Ostrov Pag je letním rájem pro každého. Na své si zde přijdou milovníci hudební zábavy, nadšenci do adrenalinových sportů, ale i rodiny s dětmi a vyznavači klidného relaxu. Ve Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments *** se můžete těšit na moderní klimatizovaný apartmán s terasou a zahradním grilem, navíc budete jen 800 m od moře. A kdyby se vám náhodou zrovna nechtělo na pláž, k dispozici budete mít i venkovní bazén s lehátky.

O ubytování

Apartmánový dům Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments *** stojí v letovisku Novalja na populárním chorvatském ostrově Pag. Na pláž to budete mít jen 800 m a vyrazit můžete rovnou i na místní nejznámější pláž - Zrće (2,8 km). Ta se proslavila zejména nikdy nekončící taneční a hudební zábavou, jde ale také o jednu z nejupravenějších pláží na ostrově a díky postupnému sestupu do vody je vhodná i pro rodiny s dětmi (přes den navíc hudba není až tak hlasitá).

Na výlet vyrazte do Karlobagu (29 km), kam se dostanete přes Velebitský průliv. Letovisko je skvělým místem pro šnorchlování a vodní sporty, najdete zde ale i historické památky, například kapucínský klášter s kostelem. Pokud budete pokračovat dále do vnitrozemí, dostanete se k pohoří Velebitu (70 km), které je zároveň biosferickou rezervací UNESCO. Užít si tak můžete i trochu té horské turistiky.

Zajímavé výletní cíle ale na vás čekají i přímo na Pagu, prozkoumejte starobylé olivové háje na poloostrově Lun (21 km), ochutnejte proslulé pažské sýry v sýrárně Gligora (8,2 km), navštivte Galerii pažských krajek (24,7 km), které jsou na seznamu UNESCO, nebo vystoupejte na nejvyšší vrchol ostrova, Sveti Vid (13 km), odkud se vám naskytne krásný výhled na Pažský záliv i pohoří Velebit.

Kde budete spát?

Přivítá vás moderní, klimatizovaný apartmán s WiFi připojením, plně vybavenou kuchyní a koupelnou se sprchovým koutem. Vybírat můžete mezi variantou 2+2, která ubytuje maximálně 4 osoby, a 4+2, která je vhodná až pro 6 osob. K dispozici budete mít televizi s plochou obrazovkou, pohodlnou pohovku a balkon či terasu s venkovním posezením.

Na čem si pochutnáte?

Své kulinářské schopnosti můžete prověřit v plně vybavené kuchyni apartmánu nebo u venkovního grilu. Ve městě i na pláži ale najdete také spoustu restaurací, pizzerií a beach barů, kde se o vás ochotně postarají, pokud se vám zrovna nebude chtít vařit.

Kde budete relaxovat?

Kromě odpočinku na pláži si užijete i opalování u venkovního bazénu s lehátky, který budete mít po celou dobu pobytu k dispozici.

Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments

Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments

Ulica Ivana Palcica 3a , Novalja, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


mobile 00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od moře
0,9 km
Zastávka
0,9 km