Užijte si dovolenou plnou zábavy a odpočinku přímo v historickém centru Liberce! Ubytujte se v Hotelu Stará Pekárna *** a dopřejte si výtečné snídaně formou bufetu a relaxaci v privátním wellness centru. Budete jen pár kroků od Libereckého zámku a dalších atrakcí, včetně legendárního centra Babylon.

O ubytování

Hotel Stará Pekárna *** se nachází v historickém centru Liberce, ve zrekonstruované budově bývalé pekárny, jejíž historie sahá až do 18. století. Ke všem nejznámějším památkám i dalším atrakcím to budete mít, co by kamenem dohodil, lokalita je tak ideální pro romantické pobyty v páru i zábavné dovolené s dětmi.

Jen pár kroků od hotelu budete mít Liberecký zámek (350 m) s půvabnou zámeckou zahradou a Vilu Johanna Liebiega mladšího (190 m). O kus dál najdete DinoPark (500 m) a vyrazit můžete i do Technického muzea (1,2 km), Oblastní galerie (1,3 km) nebo Severočeského muzea v Liberci (1,3 km).

Dospělé i děti bezpečně zabaví obrovské centrum Babylon (1,3 km) s aquaparkem, lunaparkem, věděcko-zábavním centrem iQLANDIA a spoustou dalších atrakcí. K oblíbeným místům patří v Liberci také botanická (2 km) či zoologická zahrada (2,4 km), ta je dokonce nejstarší v Českké republice.

V létě na vás čeká koupaliště Vápenka (2,6 km), v zimě si užijete cca 9 km sjezdovek Ski areálu Ještěd (7 km), lyžování ve ski areálech Bedřichov (11 km) a Severák (14,9 km) nebo běžkování na slavné Jizerské magistrále s téměř 200 km udržovaných běžeckých stop.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném pokoji s dobovým vybavením. Každý pokoj disponuje televizí, trezorem, WiFi připojením, chladničkou a sadou na přípravu kávy a čaje. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchovým koutem.

  • Pokoj (11) Superior měří 24 m² a je vybavený manželskou postelí a samostatným jednolůžkem, stolkem s posezením a šatní skříní.
  • Pokoj (12) Superior má plochu 20 m² a najdete v něm manželskou postel, stolek s posezením a úložný nábytek.
  • Pokoj (14) Comfort o ploše 20 m² je vybavený manželskou postelí, úložným nábytkem a stolkem s posezením.
  • Pokoj (15) Comfort má 20 m². K vybavení patří manželské dvoulůžko, stolek s židlemi a skříně.
  • Pokoj (16) Superior s plochou 25 m² zahrnuje manželskou postel, samostatné jednolůžko, posezení a úložné skříně.

Na čem si pochutnáte?

V budově hotelu není klasická restaurace, servírují se zde ale bohaté snídaně formou bufetu, kde můžete ochutnat domácí pomazánky, uzeniny, sýry, vaječné speciality, zeleninu, ovoce, jogurty, cereálie, dezerty, moučníky, kávu, čaj, džusy, Prosecco i čerstvé pečivo.

Na oběd či večeři otestujte partnerskou restauraci Barvírna Craft Beer & Burgers (650 m), kde si pochutnáte na skvělých burgerech, čepovaném pivu a jiných dobrotách.

Kde budete relaxovat?

Chcete si užít pořádnou dávku relaxace? Zarezervujte si hotelové privátní wellness centrum. Odpočinete si tu ve vířivce, finské sauně a infrasauně.

Něco navíc

Využít můžete také úschovnu kol.

Hotel Stará Pekárna ***

Hotel Stará Pekárna ***

nám. Českých bratří 26/13 , Liberec
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Stará Pekárna s.r.o. IČ: 06157840


+420 773 317 097

rezervace@stara-pekarna.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětské hřiště
Lyžárna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
2,5 km
Sjezdovka
6,8 km
Běžkování
5 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je město na severu Čech sahající svou historií do 13. století. Mnoho lidí si je spojí pouze s vysílačem Ještěd, město má ale své vlastní zajímavosti. Za jakýsi symbol obce můžeme považovat novorenesanční radnici, najdeme tu ale i krásné památky baroka a klasicismu.

Co byste neměli v Liberci minout:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickou zahradu
  • Nezapomeňte ani na moderní vědecké centrum iQLANDII s Planetáriem, DinoPark nebo Technické muzeum.

Za relaxací zamiřte do aquaparku s wellness centrem, které je zařízené ve stylu antických lázní. Aquapark je součástí centra Babylon.

Více informací
Centrum Babylon v Liberci
Centrum Babylon v Liberci
Zoo Liberec
Zoo Liberec
Botanická zahrada Liberec
Botanická zahrada Liberec