Ať už vyrážíte na dovolenou s rodinou, nebo s partou přátel, na ostrově Pag se nudit rozhodně nebudete. Ubytujete se v klimatizovaných apartmánech Coco Pool House *** s plně vybavenou kuchyní, užijete si koupání na pláži i ve venkovním bazénu a posezení na zahradě či terase. Ostrov vám navíc nabídne celou řadu atrakcí, od legendární pláže Zrće přes prastarý olivový háj až po slavný pažský sýr a jiné perly místní gastronomie.

O ubytování

Apartmánový dům Coco Pool House *** najdete v letovisku Novalja na oblíbeném chorvatském ostrově Pag. Ten patří k největším ostrovům na Jadranu a pyšní se oblázkovými i písečnými plážemi, bohatým podmořským životem, zajímavou historií a skvělou gastronomií.

Kam vyrazit na pláž? Nejblíže k apartmánu budete mít oblázkovou pláž Lokunje (800 m) s mírným sestupem do vody, o kousek dál najdete pláž Vrtić (1,3 km), kde je i zajímavá nabídka vodních sportů. Navštívit byste měli i legendární pláž Zrće (2,5 km), která se proslavila zejména tanečními kluby a hudební zábavou, zároveň ale patří k nejudržovanějším plážím na ostrově a přes den je díky pozvolnému sestupu do moře vhodná i pro rodiny s dětmi.

Pokud vás zajímají také historie a kultura ostrova, navštivte Muzeum soli (24,3 km), jejíž výroba má na Pagu dlouholetou tradici, Galerii pažských krajek (24,5 km), které jsou na seznamu památek UNESCO, nebo sýrárnu Gligora (7,9 km), kde můžete ochutnat proslulý pažský sýr. Mezi zajímavé výletní cíle potom patří poloostrov Lun se starobylým olivovým hájem (20,6 km), kopec Sveti Vid (12,6 km), neboli nejvyšší vrchol ostrova, a síť turistických stezek nazvaná Druhá strana Měsíce (22 km).

Kde budete spát?

Ve vzdušných, klimatizovaných apartmánech se zaručeně vyspíte do růžova. Na výběr máte z apartmánů pro 4 a pro 5 osob, v obou případech budete mít k dispozici plně vybavenou kuchyni, obývací prostor s komfortní pohovkou, televizí a jídelním stolem s židlemi, koupelnu se sprchovým koutem a terasu s venkovním posezením. Nechybí ani WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

O ochutnávky místní gastronomie rozhodně nebudete mít nouzi, stačí se projít po promenádě a narazíte na spoustu beach barů a restaurací. Jídlo si ale můžete připravit i přímo v apartmánu, díky plně vybavené kuchyni.

Kde budete relaxovat?

Pokud se vám zrovna nebude chtít na pláž, můžete si zaplavat ve venkovním bazénu přímo u apartmánového domu. Jsou zde také křesílka a lehátka k odpočinku a slunění.

Coco Pool House ***

Coco Pool House ***

Ulica Matice hrvatske 4 , Novalja
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


mobile 00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od moře
0,6 km
Zastávka
0,9 km