Ubytujte se ve čtyřhvězdičkovém hotelu v srdci Liberce. Hotel Radnice **** se postará o to, abyste si užili báječnou dovolenou v jedné z nejkrásnějších lokalit severních Čech. Vychutnáte si bufetovou snídani, večeři při svíčkách i relax v sauně se slevou. V okolí na vás čeká celá řada zajímavých atrakcí, třeba liberecká zoo, Ještěd, Centrum Babylon nebo Jizerské hory s turistickými trasami.

O ubytování

Hotel Radnice **** se nachází v samotném centru města Liberec, jen pár kroků od náměstí se slavnou libereckou radnicí. V okolí ubytování na vás čeká celá řada atrakcí a výletních míst, které vykouzlí úsměv na tváří celé rodině. V létě i v zimě se na Liberecku a v přilehlých Jizerských horách nabízí dostatek sportovního vyžití.

Svou dovolenou začněte prohlídkou města Liberec, které ukrývá samé zajímavé památky. Na náměstí Dr. Edvarda Beneše (40 m) stojí velkolepá novorenesanční radnice, jež tvoří dominantu celého severočeského města. Pokračujte k libereckému zámku (1,1 km), Valdštejnským domkům anebo s dětmi navštivte slavnou libereckou zoo (2,2 km) s bílými tygry. Ratolestem se bude líbit i v Dinoparku (260 m) nebo v Centru Babylon (2,5 km), kde je čeká Lunapark, Funpark nebo Aquapark. Hned vedle stojí zábavné science centrum iQLANDIA (2,5 km).

Liberec se rozprostírá na úpatí Jizerských hor, které jsou bohatým zdrojem zábavy v zimě i v létě. Nenechte si ujít výšlap na Ještěd (7 km), ze kterého je překrásný výhled na město i krajinu v okolí. Dále navštivte rašeliniště Na Čihadle (24 km), rozhlednu Královku (11 km) nebo pramen řeky Nisy (16 km).

V zimě bude o zábavu postaráno v nedalekých Skiareálech Ještěd (7 km) nebo Bedřichov (10 km), které patří k nejlepším v republice. Běžkaři zase ocení dlouhé kilometry běžkařských tratí, které spadají pod slavnou Jizerskou magistrálu.

Kde budete spát?

Ubytujte se ve stylovém pokoji přímo v centru města Liberec. Pokoje jsou moderně zařízené a splňují nejvyšší očekávání komfortu a soukromí. Všechny mají vlastní koupelnu s vanou a fénem. Samozřejmostí je připojení k WiFi zdarma.

Vybírat můžete z těchto variant:

  • Dvoulůžkový pokoj se dvěma oddělenými lůžky nebo manželskou postelí a rozkládací sedačkou, kterou lze v případě potřeby využít jako přistýlku. Stěny pokojů zdobí designové tapety a obrazy. Součástí vybavení je psací stůl, šatní skříň, LCD televize, minibar, příslušenství pro přípravu kávy a čaje a trezor pro vaše cennosti. Z oken se vám naskytne výhled na město.

  • Čtyřlůžkový pokoj ubytuje pohodlně celou rodinu. Je zařízený manželskou postelí a dvěma oddělenými lůžky, nebo rozkládacím gaučem. Součástí vybavení je psací stůl se židlemi, sedačka, šatní skříň s dostatkem prostoru, LCD televize, minibar, příslušenství pro přípravu kávy a čaje a trezor. Z oken je výhled na město.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v hotelu si budete moci dopřát prvotřídní speciality v moderně zařízené restauraci s vyhlášenou kuchyní. Vyberete si z menu s českými i mezinárodními lahůdkami, jako je svíčková, vídeňský řízek, domácí noky i denní nabídka polévky. Pokrmy doplníte o vybrané alkoholické a nealkohlické nápoje.

Klidné prostředí v hotelové restauraci je jako stvořené k romantické seanci při svíčkách, ale i k posezení s celou rodinou. Pokud si vyberete balíček se snídaní, vydáte se do těchto prostor i na voňavou snídani ve formě bufetu.

Kde budete relaxovat?

Když si po nachozených kilometrech v centru města nebo v nedalekých Jizerských horách budete chtít odpočinout, zavítejte do hotelové infrasauny. Uvolníte v ní celé tělo i mysl a doplníte energie pro zbylé dovolenkové dny.

Hotel Radnice ****

Hotel Radnice ****

Moskevská 11 , Liberec
Česká republika

Provozuje společnost:
Petra Veselá IČ: 64054632


+420 485 105 257

recepce@hotelradnice.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 120 Kč/noc - Nutná rezervace předem na recepci.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Lyžárna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
1,3 km
Sjezdovka
7 km
Běžkování
6 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je město na severu Čech sahající svou historií do 13. století. Mnoho lidí si je spojí pouze s vysílačem Ještěd, město má ale své vlastní zajímavosti. Za jakýsi symbol obce můžeme považovat novorenesanční radnici, najdeme tu ale i krásné památky baroka a klasicismu.

Co byste neměli v Liberci minout:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickou zahradu
  • Nezapomeňte ani na moderní vědecké centrum iQLANDII s Planetáriem, DinoPark nebo Technické muzeum.

Za relaxací zamiřte do aquaparku s wellness centrem, které je zařízené ve stylu antických lázní. Aquapark je součástí centra Babylon.

Více informací
Jizerské hory
Jizerské hory
Ještěd
Ještěd
Zoo Liberec
Zoo Liberec