Vydejte se na perfektní dovolenou do luxusního Wellness Penzionu*** Strachan - dva roky v řadě nejlepší slovenský penzion! Wellness, skvělá kuchyně, aktivity pro děti a nedotčená příroda v okolí + děti zdarma.

O ubytování

Wellness Penzión *** Strachan se nachází v malebné horské vesničce Ždiar v srdci Belianských Tater. Nádherná okolní příroda nabízí spoustu atraktivních možností výletů a sportovních aktivit.

Celá rodina si užije spoustu zábavy při hraní minigolfu vedle hotelu či ve Strachankovo Family Parku (0,8 km). Jako na dlani uvidíte majestátní štíty Tater ze Stezky korunami stromů Bachledka (7 km). Zajímavé informace o historii a přírodě Belianských Tater se dozvíte v nedalekém Muzeu Ždiraský dom (2 km). Při výletech můžete zdolat některé z okolních vrcholů jako Javorinka (4 km) či Mogunka (6 km). Oblíbenými cíli turistů jsou dále například zámeček Hohenlohe (8 km), dřevěný kostelík sv. Anny (8 km) či Kežmarský hrad (25 km).

Milovníky zimních sportů potěší, že nejbližší vlek Ski centra Strachan najdou přímo před penzionem, a tak si stačí nazout lyže a vyrazit na sjezdovku. Dalšími skvělými možnostmi v okolí jsou lyžařské areály Ski Monkova dolina (1,5 km) a Bachledka & Sun (6 km). Zpestřením může být také návštěva Ski muzea (15 km) s expozicí věnovanou zimním sportům.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji s balkonem s krásným výhledem na Tatry. Pokoje jsou zařízeny v dřevěném stylu a působí velmi útulně. K vybavení patří WiFi připojení a televize a samozřejmě také vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu se v restauraci s letní terasou můžete těšit na snídani ve formě bufetu s bohatým výběrem teplých i studených pokrmů. Na bufetových stolech najdete kromě čerstvého pečiva a koláčů také uzeniny, sýry, ovoce a zeleninu, rozmanité pomazánky, džemy, jogurty, cereálie, vajíčka na různé způsoby, ořechy, sušené ovoce a další. Na zapití jsou k dispozici teplé i studené nápoje včetně kvalitní kávy. Pokud by vám přes den vyhládlo, je možné objednávat dobroty ze stálého jídelního lístku. Večeře mají opět formu bufetu. Součástí večerní nabídky je polévka a nejrůznější speciality tradiční slovenské i mezinárodní kuchyně. Pro zastánce zdravé výživy jde zde salátový bar a pokrmy pro vegetariány, vegany i celiaky. Personál vám k jídlu ochatně doporučí lahodná vína. V případě nízké obsazenosti jsou večeře servírované.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem zamiřte do wellness centra, jehož součástí je vířivka a sauny (parní, finská a infra). Relaxační zóna nabízí nádherný výhled na štíty Belianských Tater. Den si můžete navíc zpestřit masáží.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici dětský koutek plný hraček a dětské hřiště.

Wellness Penzión *** Strachan

Wellness Penzión *** Strachan

Ždiar 530 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
SKZ group, s.r.o IČ: 47591323


+421 905 15 18 15

strachan@penzionstrachan.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
100 m
Běžkování
1 km