Užijte si skvělou dovolenou u moře na oblíbeném ostrově Pag. Ubytujete se pouhé 3 km od legendární pláže Zrće, kde si užijete nikdy nekončící taneční párty. Pokud preferujete klidnější trávení dovolené, další pláž budete mít jen 400 m od apartmánu. V resortu na vás navíc čeká i plavecký bazén, zahrada a venkovní gril. Dokonalý odpočinek vám zajistí moderní apartmány s klimatizací.

O ubytování

Aparthotel Resort Trcol **** se nachází v letovisku Novalja na oblíbeném chorvatském ostrově Pag. Ten je populární pro své písčité a oblázkové pláže a skvělou gastronomii, pochutnáte si zde na čerstvě vylovených mořských rybách, vynikajícím bílém víně, panenském olivovém oleji i lokálním pažském sýru z ovčího mléka. Zajděte si třeba rovnou na ochutnávku do sýrárny Gligora (8,8 km).

Vydat se můžete také na exkurzi do Muzea soli (19,9 km) nebo Galerie pažských krajek (20 km), zapsaných na seznamu UNESCO. Na výlet si zajeďte na ostrovy Maun (13,1 km) a Škrda (11,7 km) nebo do Karlobagu (27,5 km), který od Pagu dělí Velebitský průliv. Uvidíte zde kapucínský klášter s kostelem sv. Josefa nebo zříceniny pevnosti Fortica. Nedaleko Karlobagu leží pohoří Velebit, můžete tak podniknout i výšlap do hor.

Moře a pláže

Jen cca 10 minut chůze vás dělí od nejbližší pláže – Lokunje. Díky pozvolnému sestupu do vody je pláž vhodná i pro rodiny s dětmi. Stejně jako většina místních pláží, i tato je oblázková. K zapůjčení jsou zde lehátka a slunečníky a využít můžete také toalety či venkovní sprchy. Hned u pláže navíc najdete beach bar a půjčovnu pomůcek na vodní sporty.

Nedaleko od hotelu (3 km) najdete také nejznámější pláž na Pagu – Zrće. Tato oblázková pláž je proslulá zejména nočními kluby, plážovými bary a nikdy nekončící taneční zábavou. Přes den se ale hudba přece jen trochu utlumí a na pláži si užijete i vodní sporty nebo den s rodinou. Pokud preferujete spíše klidnější místa, vyrazte na pláž Braničevica (3,8 km) s mořským Aquaparkem Novalja Gajac a dětským hřištěm s prolézačkami. Na Pagu najdete i několik písečných pláží, v letoviscích Stará Novalja (5,4 km), Potočnica (10 km) a Povljana (32,8 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderním, komfortně vybaveném pokoji či apartmánu. Všechny jsou klimatizované a mají vlastní koupelnu a WC. K dispozici budete mít také balkón nebo terasu s venkovním posezením, televizi, WiFi připojení, telefon a trezor. V apartmánech je navíc plně vybavený kuchyňský kout, včetně spotřebičů.

  • Studio apartmán má 30 m² a zahrnuje manželskou postel, pohovku k posezení, kuchyňský kout a jídelní stůl.

  • Apartmán s 1 ložnicí je velký 40 m² a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, pohovkou a jídelním stolem.

Na čem si pochutnáte?

Součástí každého apartmánu je plně vybavená kuchyně, kde si kdykoliv připravíte jídlo podle své chuti. Použít můžete také venkovní gril, pro večery s tou pravou dovolenkovou atmosférou. Pokud se vám vařit příliš nechce, vyrazte do některé z okolních restaurací či plážových barů.

Kde budete relaxovat?

V Chorvatsku si jistě užijete především relax na pláži, ta nejbližší je od ubytování vzdálená jen 400 metrů. K dispozici ale budete mít také venkovní plavecký bazén.

Aparthotel Resort Trcol ****

Aparthotel Resort Trcol ****

Nadbiskupa Tamaruta 36 , Novalja, Ostrov Pag
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


+38 631 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od moře
0,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
2,6 km