Zajeďte si na dovolenou do Náchoda a užijte si příjemný relax v přírodě a skvělé výlety. Z Penzionu Amerika to budete mít jen kousek k náchodskému zámku, koupališti, rozhledně a dalším atrakcím, navíc budete jen pár kilometrů od polských hranic. Těšit se můžete také na zábavu u venkovního bazénu, večery u ohniště a chutnou polopenzi.

O ubytování

Penzion Amerika stojí na klidném místě uprostřed lesa, kousek od lázeňského města Náchod, nedaleko polských hranic. Příjemnou procházkou se odsud dostanete k náchodskému zámku (3,3 km), kde si můžete vybrat ze čtyř prohlídkových okruhů, včetně jednoho určeného pro děti. Prohlídku zámku můžete doplnit návštěvou obory Zámecký kopec (3,8 km) s daňky a muflony. Hned vedle obory najdete Lanový park Hopstráda (3,3 km) a o kousek dál Jiráskovo koupaliště Náchod (3,6 km).

Pokud se vydáte od penzionu na druhou stranu, dojdete k Jiráskově turistické chatě s rozhlednou Dobrošov (1,7 km), kde si můžete dát něco k snědku a vyšplhat na vyhlídkovou plošinu ve výšce 15 m, ze které uvidíte na Krkonoše, Orlické hory i přehradu Rozkoš. Nadšenci do válečné historie budou z této lokality u vytržení, takřka na jednom místě totiž budou mít Muzeum Kahan III (1,3 km) (bývalé předválečné opevnění), dělostřeleckou tvrz Dobrošov (1,5 km) a pěchotní srub Můstek (1,4 km). O kus dál jsou navíc ještě další sruby a bunkry.

V létě si můžete udělat výlet k vodní nádrži Rozkoš (15,3 km) s pláží a nabídkou vodních sportů. V zimě se vám zase může hodit sjezdovka Maliňák, která je cca 15 minut autem od penzionu. Udělejte si také výlet přes hranice, do lázeňského města Kudowa-Zdrój to není ani 10 km. Za návštěvu zde stojí především aquapark Vodní svět, Lázeňský park s rybníkem nebo tradiční Smažírna ryb, kde si nejen pochutnáte na rybích specialitách, ale můžete si vyzkoušet i rybolov.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z nově zrekonstruovaných dvou až čtyřlůžkových pokojů s dřevěným nábytkem. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. K vybavení dále patří pohodlná manželská postel nebo dvě oddělené postele, malý stolek s posezením, velká šatní skříň a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu se servírují snídaně formou bufetu se sladkým i slaným pečivem, ovocem, zeleninou, uzeninami, sýry, cereáliemi, jogurty a jinými dobrotami. V nabídce jsou také dvouchodové večeře.

Kde budete relaxovat?

V létě si skvěle odpočinete u venkovního bazénu (12x8x1,8 m), po koupání se budete příjemně slunit na venkovní terase.

Něco navíc

K večernímu poklábosení s rodinou nebo s přáteli můžete využít jídelnu s krbem nebo halu s komfortním posezením. V teplejších měsících si užijete i večery u venkovního ohniště.

Penzion Amerika

Penzion Amerika

Dobrošov 60 , Náchod
Česká republika

Provozuje společnost:
Jarmila Hejzlarová IČ: 41254724


+420 604 893 939

penzion-amerika@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc - příplatek za úklid v případě znečištění pokoje
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Kolárna
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od lázní
4 km
Zastávka
2,2 km
Sjezdovka
6,6 km
Běžkování
19 km