Vydejte se na parádní letní dovolenou do Chorvatska! V oblíbeném letovisku Karlobag na vás čeká ubytování v apartmánech Kathy pro 4-7 osob s vlastní plně vybavenou kuchyňkou. Využívat můžete také vyhřívaný venkovní bazén a lehátka. Nejbližší pláž je pak vzdálená jen 250 m.

O ubytování

Apartmány Kathy najdete v oblíbeném chorvatském letovisku Karlobag. Díky centrální poloze ubytování to budete mít blízko všude – na pláž, do centra města, obchodů, barů i restaurací.

Z památek stojí v Karlobagu za vidění klášter s kostelem svatého Josefa stojící ve středu města a pozůstatky středověkého hradu. Jižně od Karlobagu leží zříceniny hradu Vidov a kostela sv. Víta, odkud je překrásný výhled na moře a okolní ostrovy. Navštívit můžete také okolní letoviska, například Priznu, odkud vyrážejí trajekty na okolní ostrovy, nebo Jablanac se školou potápění.

Na výlet se vydejte třeba na vrchol hory Velebit), k jezeru Kruščica či do Národního Parku Paklenica. Přes 1,8 km široký Velebitský průliv se dostanete na ostrov Pag, který patří k největším ostrovům na Jadranu a je známý pro svou tradici v produkci soli a rybolovu. Většina ostrova je poklidná, najdete tu ale i legendární pláž Zrće, proslavenou pro své nikdy nekončící párty.

Moře a pláže

Ten pravý odpočinek se vším komfortem si užijete na městské pláži, která je vzdálená jen 6-7 minu chůze. Ta je převážně betonová a oblázková, s mělčinou pro děti, plážovým barem, lehátky k zapůjčení a převlékacími kabinkami.

Nejznámější pláží v Karlobagu je pak Tatinja. Ta se nachází v klidné zátoce cca 1,5 km od apartmánu. Pláž má postupný sestup do vody, a je tak vhodná i pro rodiny s dětmi. Je převážně kamenitá a štěrková, vybavená plážovým barem a toaletami. Hned u pláže najdete parkoviště, můžete sem tak vyrazit i autem.

Na čem si pochutnáte?

Nejbližší restauraci, cukrárny i bary najdete jen 100 m od apartmánů.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci je ideální venkovní vyhřívaný bazén s parádním výhledem a lehátka na opalování či lenošení.

Apartments Kathy

Apartments Kathy

Varoš 18 , Karlobag, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Kata Mesić IČ: 94344323092


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
0,6 km

Tipy na výlet

Zadar

Zadar Tip na výlet

Zadar je srdcem severní Dalmácie, jehož historie se začala psát před více než 3 000 lety a patří tak zároveň k nejstarším sídlům celého Balkánského poloostrova. Větší část města se rozkládá na pevnině, historické centrum se rozprostírá na malém poloostrově.

Zadar láká turisty nejen na skvělé koupání a širokou nabídku služeb, ale také na množství historických památek: kostel sv. Donáta, katedrálu sv. Anastázie, antické fórum a spoustu románských a renesančních staveb. Historickému centru dominuje bulvár Kalelarga. Tato nejstarší a nejširší ulice v Zadaru protíná město od západu k východu a v jejím okolí najdete kromě památek i mnoho skvělých kaváren a restaurací.

Mezi nejoblíbenější atrakce v Zadaru patří Mořské varhany a Pozdrav slunci. Mořské varhany jsou tvořeny soustavou trubek a píšťal zabudovanou do rozlehlých schodů, po nichž je možné sejít až k moři. Působením mořských vln se linou z otvorů ve schodech libozvučné tóny. Jedná se o skutečně světový unikát, který vytváří úžasné zvuky a melodie silou houpajících se mořských vln.

Pozdrav slunci vizuálně doplňuje Mořské varhany a vytváří s nimi harmonický celek. Mořské varhany jsou založeny na zvukových efektech, Pozdrav Slunci je vizuální projekt, pracující se světlem a barvami. Jde o velký kruh zapuštěný do kamenné dlažby, který se skládá z tvrzených skleněných desek a fotovoltaických solárních modulů. Po západu slunce všechny světelné prvky ožijí a začíná magická hra světel.

Více informací
Ostrov Pag
Ostrov Pag
Národní park Paklenica
Národní park Paklenica
Memoriál Nikola Tesly
Memoriál Nikola Tesly