Na tuhle dovolenou hned tak nezapomenete! Vydejte se za jedinečným odpočinkem do Hotelu Vier Jahreszeiten Pitzal ****+ v těsné blízkosti skvělého skiareálu. Váš pobyt bude luxusní v každém směru – čeká vás velkolepé neomezené wellness a gurmánská rozšířená polopenze s bohatou snídaní a 5chodovou večeří. Bonusem jsou perfektní podmínky pro zimní sporty.

O ubytování

Luxusní Hotel Vier Jahreszeiten Pitztal ****+ se nachází v krásném prostředí Ötztalských Alp u tyrolského ledovce Pitztal. Celoroční pobyt v horách si skvěle rozumí s hotelovými wellness procedurami, a tak je tato dovolená dokonalou kombinací pohybu a odpočinku. Nádherné výhledy a parádní vyžití vám zajistí pobyt naplněný zážitky, na které jen tak nezapomenete.

Léto v údolí Pitztal vám nabídne mnohá dobrodružství v krajině, kde se střídají strmé vrcholky s rozkvetlými loukami. Těšte se sem na ideální podmínky pro vysokohorskou turistiku, vyjížďky na horských kolech a elektrokolech nebo lezení. Čas v přírodě si užijete třeba cestou k jezeru Rifflsee (500 m) nebo na procházce Pitztalskou cestou legend, která končí u chaty Gletscherstube (3 km). 2–3x týdně se můžete do hor vydat i společně s průvodcem.

Dechberoucí výhledy vás očekávají na místním ledovci, kam se pohodlně dopravíte lanovkou Gletscherexpress (1,3 km) nebo Wildspitzbahn (3,9 km). Na vrchu máte šanci si zajít na kávu do nejvýše položené rakouské kavárny Café 3.440, ze které se pokocháte horským panoramatem s 50 třítisícovkami. Impozantní přírodu obdivujte také v nedalekém Národním parku Kaunergrat (36 km).

O zábavu nepřijdete ani v zimě. Hned co horské svahy pokryje sníh, sjíždí se do Tyrolska lyžaři a snowboardisté ze široka daleka. A mají proč! Skvěle upravované sjezdovky, nejmodernější infrastruktura a hlavně překrásná horská panoramata – to jsou největší lákadla tohoto populárního centra zimních sportů.

Hned u hotelu najdete Ski resort Pitztal Glacier & Rifflsee (110 m), kde si skvěle zalyžujete v nadmořské výšce až 3 440 metrů. Projedete se po 40 kilometrech upravených sjezdovek různých obtížností. Zkuste také vzdálenější Hochzeiger ski resort (28 km), kde vás rovněž čeká více než 40 kilometrů sjezdových tratí ve výšce až 2 500 m n.m.

Kde budete spát?

Vaším útočištěm se stane moderní dvoulůžkový pokoj Vitalzimmer (28–30 m²), který je stylově a prakticky zařízený tak, abyste se tu po celý pobyt cítili báječně.

Součástí ubytování je vlastní prostorná koupelna se sprchou, toaletou, fénem a kosmetikou. K vybavení dále náleží pohodlná manželská postel, posezení, psací stůl, televize s plochou obrazovkou a příslušenství na přípravu kávy a čaje.

Potěší vás balkon s výhledem do přírody, na kterém si vychutnáte třeba welcome drink. Na pokoji na vás bude čekat wellness taška s županem, pantoflemi a ručníky.

Na čem si pochutnáte?

Za exkluzivním gastronomickým zážitkem zavítejte do hotelové à la carte restaurace, která vás na první pohled okouzlí estetickým designem inspirovaným krásou tyrolské přírody. V hotelu věří, že jídlo je oslavou života, a tuto filozofii následují i při přípravě a servírovaní pokrmů, které jsou proto vyladěné do posledních detailů. Zdaleka nejde jen o kalorie!

V restauraci okusíte nejrůznější speciality z pod rukou týmu profesionálních kuchařů vedených šéfkuchařem Robertem Bruggerem. Tento milovník vysokohorských túr přesně ví, co vaše tělo po pobytu v horách potřebuje, a tak byste si lepší péči ani nemohli přát.

Rozmanité menu uspokojí každého. Najdete na něm vše od rakouských tradičních pochoutek až po veganské dobroty. Nakonec však mají všechny pokrmy přece jen něco společného – jsou připraveny z čerstvých regionálních surovin s ohledem na udržitelnost a servírované s úsměvem na tváři.

Na oblíbený drink nebo sklenku vybraného vína si zajděte do hotelového lounge, který je jako stvořený pro společné chvíle s přáteli, nebo do stylového hotelového baru Die Vier.

Kde budete relaxovat?

Hotel se pyšní rozsáhlým wellness centrem, které vás zve k jedinečnému odpočinku. Na ploše 1400 m² se vám nabízí řada možností relaxace, a tak jediné, co budete muset řešit je, kam jít odpočívat dřív.

Po návratu z hor jistě oceníte regeneraci v saunovém světě, který zahrnuje finské sauny, borovou saunu, infračervenou kabinu, parní lázeň a bylinnou parní lázeň. Abyste hřejivý odpočinek vyvážili, zkuste naopak ledovou místnost.

Dále vás čeká relax v XL venkovní a vnitřní vířivce nebo v bazénu s lehátky, po kterém se přesunete do relaxačního pavilonu s krbem nebo panoramatické relaxační místnosti. Pokud chcete zůstat na čerstvém vzduchu, využijte wellness saunovou zahradu. Svůj pobyt si zpestřete profesionální masáží nebo kosmetickou procedurou.

Něco navíc

Pobyt v srdci Tyrolska potěší každého nadšeného sportovce. Nejenže Alpy vítají pěší turisty, běžce, cyklisty i lyžaře, zdravý pohyb si dopřejete i v samotném ubytování.

Odcvičte si svůj trénink ve vnitřní posilovně s výhledem na horské panorama. Využijte moderní posilovací i kardio stroje nebo zklidněte svůj dech i mysl na józe.

Hotel Vier Jahreszeiten Pitztal ****superior

Hotel Vier Jahreszeiten Pitztal ****superior

Mandarfen 73 , St. Leonhard i. Pitztal
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
11 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
50 m