Užijte si atmosféru lázeňského města Sárvár v Hotelu Bassiana ****. Maďarsko luxusně s polopenzí, hotelovým wellness s bazénem, vířivkou, saunami i kardio zónou a s volným vstupem do arboreta. Dle varianty se těšte i na celodenní vstupenku do termálních lázní.

O ubytování

Hotel Bassiana **** se nachází přímo v historickém jádru lázeňského města Sárvár ve vzdálenosti pouze 700 m od vyhlášených termálů. Doslova pár kroků od hotelu leží dominanta celého města – Nádasdyův hrad (150 m). Z druhé strany se rozprostírá nádherná botanická zahrada s arboretem, kam vede z hotelu přímý vstup. Za příjemnou procházkou můžete vyrazit k jezeru Csónakázó (700). Oblíbenými cíli turistů jsou nedaleká lázeňská města Celldömölk (23 km) či Szombathely (30 km) s mnoha památkami.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve pohodlně zařízeném dvoulůžkovém pokoji typu Standard, Classic nebo Superior. Všechny pokoje jsou vybavené klimatizací, LCD televizí, minibarem, rádiem a telefonem. Ve vlastní koupelně najdete také fén a župany.

Pokoje Standard jsou menší (16-20 m²) a najdete v nich dvě oddělené postele. Pokoje Classic měří 22-28 m² a jsou umístěné ve starší části hotelu. Mohou být vybavené manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. Modernější pokoje Superior s manželskou postelí mají plochu 23-25 m² a najdete je v novém křídle hotelu.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je restaurace s krytou terasou. Každé ráno si zde pochutnáte na bohaté snídani ve formě bufetu. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku, na kterém najdete tradiční maďarské i mezinárodní speciality. Večeře si hoteloví hosté vybírají z menu.

Kde budete relaxovat?

K osvěžení těla i mysli slouží wellness centrum vybavené vířivkou, finskou a infra saunou, solnou komorou a Kneippovým chodníkem. Během léta je v provozu vyhřívaný venkovní bazén. Dopřát si můžete také masáž, kryoterapii a další procedury.

Něco navíc

Aktivní jedinci zajisté ocení, že hotel má vlastní posilovnu. Můžete si zde také zapůjčit kola, která jsou ideálním dopravním prostředkem při objevování krás Sárváru a okolí.

Hotel Bassiana ****

Hotel Bassiana ****

Várkerület 29-2. , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Katavics Kft. IČ: 18-09-104049


+36 95 521 300

info@bassiana.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,9 km
Zastávka
0,5 km