Úžasná gastronomie, krásné pláže, průzračné moře a působivé památky - ostrov Pag má co nabídnout opravdu všem. V apartmánech Roulette Apartments ** na vás čeká útulné ubytování až pro 6 osob se vším komfortem. Na pláž se dostanete do 10 minut, do centra města ještě rychleji. Potěší také dobrá dostupnost k nejzajímavějším místům ostrova, jako je pláž Zrće (2,7 km) nebo historické město Pag (14,5 km).

O ubytování

Apartmány Roulette Apartments ** najdete v chorvatském letovisku Novalja na ostrově Pag. Ten patří k nejoblíbenějším ostrovům Chorvatska a láká návštěvníky na krásné pláže, úžasnou gastronomii, krásné památky a v některých místech také bujarý noční život. To se týká především proslulé pláže Zrće (2,7 km), ke které dojdete během půl hodiny i pěšky. Už roky se sem sjíždějí milovníci taneční zábavy ze všech koutů světa a party zde nikdy nekončí. Zároveň jde ale o jednu z nejudržovanějších pláží na ostrově a přes den, kdy se hlasitost hudby trochu sníží, jde o skvělé místo i pro rodiny s dětmi. Těm se bude líbit také v mořském Aquaparku Novalja Gajac (2,9 km) nebo v Lunaparku Novalja (450 m).

Pokud se chcete náležitě seznámit s historií a kulturou ostrova, projděte si město Pag (14,5 km), navštivte Galerii pažské krajky (25 km, součást dědictví UNESCO), ochutnejte světoznámý pažský sýr v sýrárně Gligora (8 km) nebo si zajděte do Muzea soli (24,3 km), jejíž produkce je s ostrovem Pag neodmyslitelně spjatá. Nechte se okouzlit také přírodními krásami, třeba na vrcholu kopce Sveti Vid (12,8 km), v prastarém olivovníkovém háji na poloostrově Lun (20 km) nebo na turistické stezce nazvané Druhá strana Měsíce (13,3 km). Kousek od poloostrova Lun najdete ještě jednu specialitku - Delfíní ostrov (22,3 km), který je, jak již název napovídá, skvělým místem k pozorování těchto oblíbených mořských savců.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, klimatizovaném apartmánu s balkonem, kde můžete během dne posedět a užívat si výhled do okolí. Každý apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, plně vybavenou kuchyni se spotřebiči, nádobím a jídelním stolem, televizi i WiFi připojení, o váš komfort tak bude dokonale postaráno.

Na čem si pochutnáte?

V plně vybavené kuchyni se vám bude vařit jedna radost. Vyzkoušet ale můžete i kulinářské podniky v okolí, v nabídce je většinou středomořská kuchyně nebo pizza. Kromě sýra je ostrov Pag vyhlášený také skvělým jehněčím masem, sušenou šunkou, mořskými plody a speciální odrůdou vína bílý Gegić, se kterou se jinde nesetkáte.

Kde budete relaxovat?

Kde jinde si odpočinete lépe, než na pláži? K té nejbližší, Lokunje, dojdete za cca 10 minut. Na oblázkové pláži nechybí lehátka, slunečníky ani plážové bary. O kousek dál najdete pláž Straško (1,7 km), která patří k nejkrásnějším na Pagu a je oceněná Modrou vlajkou za mimořádnou čistotu prostředí. Vyzkoušet můžete i nedalekou pláž Braničevica (2,6 km).

Roulette Apartments **

Roulette Apartments **

13 Ulica Ivana Palčića , Novalja
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CMT Potovalna Agencija d.o.o. IČ: 1719041


mobile 00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od moře
0,9 km
Zastávka
0,4 km