Prožijte luxusní dovolenou plnou odpočinku i zábavy v Hotelu Karos Spa **** ve městě Zalakaros nedaleko Balatonu. Prostorné pokoje, vynikající polopenze, celkem sedm bazénů, saunový svět i fitness centrum – to vše vám hotel nabídne ve svém wellness centru o celkové rozloze 4000 m². Ani děti se tu však nebudou nudit. Kromě dětského bazénu je tu k dispozici i hřiště a dětská herna s nabídkou různých kreativních aktivit.

O ubytování

Hotel Karos Spa **** leží v městečku Zalakaros na západě Maďarska, které se vyznačuje především lázeňstvím. Najdete tu hned několik termálních lázní i koupališť. Samotný hotel se pak díky svému wellness centru řadí mezi největší vodní světy v celém regionu. V jeho okolí však najdete i několik zajímavostí, které po pořádném odpočinku stojí za to vidět.

Na klidnou procházku se například můžete vydat do nedalekých parků Éger tanösvény (500 m) nebo Zalakaros Termáltó és ökopart (1 km) či si vyjít pár schodů na rozhlednu Zalakarosi kilátó (1 km) s krásným výhledem na město a okolní krajinu. Kousek za městem se také nachází půvabný lesík Csiga-túra tanösvény kiindulópontja (2 km), který je ideální na krátký a nenáročný výlet.

V širším okolí města je toho také spoustu k vidění. Čeká tu na vás rozhledna Nagyradai kilátó (9 km), ze které se budete kochat nedalekým jezerem Malý Balaton (10 km), kde se pak můžete v létě vykoupat. Pokud byste se chtěli vydat na delší výlet, určitě nelze vynechat největší jezero ve střední Evropě Balaton (32 km), které je ze severní strany obklopeno malebnou krajinou s vinicemi a z jižní strany plážemi, na kterých si po koupání odpočinete a třeba se i opálíte. Jezero také nabízí různé možnosti vodních sportů, včetně paddleboardingu či plachetnice.

Nedaleko Zalakarosu se také nachází okresní město Nagykanizsa (16 km), které nabídne památky jako muzeum Thúry György (17 km), Bogenriederův palác (16 km) postavený ve stylu maďarské secese nebo sochu svaté Trojice na Alžbětině náměstí (18 km).

Kde budete spát?

Pokoj Spa Superior PLUS pro dvě osoby je vybavený manželskou postelí, klimatizací, minibarem, trezorem, telefonem a LED televizí. V samostatné koupelně najdete sprchu nebo vanu a fén. Užijete si také balkón a výhled do parku nebo na bazén. Samozřejmostí je i bezplatné WiFi připojení. Pro každou dospělou osobu bude pro maximální odpočinek na pokoji také připravený župan.

Apartmán Spa Superior je určený pro dvě dospělé osoby se dvěma dětmi do 13,9 let. V apartmánu naleznete dvě ložnice se stejným vybavením, jakým disponuje pokoj Spa Superior PLUS. V koupelně je tu ale navíc sprchový kout a rohová vana s termální vodou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Eden vaše chuťové buňky zaplesají. Připravují se zde regionální speciality z kvalitních surovin včetně snídaní a večeří formou bufetu s bohatou nabídkou. Personál bere při přípravě jídel zřetel i na děti a jejich preference.

Další dobroty a nápoje si můžete dopřát ve Drink Baru, který potěší nejednoho milovníka kávy, nebo ve Family Snack Baru, kde se během letních měsíců podává lehký oběd.

Kde budete relaxovat?

Ve wellness Hotelu Karos Spa **** pro vás i odpočinek bude zážitkem. Najdete tu čtyři vnitřní bazény, včetně plaveckého, termálního a zážitkového, k tomu i dva venkovní. V některých si zaplavete, jiné jsou určené k potápění nebo relaxaci za pomoci masážních prvků. Bublinky si užijete také ve vířivce. Svůj bazén s veselými prvky tu najdou i děti.

Ani v saunovém světě nebudete vědět, kam dřív. Čeká tu na vás finská, bio, profi, infra i parní sauna a navíc také ledová jeskyně. Připravený je tu také program se saunovými profesionály, kteří vás ve finské a bio sauně provedou ceremoniály.

Pokud při plavání nebo po saunování dostanete hlad či žízeň, budete se moci občerstvit v baru s nabídkou několika různých salátů, dezertů, kávy či koktejlů.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je na hotelu připravené dětské hřiště a klub, ve kterém si díky bohatému kreativnímu programu užijí spoustu zábavy. Dohlížet na ně budou profesionální animátoři, takže o vaše nejmenší bude opravdu dobře postaráno. Pro trochu starší dorost je tu k dispozici stolní tenis a stolní fotbal.

Něco navíc

V hotelu můžete zhlédnout živé hudební vystoupení, které je na programu hned několikrát týdně ve Food Garden Baru.

Hotel Karos Spa ****

Hotel Karos Spa ****

Alma utca 1. , Zalakaros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Karosinvest Zrt. IČ: 12955132-2-20


+36 93 542 550

sales@karos-spa.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování 3 €/noc v zadní částí uzavřeného parkoviště, 4 €/noc na uzavřeném parkovišti u hlavní budovy, 6 €/noc v garáži.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,5 km