Zažijte léto plné zábavy na břehu Balatonu! Ubytujte se v Hotelu Royal Mediterrán ****, kde na vás čekají moderní pokoje, výtečná polopenze i relax ve vířivce a saunách. Těšit se můžete také na spoustu aktivit, k zapůjčení jsou zde kola na výlety nebo kajaky na plavbu po jezeře. Nudit se zkrátka nebudete.

O ubytování

Hotel Royal Mediterrán **** se nachází ve městě Siófok, doslova na břehu legendárního "maďarského moře" – jezera Balaton. Milovníci vodních sportů a koupání tak budou mít u Balatonu přes léto vystaráno. Spousta zábavy zde na vás ale čeká i v dalších ročních obdobích.

Nadšení cyklisté si mohou projet legendární trasu Balaton Ring nebo jiné zajímavé cyklostezky. Příjemnou procházku si užijete v parku Millennium (5,2 km) s okrasnou florou i zajímavými uměleckými díly. Divočejší příroda na vás čeká v přírodní rezervaci Töreki (14,2 km) nebo na poloostrově Tihány (21,9 km), který je známý zejména bohatou populací vodního ptactva.

Chcete se na dovolené hlavně bavit? Vyzkoušejte jízdu na motokárách Balaton Go-Kart (3,4 km), pokořte lanové dráhy a ziplining dobrodružném parku Zamárdi (12,1 km) nebo se projeďte na bobové dráze v zábavním parku Balatoni Bob (25,6 km). V cca 12 km vzdáleném Zamárdi se navíc každoročně konají hned 2 hudební festivaly – B my Lake Festival a Balaton Sound.

Pokud vás zajímají také památky a historie, vyrazte do Muzea světové války (10,9 km) a Muzea Imreho Kalmána (5,4 km) nebo prozkoumejte historické pevnosti v okolí, třeba Börevár (16,9 km), Kási vár (22,8 km) a Kereki (25,7 km).

Kde budete spát?

Pokoje v hotelu jsou útulné, moderně vybavené, s interiérem laděným do neutrálních tónů. Každý je vybavený klimatizací, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, malou kuchyňkou, televizí a WiFi připojením.

  • Pokoj Standard měří 16 m² a je vybavený dvoulůžkovou postelí a stolem s židlemi. Tento pokoj můžete zvolit i ve variantě s výhledem na Balaton.

  • Pokoj Superior je prostornější, měří 25 m². Nechybí v něm manželská postel a stůl s židlemi.

  • Pokoj Deluxe nabídne plochu 35 m² a najdete v něm spací zónu s manželskou postelí, stůl s židlemi a rozkládací pohovku.

Kde budete relaxovat?

Dokonalý relax si užijete ve venkovní hydromasážní vířivce s krásným výhledem na jezero, nebo v saunové zóně s finskou saunou a infrasaunou. Odpočinek můžete ještě vyšperkovat některou z lákavé nabídky masáží.

Royal Mediterrán Hotel ****

Royal Mediterrán Hotel ****

Baross Gábor utca 27/B , Siófok
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sparadise Kft. IČ: 01-09183778


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Půjčovna kol
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7,5 km
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
27,8 km

Tipy na výlet

Balaton

Balaton Tip na výlet

Balaton je největší jezero ve střední Evropě a právě kvůli jeho velikosti se mu v maďarštině říká také Magyar tenger – Maďarské moře. Dnes se tato kdysi nejoblíbenější letní destinace stává mezi Čechy opět velmi populární. A není divu, na své si zde přijdou rodiny s dětmi, rybáři, jachtaři, surfaři, cyklisté i senioři. Mladí tu najdou mnoho možností zábavy až do ranních rodin, starší generace může relaxovat v proslulých lázních. V okolí jezera se jich nachází hned několik.

Co všechno můžete dělat u Balatonu?

  • vodní sporty: například surfing, vodní lyže, šlapadla
  • rybaření
  • pěší turistika
  • cykloturistika
  • lázeňské procedury

Z turistických cílů lze jmenovat krásný barokní zámek Helikon, muzeum kočárů či muzeum hraček, ve kterém si děti budou připadat jako v ráji. Pokud vám během výletů vyhládne, rozhodně nemusíte zoufat, protože místní nabídka pokrmů je opravdu široká. Dát si můžete například i u nás oblíbené langoše, různě upravované ryby nebo pikantní rybí polévku halászlé. Dále můžete vyzkoušet túrógombóc – tvarohové knedlíky se smetanou a cukrem nebo studené ovocné polévky.

Více informací
Siófok
Siófok
Balaton Bike Ring
Balaton Bike Ring
Tihany
Tihany