Chcete si užít perfektní dovolenou u moře? Villa Šušanj vám zaručí maximální komfort a soukromí. Ubytujete se v moderním apartmánu pro 4-5 osob s klimatizací, užijete si zábavu u venkovního bazénu nebo lelkování na lehátku a k moři to budete mít jen asi minutu chůze. Navíc budete jen kousek od Karlobagu a dalších oblíbených letovisek.

O ubytování

Villa Šušanj je moderní apartmánový dům u pláže (cca 200 m), v chorvatském městečku Cesarica, nedaleko Karlobagu a ostrova Pag. Od moře vás bude dělit jen asi minuta chůze, místo je tak pro dokonalou letní dovolenou jako stvořené. Užít si můžete také turistiku a výlety za památkami.

Na výlet se vydejte třeba na vrchol hory Velebit (47,6 km), k jezeru Kruščica (80,9 km) či do národního parku Paklenica (59,9 km). Přes 1,8 km široký Velebitský průliv se dostanete na ostrov Pag (13,6 km), který patří k největším ostrovům na Jadranu a je známý pro svou tradici v produkci soli a rybolovu. Většina ostrova je poklidná, najdete tu ale i legendární pláž Zrće, proslavenou pro své nikdy nekončící párty.

Toulky za historií můžete podniknout v nedalekém Karlobagu (6,4 km), za návštěvu zde stojí například kapucínský kostel s klášterem nebo zříceniny hradů. O něco zajímavější by ale mohl být výlet do Zadaru (100 km), města s několikatisíciletou historií. Kromě historických památek zde najdete také unikáty soudobé architektury, zejména kouzelná díla Mořské varhany a Pozdrav Slunce.

Moře a pláže

Jen kousek od ubytování najdete krásnou přírodní pláž Trodražica (200 m), která je oblázková a kamenitá, s pozvolným sestupem do moře a průzračnou vodou. Velkým lákadlem je přírodní "bazének" na pravé straně pláže, kde se mísí slaná a sladká voda a jde o ideální místo na koupání a pozorování ryb při šnorchlování.

Vyrazit můžete také na městskou pláž Cesarica (1 km), která je menší a převážně betonová. Najdete u ní dětské hřiště a stánek s občerstvením.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylovém, moderním apartmánu pro 4-5 osob. Budova prošla v roce 2018 rekonstrukcí, a těšit se tak můžete na nové interiéry a klimatizaci. K dispozici budete mít 2 ložnice s manželskými postelemi a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelním stolem s židlemi. Nechybí vlastní koupelna se sprchovým koutem a televize s plochou obrazovkou.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vám poslouží zahrada s venkovním bazénem, který má hlubší část i mělčinu pro děti. Využít můžete také venkovní posezení pod pergolou.

Villa Šušanj

Villa Šušanj

Cesarica Orlovača 41 , Karlobag
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Marija Tomljenović IČ: 55660694856


+385 992 101 423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6,4 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Karlobag

Karlobag Tip na výlet

Karlobag je malebné letovisko na břehu Jaderského moře. Leží přímo naproti ostrovu Pag, od něhož je oddělen 1,8 km širokým Velebitský průlivem. Nedaleko za městečkem se zvedají vrcholy pohoří Velebit, který je jediným místem v Chorvatsku prohlášeným za světovou biosferickou rezervaci UNESCO. Díky tomu nabízí Karlobag ideální podmínky pro kombinování dovolené u moře s horskou turistikou.

Letovisko je malé a velice klidné, vzkvétat začalo až v posledních letech po uzavření trajektového přístavu. Moře je zde čisté a pláže podél pobřeží jsou nově upravené. Většinou zde najdete betonová mola s upravenými vstupy do vody. Samozřejmostí je skvělé zázemí pro provozování vodních sportů, jako je jachting, windsurfing, potápění či šnorchlování.

Kvůli válečné minulosti není v Karlobagu tolik památek. Najdete zde například kapucínský klášter s kostelem svatého Josefa ze začátku 18. století, v němž se nachází malá sbírka cenných předmětů a knihovna. Dále jsou tu pozůstatky středověkého hradu nad městem, jižně od Karlobagu se nachází zříceniny hradu Vidov a kostela sv. Víta.

Více informací
Ostrov Pag
Ostrov Pag
Národní park Paklenica
Národní park Paklenica
Pláž Zrće
Pláž Zrće