Chcete si dopřát něco opravdu speciálního? Hotel Club Tihany **** na balatonském poloostrově Tihany se může pyšnit nejen polohou přímo na pláži, kterou můžete využívat zdarma, ale také bazény či vynikající polopenzí.
Chcete si dopřát něco opravdu speciálního? Hotel Club Tihany **** na balatonském poloostrově Tihany se může pyšnit nejen polohou přímo na pláži, kterou můžete využívat zdarma, ale také bazény či vynikající polopenzí.

Rodinná pohoda u Balatonu

Hotel Club Tihany **** leží na poloostrově Tihany, který vybíhá hluboko do největšího jezera ve střední Evropě.

Ubytování budete v pohodlných pokojích Standard s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefonem, minibarem a fénem. V pokojích Standard se mohou ubytovat maximálně 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby + 2 malé děti. K dispozici je jedna pevná pohovka a jedna rozkládací pohovka (brána jako přistýlka). Na pokojích je také WiFi, na kterou se můžete připojit na 20 minut zdarma každých 24 hodin. Pokud budete potřebovat více minut připojení je možné využít neomezenou WiFi ve společných prostorách či zakoupit kartu s kódem na recepci (poplatek 1 500 HUF).

Připlatit si můžete i pokoj Superior, ve kterém na vás navíc čeká klimatizace, balkon a možnost přistýlky.

Hotel nabízí spoustu příležitostí zábavy pro dospělé i pro děti, jedná se tedy o ideální lokalitu pro rodinnou dovolenou.

Wellness ostrov a gastronomie

V moderním wellness centru hotelu si užijete neomezený vstup do bazénu s výhledem na Balaton, vířivky, sauny, páru, fitness i bohatou nabídku masáží.

Polopenze, kterou máte v ceně balíčku, je příležitostí, jak okusit to nejlepší z tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně. Den začnete snídaňovým bufetem, při kterém si vybere každý a ukončíte elegantní večeří v místní restauraci.

Koupání i krásná příroda

Malebná krajina doplněná panoramatickým výhledem na jezero Balaton je jednou z největších výhod pobytu. Další výhodou je pláž přímo u hotelu, na niž máte vstup včetně využívání lehátka zadarmo. Voda v Balatonu je příjemě teplá a koupat se obvykle dá už v květnu.

Kromě dovádění ve vodě si můžete třeba udělat procházku po pobřeží, navštívit jedno z přístavních měst či lázní nebo zkusit vodní sporty.

Hotel Club Tihany ****

Hotel Club Tihany ****

Rév u.3. , Tihany
Maďarsko

Provozuje společnost:
Club Tihany ZRT. IČ: 10187186-2-19


+ 36 30 604 96 94

reserv@clubtihany.hu

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná