Pro návštěvu české metropole Prahy je vždycky ideální čas. Vydejte se do nejznámějšího tuzemského města i během podzimu a ubytujte se v Hotel - penzionu Bob***, který má ideální polohu.
Pro návštěvu české metropole Prahy je vždycky ideální čas. Vydejte se do nejznámějšího tuzemského města i během podzimu a ubytujte se v Hotel - penzionu Bob***, který má ideální polohu.

Hotel - penzion Bob*** - kousek do centra i přírody

Milujete Prahu? Pak byste ji rozhodně neměli zapomenout navštívit během podzimu. Užít si toto stověžaté město můžete v Hotel - penzionu Bob***. Právě zde to budete mít kousek jak do centra (15 min hromadnou dopravou/19 min autem), tak i do malebné přírody. 

Hotel - penzion Bob*** se totiž nachází v přírodní a památkové rezervaci Lysolaje a Divoká Šárka - romantické údolí spojované s legendou o Šárce a Ctiradovi. Jedná se o rozlehlou lesní oblast na území Prahy, působící jako oáza v ruchu velkoměsta.

Penzion nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích, které jsou vybaveny sociálním zařízením,  ledničkou a televizí (jen v pokoji Comfort). V celém penzionu je k dispozici WiFi.

Podzimní výlety po okolí - příroda, Karlův most nebo cyklistika

Přímo v okolí penzionu se můžete vydat do přírodního parku Divoká Šárka, který je jako stvořený pro relaxaci po náročném dni. Samotné Lysolaje jistě stojí za prozkoumání, místní zajímavostí je například historický Fuchsův statek. Kousek od penzionu naleznete také léčivý pramen zvaný Housle. 

Oblast Lysolají vybízí také k cyklistickým výletům. Kola si můžete zapůjčit přímo v penzionu. Dá se zde také rybařit, budete-li chtít, v penzionu vám rádi zapůjčí rybářské náčiní. 

Na výletu do Prahy ale nejvíce lákají nesčetné historické památky, zapomenout byste tak rozhodně neměli na ty nejznámější, jako jsou Karlův most, Pražský hrad nebo staroměstský Orloj. 

Pohled na Staré Město si budete moci vychutnat rovnou z Lysolají. S výlety do okolí vám ale ochotně poradí personál Hotel - penzionu Bob***.

Hotel - penzion Bob

Hotel - penzion Bob

Kovárenská 2a , Praha 6 - Lysolaje
Česká republika

Provozuje společnost:
EMPYREAL s.r.o. IČ: 27442381


+420 220 921 924

info.pensionbob@gmail.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování