Zajeďte si do lázeňského městečka Zalakaros a užijte si dovolenou plnou relaxace a zábavy. Těšit se můžete na bohaté snídaně, komfortní pokoje a relaxační wellness zónu s vířivkou a několika druhy saun. Zabavíte se při hře minigolfu vyrazit můžete i na výlet, třeba ke skvělým atrakcím v okolí Malého Balatonu.

O ubytování

Aqua Therm Hotel *** stojí v maďarském lázeňském městě Zalakaros přibližně 30 km od Balatonu. Klidné okolí, termální lázně vzdálené pouhých 300 metrů i prvotřídní služby z něj dělají ideální lokalitu pro vaši odpočinkovou dovolenou.

Nedaleko lázní leží ekologický park (1,3 km) s uměle vytvořeným termálním jezerem, dětským hřištěm, venkovním fitness parkem, naučnou stezkou a dalšími atrakcemi. Pěšky se můžete vydat také do lesoparku Zakalaros a užít si výhled z místní rozhledny. Milovníci vína zase mohou obejít tradiční vinné sklípky. Na kole vyrazte k Malému Balatonu (20,2 km), kde na vás čeká buvolí rezervace Kápolnapuszta (11,4 km), zážitkový park Kalandozoo Zobor (12,7 km), Dětská ZOO Fenyvespuszta (13,3 km) a krásný poloostrov Kányavári (14,3 km), který je skvělým místem k pozorování vodního ptactva.

Za kulturou vyrazte do měst Hévíz (32,6 km) a Keszthely (34,5). Dominantou Hévízu je obrovské termální jezero, na kterém je postavený také slavný lázeňský komplex. Populární je i místní Farmářský trh s těmi nejlepšími maďarskými delikatesami. Městečko Keszthely je zase známé množstvím muzeí. Jsou zde expozice věnované panenkám, marcipánu, myslivectví, hororu a dalším tématům. Vynechat byste neměli ani návštěvu krásného zámku Festetics s rozsáhlým zámeckým parkem a knihovnou, která skýtá přes 80 000 historických svazků.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 24 stylových pokojů s balkónem. V každém z nich budete mít k dispozici vlastní koupelnu se sprchou. Všechny pokoje mají na podlaze parkety, a jsou tak vhodné i pro alergiky. Ochuzeni nezůstanete ani o WiFi připojení.

  • Pokoj Standard měří 20-22 m² a je dvoulůžkový, umožňuje ale i přistýlku. V pokoji je kromě dvoulůžkové nebo 2 jednolůžkových postelí také psací stůl s židlí, lednička, televize, telefon a šatní skříň. Koupelna je vybavená sprchovým koutem. Za příplatek můžete zvolit pokoj Standard s klimatizací, zbytek zařízení je stejný.

  • Pokoj Superior (20-22 m²) nabízí manželskou postel s matrací z paměťové pěny, klimatizaci, televizi, skříně, stůl s židlí, malou chladničku a set na přípravu kávy a čaje. V koupelně najdete sprchu nebo vanu. Pokoj neumožňuje přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V místní restauraci dbají na kvalitu a vyváženost stravy, čekají na vás tradiční maďarské speciality i dietní jídla. Kuchyně se snaží vyjít vstříc i hostům s různými potravinovými alergiemi a intolerancemi, stačí o nich informovat při rezervaci.

Hotelová restaurace je v provozu jen během snídaní. Na oběd a večeři si můžete zajít do některého z partnerských podniků. Populární volbou je restaurace Hotelu Napfény s obědovým menu od 12:00 do 15:00 hodin a večeří formou bufetu od 17:30 do 20:00 hodin. Případně si můžete objednat jídlo přímo na pokoj z místní kuchyně, stačí si vybrat z denního menu.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum nabízí finskou a infra saunu, aromaterapeutickou parní kabinu, zážitkové sprchy i vířivku. Díky neomezenému vstupu v něm můžete relaxovat každý den vašeho pobytu. Skvělý zážitek ještě vylepší relaxační masáž, kterou si můžete objednat na recepci.

Cestujete s dětmi?

Aby si i ti nejmenší hosté užili v hotelu dostatek komfortu, je zde k zapůjčení dětská postýlka a vanička. Ke hře jim poslouží dětský koutek a venkovní dětské hřiště.

Něco navíc

Zabavíte se při hře šipek a stolního fotbálku. Za hezkého počasí si můžete dát partii badmintonu nebo potrénovat minigolf. V hotelu jsou k zapůjčení také jízdní kola k nejrůznějším výletům.

Aqua Therm Hotel ***

Aqua Therm Hotel ***

Üdülő sor 6 , Zalakaros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Heilwasser-Gyógyuíl Kft. IČ: 12500796-2-02


+36304748687

sales@aquathermhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 2 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,4 km