Užijte si relaxační dovolenou pro dva ve 4* Golf Hotelu Morris v Mariánských Lázních. Těšte se odpočinkové wellness procedury, mimo jiné na privátní vířivku, bylinkovou saunu a čokoládový nebo levandulový zábal.
Užijte si relaxační dovolenou pro dva ve 4* Golf Hotelu Morris v Mariánských Lázních. Těšte se odpočinkové wellness procedury, mimo jiné na privátní vířivku, bylinkovou saunu a čokoládový nebo levandulový zábal.

Perfektní dovolená v Golf Hotelu Morris ****

Golf Hotel Morris **** leží v klidné části oblíbených Mariánských Lázní a ročně ho navštíví přibližně 20 tisíc spokojených zákazníků. Hotel spadá pod věhlasnou síť hotelů Morris, takže si můžete být jistí maximální kvalitou služeb a ubytování.

Těšte se na elegantně vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefonem, internetem a minibarem, ve kterých se bude cítit příjemně i ten nejnáročnější klient.


Golf Hotel Morris **** se těší příznivým recenzím zákazníků Slevokingu, kteří oceňují jak ochotu personálu, tak služby, vybavení hotelu i lokalitu. Na portálu Booking.com má hodnocení 8,4 z 10.


V hotelové restauraci si pochutnáte na středomořské a mexické kuchyni a řeckých specialitách, které se připravují výhradně z kvalitních a čerstvých surovin. Po večeři si můžete dopřát skleničku kvalitního vína, koktejl nebo dezert.

Nechte se hýčkat v hotelovém wellness

V hotelu načerpáte spoustu nových sil, protože je pro vás připravený bohatý wellness program.

Relaxovat budete u oxygenoterapie či levandulového zábalu, nechybí ani privátní vstup do vířivky a další lákavé nabídky.

Objevte kouzlo Mariánských Lázní

V Mariánských Lázních vás čekají proslulé lázeňské parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, mnoho kulturního i společenského vyžití a především několik desítek léčivých pramenů.

Nejznámějšími jsou Ferdinandův, který byl také úplně prvním využívaným pramenem, dále Lesní pramen a Ambrožův. K pitným kúrám slouží prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Mariánské Lázně se vždy těšily oblíbenosti u slavných osobností a šlechty. Za zmínku stojí například anglický král Eduard VII nebo skladatel J. W. Goethe. Dnes jsou druhými největšími českými lázněmi.

Golf Hotel Morris ****

Golf Hotel Morris ****

Zádub - Závišín 724 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
MORRIS CL s.r.o. IČ: 49097415


+420 35 44 22 777

golfhotel@hotelmorris.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od lázní
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2,5 km