Rodinná dovolená v apartmánech hotelu Predigtstuhl Resort v Bavorsku, oblíbená oblast St. Englmar. All inclusive, wellness, herna i program pro děti. Vybírat můžete i pobyty se skipasy za výhodnou cenu pro celou rodinu.
Rodinná dovolená v apartmánech hotelu Predigtstuhl Resort v Bavorsku, oblíbená oblast St. Englmar. All inclusive, wellness, herna i program pro děti. Vybírat můžete i pobyty se skipasy za výhodnou cenu pro celou rodinu.

Nezapomenutelná dovolená pro rodiny s dětmi v TOP lokalitě

Plánujete rodinnou dovolenou a máte rádi hory a zimní sporty? Hledáte lokalitu, kde se zabavíte nejen vy, ale i vaše děti? Hotelový areál Predigtstuhl Resort nabízí ideální prostředí pro dětská dobrodružství i wellness ráj pro dospělé. 

Hotelový areál Predigtstuhl Resort je vhodný zejména pro rodiny s dětmi. Nachází se na velmi pěkném místě, je obklopen přírodou a centrum St. Englmar je vzdáleno asi 800 m.

Čeká na vás ubytování v plně vybaveném apartmánu

Apartmány mají vlastní sociální zařízení se sprchou nebo vanou, kuchyňský kout s lednicí, posezení, satelitní TV, telefon a balkón nebo terasu. Za příplatek možné ubytování v prostornějším apartmánu.

V hotelu se nachází rodinný svět i wellness. Vyražte do velkého koupacího světa s krytým bazénem i vyhřívaným venkovní bazénem a saunovou částí. Pro milovníky sportu je zde k dispozici fitness centrum.

Více informací o lokalitě a samotném hotelu můžete nalézt zde.

Ubytování dle vašeho výběru a all inclusive

  • V ceně: 1- pokojový apartmán 2+3 (cca 33 m2), komfortně vybavené apartmány s koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, telefonem, Sat-TV; kuchyňský kout s lednicí, posezení a balkon nebo terasa (až pro 5 osob)
  • Za příplatek 300 Kč/osoba/den: 2- pokojový apartmán 2+3 (cca 53 m2) navíc s oddělenou ložnicí s dvoulůžkem a kombinovaná obývací místnost s gaučem na spaní a skříňovým dvoulůžkem nebo patrovou postelí (až pro 5 osob)

Proč se na dovolené starat o jídlo či zábavu? V Bavorsku se o všechno postarají za vás. Mezitím, co si děti budou hrát, dejte si třeba něco dobrého na baru, a to zcela zdarma...

  • All inclusive pro 1 osobu zahrnuje: snídaně formou bufetu, polední snack (polévka a salát od 12-13 hodin), večeře formou bufetů (tématické bufety několikrát týdně), nealkoholické nápoje ze samoobslužné nápojové stanice 10,00-22,00 hodin, alkoholické nápoje (sudové víno a pivo od 18,00-22,00 hod.) v restauraci.

Zábava pro celou rodinu, wellness i herní park

Rádi si užijete relaxaci ve wellness ale vaše děti baví spíše jezdit na motokárách? Žádný problém. Užijte si zasloužený odpočinek a o vaše děti se již postarají animátoři (hovořící pouze německy).

Co vše máte k dispozici?

  • Rodinný svět „Familyworld“ vnitřní hrací hala (cca 1300 m2) se skluzavkovým rájem, velká lezecká věž, trampolína, stolní tenis, motokárová dráha s el. auty, „Soccer“ centrum. 
  • Wellness s celkovou plochou cca 1500 m2: velký koupací svět s krytým bazénem, vodopádem, protiproudem, stejně tak jako Kneippova lázeň, vyhřívaný venkovní bazén se skluzavkou v létě, saunová část s finskou saunou a bio sanáriem, fitness.
  • Dětské animace - pouze v německém jazyce (pondělí-pátek 5 hodin denně od 3-11 let).

Prožijte podzimní dovolenou naplno

Výlety do podzimně zbarvených lesů, tradiční zvyky přicházející se sklonkem léta, nespočet turistických tras i možností se vydovádět pro vaše nejmenší.

Špatného počasí se bát nemusíte, děti mají dostatek místa k dovádění jak venku v přírodě, tak uvnitř, když prší.

Za pěkného počasí se nejen dětem bude určitě líbit výlety a prozkoumání přírody a zážitkových atrakcí v okolí.

Tipy na výlety:

  • Stezka korunami stromů s visutým mostem, vyhlídkou, trůny větrných duchů a rozsáhlým areálem. V době adventu je zde připraven Vánoční trh a všude okolo vládne velice příjemná, vánoční atmosféra.
  • Velký zábavní park Egidi-Buckel (St. Englmar, Grün) – spousta zábavy pro všechny věkové kategorie (vstup zdarma- zpoplatněny pouze některé atrakce).
  • Skleněné vesničky - opravdovým zážitkem jsou také „skleněné vesnice“, kterých se nachází v oblasti Bavorského lesa hned několik.

Pro milovníky zimní turistiky nabízí St. Englmar 50 km upravených turistických stezek. Kromě toho se nabízí každý týden organizovaný program se službami průvodce. 

Zimní ráj kousek od hranic - německé Bavorsko

Zimu v Bavorsku si teď užijete o to víc - nabízíme vám totiž výhodný pobyt se skipasy a to pro celou rodinu (2 dospělí + až 2 děti do 14 let) za bezkonkurenční cenu, která zahrnuje například all inclusive do 20.00 hod a 2x 5 denní skipas pro dospělou osobu na lyžařskou oblast Pröller Skidreieck. Pro děti do 15 let lze dokoupit 5 denní skipasy přímo na místě za 57 €.

Hory Predigtstuhl a Pröller nabízí ideální podmínky pro milovníky hor. A to jak pro milovníky lyžování a snowboardu na 12 km sjezdovek, tak pro milovníky běžeckého lyžování. Kromě toho nabízí okolí možnost sáňkování, bruslení, metanou a další vyžití. 

Bavorsko, to je německá Šumava a ráj pro běžkaře: celkem 70 km běžeckých stop. 

St. Englmar je také rájem pro běžkaře s 70 km klasických běžeckých stop (některé s možností osvětlení), 10 km tratí pro skating a samozřejmě také běžkařské školy (nejbližší tratě jsou od hotelu vzdálené cca 400 m).

  • Lyžování v okolí: 12 vleků na 12 sjezdovkách, 4 vleky s nočním osvětlením, sjezdovky o délce až 2,5 km, dosněžovací zařízení v Grün-Maibrunnu (cca 1 km), na Prölleru a na Kapellenbergu, lyžařské školy pro malé i velké a mnoho dalšího
  • Lyžařský vlek Predigtstuhl se nachází v Sankt Englmaru (Bayer. Wald), v cca 500 m vzdálené místní části Markbuchen. Zahrnuje dvojvlek „Doppelschlepper“ o délce 1100 m a vlek „Herzerllift“ s 700 m. V roce 2011 zde bylo instalováno také umělé dosněžování. 
  • Lyžařský vlek Kapellenberg: zde najdou dostatek zábavy jak malí, tak velcí. Zde je možnost také večerního lyžování
  • Lyžařský vlek Grün / Maibrunn: běžkování, vlastní U rampa pro snowboardisty a dvojvlek. Je zde možnost také večerního lyžování a samozřejmě občerstvení v Annas Salettl u údolí stanice (cca 1 km od hotelu). 
  • V areálu je svah na sáňkování, u kterého je v provozu vlek (dle sněhových podmínek).
Predigtstuhl Resort ***  (CK SKY TOURS)

Predigtstuhl Resort *** (CK SKY TOURS)

Am Predigtstuhl 2 , St. Englmar
Německo

Provozuje společnost:
SKY TOURS, s.r.o. IČ: 28312571


+420 773 693 536

monika@sky-tours.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování