Vyrazte do Prahy, ubytujte se v Hotelu Čertovka **** a dokonale načerpejte atmosféru tohoto nádherného historického města. Ke Karlovu mostu i k Pražskému hradu to budete mít doslova pár kroků, z pokoje v historickém stylu si užijete působivý výhled na malebné Hradčany a třešničkou na dortu bude vynikající snídaně či romantický balíček.

O ubytování

Hotel Čertovka **** se nachází v nově zrekonstruované barokní budově na Malé Straně, jen kousek od Karlova mostu (160 m). Pokud chcete poznat historickou část Prahy se vším jejím kulturním bohatstvím, jste na pravém místě. Projděte se po Karlově mostě, vystoupejte na Pražský hrad (900 m), odpočiňte si v zeleni v Petřínských sadech (1,1 km) a na kouzelném Střeleckém ostrově (1 km) nebo se hoďte do gala a vyrazte na představení do Národního divadla (1,1 km).

Pokud již "klasické" pražské památky dobře znáte, zkuste navštívit méně známá místa. Tajemnou okultní atmosféru si můžete užít v Muzeu alchymistů a mágů staré Prahy (850 m) nebo v historické alchymistické dílně Speculum Alchemiae (1,4 km). Do podmořské říše se přenesete ve Světě medúz (5,4 km) o ploše 700 m² a božský klid si užijete v umělé jeskyni Grotta (3,9 km), postavené milionářem Moritzem Gröbem koncem 19. století.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním, klimatizovaném dvoulůžkovém pokoji (16 m²) s interiérem laděným do historického stylu. Atmosféru skvěle podtrhuje dřevěný a čalouněný nábytek, zdobené závěsy či dobové dekorace. Z oken se vám navíc naskytne pohled na Karlův most, Hradčany či Pražský hrad.

Součástí každého pokoje je koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a fénem, ve spací části potom najdete dvoulůžkovou postel, stolek s židlemi k posezení, psací stůl, minibar a televizi. K dispozici budete mít i WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Hotel nemá vlastní denní restauraci, servírují se zde ale bohaté snídaně formou teplého a studeného bufetu. A díky skvělému umístění v historické části Prahy to budete mít jen pár kroků ke spoustě oblíbených restaurací.

Hotel Čertovka ****

Hotel Čertovka ****

U Lužického semináře 2/85 , Praha 1
Česká republika

Provozuje společnost:
Richmond a.s. IČ: 63998548


+420 257 011 500

reservations@certovka.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 600 Kč/noc - (Parking Rudolfinum)

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
18 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Karlův most
Karlův most
Pražský hrad
Pražský hrad
Petřín a Petřínská rozhledna
Petřín a Petřínská rozhledna