vrch Ještědu (5 km) nebo vystoupejte na rozhlednu Liberecká výšina (4,5 km).

V zimě otestujte místní vyhlášené sjezdovky všech obtížností. Perfektní podmínky vás čekají ve Skiareálu Ještěd (4,5 km), který byl zvolen třetím nejlepším skiareálem v Česku. Děti si tu zimní radovánky užijí ve FunParku Kubík. Ski areál Bedřichov (9,2 km) zase nabídne rovnou 10 skvělých sjezdovek. Okolní hřebeny pak lákají na běžky, prohánět se tu můžete po 81 kilometrech běžkařských tratí Jizerské magistrály.

Kde budete spát?

Útulný pokoj Superior je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, televizí, minibarem, trezorem a stolem. Součástí pokoje je také koupelna se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů. Navíc budete mít k dispozici WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Na nedostatek výběru si v Hotelu Babylon **** rozhodně nemůžete stěžovat, čeká na vás totiž hned několik skvělých podniků:

  • Restaurace Atrium je zaměřená na klasickou českou kuchyni, ale i mezinárodní speciality. Podávají se zde snídaně a večeře formou bufetu a servírované obědy.
  • Restaurace Vitalis je otevřená během snídaní v případě vyšší obsazenosti hotelu.
  • Restaurace Nostalgia se nachází v zábavní části Centra Babylon a nabízí výběr italských specialit z těch nejčerstvějších surovin, lahodné předkrmy a nadýchané moučníky. Navíc jde o Baby-friendly podnik a najdete zde mimo jiné dětský koutek.
  • Lobby bar vás okouzlí útulným prostředím, voňavou kávou a pestrou nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů.

Kde budete relaxovat?

Ve zrekonstruovaném Aquaparku se třikrát denně odehrává světelná laser show. Kromě bazénů s teplotou vody 27 - 30 °C, saunou, párou a obvyklých vodních atrakcí jako skluzavky, tobogány, jeskyně, divoká řeka a další zde najdete také vodní hrad, vodotrysky a gejzíry a tobogán Tornádo neboli adrenalinový Spacebowl. To vše v působivé atmosféře originálního steampunkového designu, do kterého je celý Aquapark stylizován.

Relaxační atmosféru dokonale navozuje už samotné prostředí Wellness centra ve stylu antických lázní. Naleznete zde vše potřebné k zaslouženému odpočinku od různorodých saun, bylinných inhalací a vířivek až po parní lázně, oxygenoterapii, tepidarium, Kneippovu koupel nebo solný důl. Svěřit se můžete také do rukou zkušených terapeutů a masérů, kteří nabízí široké spektrum masáží, zábalů, peelingů a koupelí.

Cestujete s dětmi?

V Lunaparku se koná pouť po celý rok. Oblíbený je klasický autodrom, kolotoče, houpačky, prolézačky a trampolíny, ale vyzkoušet můžete i netradiční simulátor divokého býka "Torro", atrakci Tagadea, která vám určitě pěkně zamotá hlavu, lezení na horolezecké stěně nebo Indoor adventure golf. Vynechat byste rozhodně neměli ani zábavně-naučný iQPARK a science centrum iQLANDIA. Od 30.7.2021 přibyla také novinka – Funpark zaměřený na děti do 15 let. Užít si tu mohou ninja arénu, střílecí hrad, skluzavky, vodopád či baby hernu.

Wellness Hotel Babylon ****

Wellness Hotel Babylon ****

Nitranská 415/1 , Liberec
Česká republika

+420 733 755 688

rezervace@hotelbabylon.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 450 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
11,1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
10 m
Sjezdovka
5 km
Běžkování
4,5 km

Tipy na výlet

Liberec

LiberecTip na výlet

Liberec je město na severu Čech sahající svou historií do 13. století. Mnoho lidí si je spojí pouze s vysílačem Ještěd, město má ale své vlastní zajímavosti. Za jakýsi symbol obce můžeme považovat novorenesanční radnici, najdeme tu ale i krásné památky baroka a klasicismu.

Co byste neměli v Liberci minout:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickou zahradu
  • Nezapomeňte ani na moderní vědecké centrum iQLANDII s Planetáriem, DinoPark nebo Technické muzeum.

Za relaxací zamiřte do aquaparku s wellness centrem, které je zařízené ve stylu antických lázní. Aquapark je součástí centra Babylon.

Více informací
Zoo Liberec
Zoo Liberec
Termální lázně Chrastava
Termální lázně Chrastava
Jizerské hory
Jizerské hory