Zažijte krásy italského Tyrolska – impozantní horské štíty, kouzelné soutěsky, alpské pastviny i pohostinné horské chaty při pobytu v Hotelu Tenne Lodges *****. Těšit se můžete také na veškerý komfort 5* hotelu, včetně výtečné polopenze a luxusního wellness centra s bazénem a saunami.

Věděli jste, že..?

Hotel Tenne Lodges ***** se může pochlubit vynikajícími recenzemi na internetových portálech, jako jsou Tripadvisor a Holidaycheck. Hosté jsou nadšeni mimo jiné moderní architekturou, přátelskou obsluhou, fantastickou kuchyní a útulným wellness centrem. Není tedy divu, že hotel získal ocenění Travellers' Choice Award.


O ubytování

Hotel Tenne Lodges ***** se nachází v italské obci Racines (Ratsching) v jižním Tyrolsku. Region vás okouzlí nádhernou krajinou s impozantními horskými štíty, zelenými alpskými loukami i průzračnými řekami a jezery. Těšit se můžete na pěší túry, cyklovýlety a v zimě i lyžování na dokonale upravených sjezdovkách.

Mezi oblíbené výletní cíle v okolí patří soutěska Gilfenklamm (7,3 km) s krásnými vodopády či Stubaiské Alpy s mnoha pěšími trasami a vrcholy. K výletů lákají také četné horské chaty, třeba Kalcheralm (8,5 km) a Rinneralm (6,8 km), kde ochutnáte tradiční jihotyrolské speciality a užijete si místní pohostinnosti. Za kulturou a památkami vyrazte do města Sterzing (12,6 km), ponořte se do středověké atmosféry historického centra a navštivte věž Zwölferturm či městské muzeum.

V okolí Racines se nachází několik skvělých lyžařských areálů, které nabízí různé úrovně obtížnosti a moderní vybavení. Nejblíže budete mít ski areál Racines Giovo (450 m) s celkem 25 km sjezdovek, k oblíbeným patří také Monte Cavallo (14,5 km) nedaleko Sterzingu nebo Val Ridanna (14,6 km), který je perfektní nejen na sjezdové lyžování, ale i na běžkování nebo výlety na sněžnicích.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci Gourmetstube si pochutnáte na specialitách jihotyrolské kuchyně, připravených z těch nejčerstvějších, lokálních surovin. Něco dobrého k snědku si můžete připravit i přímo na pokoji, kde najdete kuchyňský kout s vařičem, ledničkou a kávovarem

V útulném baru si potom můžete vychutnat kreativní koktejly a vynikající vína, zatímco exkluzivní vinný sklep ukrývá skutečné poklady pro znalce vína. Nechybí ani fumoir s vybranými doutníky a jemnými destiláty – opravdový požitek pro skutečné znalce.

Kde budete relaxovat?

Ponořte se do světa relaxace v luxusním wellness centru, kde na vás čeká:

  • Vnitřní vyhřívaný bazén s nádherným výhledem na okolní hory.
  • Saunový svět: finská sauna, bio sauna, parní lázeň
  • Slunná terasa, relaxační zóna a vitality bar
  • Široká nabídka masáží a wellness procedur
  • Moderně vybavené fitness centrum
Tenne Lodges *****

Tenne Lodges *****

Bichl 51 , Ratschings
Itálie

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 30 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
100 m

Tipy na výlet

Jižní Tyrolsko

Jižní Tyrolsko Tip na výlet

Jižní Tyrolsko je okouzlující oblast v severní Itálii, která spojuje dramatickou krásu Alp s jedinečnou kulturou a vynikající kuchyní. Čekají tu na vás nádherné scenérie od zasněžených vrcholků Dolomit až po malebná údolí pokrytá vinicemi a ovocnými sady.

V zimě si zde přijdou na své milovníci zimních sportů – od lyžování a snowboarding po běžecké lyžování a sáňkování. V létě se oblast mění v ráj pro pěší turistiku, cyklistiku a horolezectví. Zkrátka ať už jste milovníky dobrodružství, klidu a přírody, nebo kulinářských zážitků, Jižní Tyrolsko vás nezklame.

Kam byste se měli v této oblasti vydat?

  • Vrchol Seiser Alm s největší alpskou louku v Evropě.
  • Město Bolzano, známé pro svůj středověký ráz a Ötziho muzeum.
  • Jezero Lago di Braies – jedno z nejkrásnějších jezer v Dolomitech.
  • Vinařská stezka Weinstrasse
  • Hrad Trauttmansdorff
Více informací
Soutěska Gilfenklamm
Soutěska Gilfenklamm
Zámek Schloss Wolfsthurn
Zámek Schloss Wolfsthurn
Zillertalské Alpy
Zillertalské Alpy