Načerpejte energii a odpočiňte si od povinností všedních dní v atraktivní lokalitě Liptov v Nízkých Tatrách. Čeká na vás ubytování v luxusních apartmánech Hilson a bohatý balíček s wellness a rozšířenou polopenzí.
Načerpejte energii a odpočiňte si od povinností všedních dní v atraktivní lokalitě Liptov v Nízkých Tatrách. Čeká na vás ubytování v luxusních apartmánech Hilson a bohatý balíček s wellness a rozšířenou polopenzí.

Pohodové ubytování v moderním studiu Hilson Apartments Jasná

Vyrazte na dovolenou do stylového studia Hilson Apartments Jasná a užijte si wellness pobyt se spoustou zábavy. Obdivovat přitom můžete krásnou přírodu Nízkých Tater. 

Čeká na Vás nadstandardně vybavené apartmánové studio s francouzskými okny a velkoplošnou TV. Najdete zde obývací pokoj, kuchyňskou linku s veškerým vybavením (lednička, sporák, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí...). Součástí je také vlastní sociální zařízení a fén.

Díky velkým francouzským oknům se můžete po dobu Vaší dovolené kochat pohledem na okolní krajinu. 

Bohatá polopenze a další pochoutky

V rámci pobytu si pochutnáte na bohaté polopenzi. Snídaně jsou formou teplého i studeného bufetu, v nabídce je také ovocná a zeleninová mísa. 

Těšit se můžete také na čerstvé domácí pečivo a kvalitní suroviny. Večeře se podávají v restauraci Mustang, kde vás čekají 2 chody: polévka a hlavní jídlo.

Určitě potěšíme milovníky sladkého, na každého totiž čeká odpolední káva/čaj a koláč. Na zahřátí je podáván pohár svařeného vína. 

Aby toho nebylo málo, získáváte 50% slevu na grilovací balíček (1x grilovací rošt, 2,5 kg dřevěné uhlí, 0,1 dl podpalovač, 2x aluminiové tácky).

Relaxace ve wellness a o víkendu masáže

V areálu máte také možnost zavítat do moderního wellness centra, kde je všem hostům k dispozici sauna - finská a bylinková, vířivka a oddychová zóna s relaxační místností. 

V rámci balíčku získáváte 1x vstup do wellness centra pro dva, pokud si zakoupíte víkendový pobyt, užijete si relaxační masáž.

Výlety do okolí, aquaparky a termální lázně

Kam můžete během své dovolené vyrazit? Možností je spoustu. Pokud se chcete vydovádět nebo ohřát v termální vodě, není nic jednoduššího než vyrazit do aquaparků či termálních lázní.

  • Vodní ráj Gino Paradise  Bešeňová: je vybudován na bázi horkých pramenů termálních vod, které blahodárně působí na pohybové a dýchací ústrojí.
  • Tatralandia Holiday Resort: je největším celoročním areálem vodní zábavy s ubytováním na Slovensku, v Čechách a Polsku. Nudit se určitě nebudete díky 26 tobogánem a skluzavkou, atrakcím ve Funparku, či Tropical Paradise parku, kde teplota vody ani vzduchu neklesá pod 30 ° C.

Zapomenout byste rozhodně neměli ani na turistiku. Nízké Tatry přímo vyzývají k výletům do přírody. Navštívit můžete třeba:

  • Bešeňovské travertíny - jedná se o přírodní památku opuštěného lomu, kde najdete prameny minerální vody
  • Lúčanský vodopád - tato národní přírodní památka je skvělým cílem pro výlety, jedná se o 13 m vysoký kaskádový vodopád
  • Vrbické pleso - krásnou podívanou Vám zaručí Vrbické pleso, tedy největší ledovcové jezero Nízkých Tater
  • Zoo Liptovský Mikuláš - za zvířátky se můžete vypravit právě sem, což určitě ocení hlavně nejmenší návštěvníci
Hilson Apartments Jasná

Hilson Apartments Jasná

Demänová 497 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Moti.s.r.o. IČ: 36287016


+421 918 060 803

zlavy@hilson.sk

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování