Vydejte se na ostrov Pag a zažijte perfektní letní dovolenou v chorvatském letovisku! Villa Lana stojí jen 250 m od pláže a slibuje i velmi dobrou dostupnost k těm nejznámějším pažským plážím, včetně Zrće. Těšit se můžete na moderní, klimatizované apartmány, plně vybavenou kuchyni, krásnou terasu s posezením a venkovní bazén k zábavě i relaxaci.

O ubytování

Apartmánový dům Villa Lana najdete na ostrově Pag, v letovisku Kustići. Ostrov Pag patří k nejoblíbenějším lokalitám na Jadranu. Užijete si zde spoustu slunečných dní, krásné oblázkové, ale i písečné pláže, průzračné moře a skvělou gastronomii. Navštivte třeba sýrárnu Gligora (13,9 km) a ochutnejte originální pažský sýr, který je oceňovaný i na mezinárodních soutěžích.

K nejbližší pláži to budete mít jen 250 m, prozkoumejte ale i další populární pláže na ostrově, třeba pláž Veli žal (1,8 km), která je oceněná modrou vlajkou za čistotu prostředí, nebo legendární pláž Zrće (6,2 km). Ta se proslavila zejména jako místo nikdy nekončících tanečních party, přes den jde ale o skvělou pláž také pro rodiny, díky mírnému sestupu do moře a udržovanému prostředí.

Na výlet se vydejte na vyhlídku Zubovići (1,9 km), na turistickou stezku Kozje Berdo (1,6 km), do oblasti Pažského trojúhelníku (9,2 km) nebo pokořte nejvyšší vrchol ostrova - Sveti Vid (17,2 km). Navštívit můžete také galerii pažských krajek (23,7 km), které najdete na seznamu UNESCO, poloostrov Lun (25,6 km) se staletým olivovým hájem nebo Muzeum soli (25,4 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderně zařízeném, vzdušném apartmánu vhodném až pro 6 osob. Všechny apartmány jsou nové a k dispozici budete mít vlastní koupelnu, klimatizaci, televizi, WiFi připojení a plně vybavenou kuchyni. Třešničkou na dortu je balkón či terasa s krásným výhledem.

Na čem si pochutnáte?

Díky plně vybavené kuchyni s moderními spotřebiči si můžete kdykoliv připravit jídlo, na které budete mít chuť. Ubytování je ale zároveň jen kousek od pláže, v okolí tak na vás čeká spousta restaurací a dalších podniků, kde si můžete dát něco dobrého k snědku a pití.

Kde budete relaxovat?

Od pláže budete doslova pár kroků, kdybyste si ale chtěli odpočinout přímo u apartmánu, můžete využít venkovní bazén, který budete mít stále k dispozici.

Něco navíc

Přes den či večer si skvěle oddechnete na terase s posezením a v krásné zelené zahradě.

Villa Lana

Villa Lana

2 Put Porta , Kustići, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


+38 631 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
100 m