Odpočinek v luxusním wellness, ubytování v romantickém pokoji a potěšení na talíři, to vše vám zajistí Hotel Tommy *** v Náchodě. Prožijte krásnou odpočinkovou dovolenou nebo pobyt spojte s toulkami po Broumovsku, Adršpašsko-teplických skalách a Babiččině údolí. V ceně budete mít parádní snídaně formou bufetu, dále vstup do bazénu a vířivky, anebo třeba slevu na další wellness služby.

O ubytování

Navštivte Hotel Tommy *** v klidné části Náchoda, který je nazýván vstupní branou do CHKO Broumovsko. Víte, jaká jsou nejpopulárnější výletní místa Broumovska? Adršpašsko-teplické skály (30,9 km), Broumovské stěny (24,7 km) a Teplické skály (26,1 km). Z bližších výletních cílů stojí za vidění například přírodní rezervace Peklo u Nového Města nad Metují (7,9 km) nebo zámek Náchod (2,2 km).

Díky dobré dostupnosti k hranicím navíc budete mít ideální příležitost prozkoumat krásy polského pohraničí. Navštivte národní park Stolové hory (15,6 km), Muzeum lidové kultury Sudetských vrchů (13,3 km) nebo lázeňské městečko Kudowa-Zdrój (6,7 km). To vás okouzlí malebnou architekturou a krásným lázeňským parkem. Dopřát si můžete také pitnou kúru z místních minerálních pramenů nebo relax v termálních lázních.

V létě si udělejte výlet k vodní nádrži Rozkoš (10,9 km), osmé největší přehradě v České republice, která je ideálním místem na koupání, vodní sporty i rybolov. Během pobytu v zimě zase vyrazte na lyže do skiareálů v Olešnici v Orlických horách (16 km) nebo v polském Zielenieci (24 km). Na mnoha upravovaných běžeckých trasách je možné překrásnou přírodu Broumovska objevovat také na běžkách.

Kde budete spát?

Pokoje Economy jsou vybaveny pohodlným manželským lůžkem, psacím stolem s taburetkou, WiFi připojením, LCD televizí a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Velikostně se jedná o nejmenší pokoje, které najdete ve 2. patře, nabízí výhled do vsi.

Pokoje Superior jsou vybaveny totožně, jsou však velmi prostorné a navíc mají konferenční stolek s křesílky a nabízí možnost přistýlky. Výhled odtud budete mít do krajiny, anebo budete mít pokoj se střešními okny. Tyto pokoje najdete ve 2. a 3. patře.

Na čem si pochutnáte?

V samoobslužné restauraci Violla, která je vybavena v historickém stylu, se podávají snídaně, a to včetně točených nápojů. Ve vstupní hale hotelu najdete samoobslužný lobby bar, kde si můžete připravit výbornou kávu, načepovat pivo Budvar 33, nalít moravské víno Hrabal z Velkých Bílovic, ale i nealko nápoje, anebo si vzít lehké teplé i studené občerstvení (pizza, sendviče, dezerty nebo třeba popcorn). Samoobslužný bar a Luissa Café můžete navštívit po celý den až do 22:00 hodin.

Kde budete relaxovat?

To nejlepší z celé dovolené se ukrývá v hotelovém wellness centru. Těšte se na krytý bazén s protiproudem a vířivou vanu.

Další hýčkání vám nabízejí soukromé zóny „ANGEL“ a „BUDDHA“ s hydromasážní vanou a finskou saunou, dále „LION“ s vonnou koupelí v Deluxe vaně a parními aroma lázněmi nebo nevšední venkovní zónu „BELLA VISTA“ na střeše hotelu s vířivou vanou, prosklenou finskou saunou a výhledem do krajiny

Hotel Tommy ***

Hotel Tommy ***

Kaštanová 205 , Náchod-Babí
Česká republika

Provozuje společnost:
A-HOTEL TOMMY & SPA s.r.o. IČ: 03540472


+420 491 452 452

info@hotel-tommy.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 600 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 25 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od lázní
9,4 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
16 km
Běžkování
16 km

Tipy na výlet

Adršpach

AdršpachTip na výlet

Oblast okolo Adršpachu patří bezesporu k těm nejkrásnějším u nás. Tento malebný kout naleznete u hranice s Polskem na severovýchodě České republiky. Region je dokonalým místem pro trávení aktivní dovolené. Probádejte tajuplná skalní města, užijte si plavbu po skalním jezírku, kterou vám svým vtipným výkladem zpestří místní převozník a objevujte místní památky.

Co byste neměli minout?

  • Adršpašsko-teplické skály
  • Zříceninu skalního hradu Adršpach
  • Adršpašské vodopády

Navštivte také skalní město na Ostaši a Kočičí skály nebo nedaleké Broumovské stěny. V Broumově stojí za zmínku barokní klášter, který je národní kulturní památkou.

Více informací
Adršpašské skály
Adršpašské skály
Adršpašské vodopády
Adršpašské vodopády
Zřícenina skalního hradu Adršpach
Zřícenina skalního hradu Adršpach