V R31 Residenci zažijete relaxační dovolenou svých snů, ať už vyrážíte v páru nebo s rodinou. Vstup do termálních lázní Sárvár, přepychové wellness centrum se saunami, chutné snídaně a ubytování v moderních pokojích a apartmánech až pro 5 osob, vše je zajištěno. Navíc budete mít také zapůjčení kol, až 3 večeře v luxusní restauraci a welcome drink.

O ubytování

R31 Residence najdete v malebném lázeňském městečku Sárvár. Jeho lokalita je lákavá především pro milovníky termálních lázní a relaxačních dovolených. Budete ale obklopeni i historickými a kulturními památkami, nehrozí tak ani nouze o příležitosti k výletu.

Přímo v Sárváru jsou největším lákadlem samozřejmě místní termální lázně (300 m), které nabízejí dostatek vyžití pro návštěvníky všech věkových kategorií. Můžete se těšit na bazény s léčivou vodou, ale i saunový svět nebo vodní atrakce včetně obřích skluzavek a tobogánů. Při procházce historickým centrem Sárváru si zase prohlédnete Nádasdyho hrad (800 m) s muzeem a galerií nebo fontánu na Kossuthově náměstí (850 m) s originálními světelnými a zvukovými efekty. A pokud si chcete trochu oddechnout od městského ruchu, navštivte botanickou zahradu s arboretem (650 m), relax v obklopení zeleně působí jako balzám na duši.

Nedaleko Sárváru najdete další populární město, Szombathely (25 km). Dominantou města je rybník Csónakázó s ostrovem a krásným parkem, k vidění jsou zde také historické monumenty z dob římského impéria. Mezi nejnavštěvovanější místa patří Iseum Savariense čili muzeum s expozicí věnovanou starověkému Římu, Hlavní náměstí, katedrála, Kámonské arboretum a zahrada Istvána Járdányiho Paulovicse.

Vydat se můžete i do slavného lázeňského města Bük (27). I to se pyšní bohatou historií, sahající až do 13. století. Kulturní dědictví města zastupuje například zámek rodu Felsőbüki Nagy (Szapáry) s okouzlující architekturou, nebo gotický kostel sv. Klimenta. Co si rozhodně nesmíte nechat ujít, jsou lázně Bükfürdo, které jsou druhým největším lázeňským komplexem v Maďarsku a 32 termálních bazénů, saunový svět a nejrůznější vodní atrakce vás spolehlivě zabaví na celé odpoledne.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji s balkónem o velikosti 18 m², který díky světlému interiéru a prosklené stěně se vstupem na balkón působí vzdušným a prostorným dojmem. Vyspíte se na pohodlném dvoulůžku, nebo můžete zvolit variantu dvou oddělených jednolůžek. Ke standardním postelím je možné přidat také 1 přistýlku. Součástí vybavení je klimatizace, vlastní koupelna se sprchou nebo vanou, kosmetikou a fénem, WiFi připojení, televize a venkovní posezení na balkóně.

Za příplatek můžete zvolit dvoupokojový apartmán (40-42 m²), který bude optimálním řešením pro rodiny s dětmi, díky 4 klasickým lůžkům a možnosti 1 přistýlky se v něm vyspí až 5 osob. Apartmán je rozdělený na samostatnou ložnici a obývací prostor s velkou americkou kuchyní. Součástí je i klimatizace, vlastní koupelna se sprchou, televize či WiFi připojení. Nechybí ani balkón.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně i večeře pro hotelové hosty se servírují v restauraci Onyx Garden & Café v protější budově. Každé jídlo zde je kulinářským zážitkem. Bohaté snídaně formou bufetu zahrnují teplá i studená jídla, čerstvé uzeniny, sýry, jogurty, výběr sladkého i slaného pečiva, cereálie, vejce na několik způsobů a další pochutiny. Pokud trpíte potravinovými alergiemi či intolerancemi, stačí informovat personál hotelu, aby vám byl zajištěn co nejpestřejší výběr potravin.

Večeře jsou servírované formou bufetu nebo jako tříchodové menu s polévkou, hlavním chodem a dezertem. Zajít si sem můžete i na oběd, nabídka restaurace sestává z lokálních i mezinárodních specialit a jídla jsou připravovaná s důrazem na čerstvost. V létě si jídlo vychutnáte na slunné terase, v chladnějších měsících zase oceníte zimní zahradu.

Kde budete relaxovat?

V protější budově Onyx Luxury **** budete mít k dispozici přepychové wellness centrum s finskou saunou, infrasaunou, solnou kabinou a relaxační zónou. Pokud ani na dovolené nevydržíte dlouho lenošit, můžete se také protáhnout ve vybaveném fitness centru.

Cestujete s dětmi?

Pokud vyrážíte na dovolenou s dětmi, jistě oceníte dětské hřiště, na kterém se mohou vaše ratolesti vydovádět.

Něco navíc

Pro pohodlné výlety po městě si můžete v hotelu zapůjčit kolo.

Hotel R31 Residence

Hotel R31 Residence

Rákóczi Ferenc utca 31. , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sárvár-Ház Kft. IČ: 18-09-106534


+ 36 309 390 953

info@r31sarvar.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
0,6 km
Zastávka
0,2 km