Vydejte se do Itálie a užijte si italskou kuchyni, místní víno i krásy nedaleké Neapole. Bydlet budete v Kempu Baia Domizia kde na vás čekají útulné mobilheimy vhodné pro 2 až 4 osoby. Zábavu si užijete ve venkovních bazénech.

O ubytování

Kemp Baia Domizia se nachází v italském regionu Kampánie v příjemném letovisku Baia Domizia. Díky poloze v docházkové vzdálenosti od pláže a fantastickému výhledu na záliv Gaeta se jedná o perfektní místo pro rodinnou dovolenou. Kampánie vás uchvátí nádhernou krajinou s dlouhými písečnými plážemi i strmými útesy sestupujícími k tyrkysovému Tyrhénskému moři. Centrem oblasti je město Neapol (60 km) se spoustou paláců, muzeí, kostelů, promenád, parků, širokých i úzkých ulic a dalších památek. Neapolský přístav skýtá krásný výhled na záliv a sopku Vesuv. Oblíbeným turistickým cílem je město Pompeje (90 km), které je součástí Seznamu památek UNESCO. Kousek za městem Cassino (50 km) se na vrcholu hory tyčí klášter Montecassino, který byl na konci II. světové války téměř zničen a posléze obnoven v původním slohu. Za nádhernou přírodou se vypravte do Národního parku Circeo (80 km), kde jsou k vidění pobřežní duny, bujné lesy, vápencový vrch Monte Circeo, čtyři slaná jezera a ostrov Zannone.

Kde budete spát?

Domek single (16 m² + terasa 8 m²) se skládá z jedné místnosti s oddělenými postelemi pro 2 dospělé a pohovkou, která slouží jako přistýlka pro 1 dítě do 6 let. K vybavení patří dále WiFi připojení a satelitní televize. Součástí je také plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a nádobím. Ve vlastní koupelně se sprchou najdete ručníky. K domku náleží terasa.

Domek standard (32 m² + terasa 16 m²) se skládá ze dvou ložnic s oddělenými postelemi pro 4 osoby a obývací části s rozkládací pohovkou, která poslouží jako přistýlka pro 1 dítě do 16 let. Součástí plně vybaveného kuchyňského koutu je lednice, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a nádobí. Ve vlastní koupelně se sprchou najdete ručníky. K vybavení patří dále WiFi připojení a satelitní televize. K domku náleží terasa s posezením.

Kde budete relaxovat?

Areál nabízí mnoho možností sportovního vyžití. Kromě venkovního bazénu a vířivky zde najdete půjčovnu kol a posilovnu. Součástí je také zázemí pro vodní sporty, fotbal, tenis či volejbal.

Cestujete s dětmi?

Během hlavní sezóny probíhají zábavné animační programy.

Kemp Baia Domizia

Kemp Baia Domizia

Via Pietre bianche , Baia Domizia, Campania
Itálie

Provozuje společnost:
Small Camp S.R.L. IČ: SCUSUBM70N


+48661640640

info@smallcamp.coop

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
1. auto zdarma, 2. auto 6,20 €/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Vířivka
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,5 km