Magický svět Harryho Pottera, tentokrát v Mnichově! Vyrazte na úžasnou výstavu a nechte se uchvátit kouzelnickým světem a zákulisím filmové magie. Najde se tu něco pro každého, čaroděje i mudly. Navíc se můžete těšit na velmi komfortní, moderní ubytování a skvělé snídaně formou bufetu.

Výstava Harry Potter

O zábavu se postará především návštěva výstavy Harry Potter, věnované kouzelnému světu tohoto mladého čaroděje. Prostřednictvím výstavy nahlédnete do zákulisí filmových efektů, zblízka si prohlédnete autentické kulisy a rekvizity z natáčení a necháte se ohromit interaktivními exhibicemi.

Na výstavu si připravte 1,5 - 2 hodiny času a zcela se ponořte do kouzelné atmosféry. Podívejte se do přístěnku pod schody a Hagridovy chýše, uvařte magický lektvar, vytáhněte z květináče mandragoru a naučte se nové kouzlo – zážitek ještě více umocní různé zábavné úkoly, kterými budete sbírat cenné body pro vaši bradavickou kolej.


O ubytování

Hotel Moxy München Messe se nachází v klidné části Mnichova, přibližně 8 km od centra. Během pobytu si tak můžete užít hezké výlety a přírodní krásy v okolí, na dosah ale budete mít i všechny historické památky a živoucí atmosféru velkoměsta.

Z hotelu můžete vyrazit třeba na návštěvu jezera Speichersee Ismaning (12,6 km), kde si sice nezaplavete, jde ale o chráněné území, kde můžete pozorovat spoustu druhů vodního ptactva a dalších živočichů. Jen kousek od ubytování najdete golfové hřiště Golfpark München Aschheim (6 km) a Drive In Autokino Munich Aschheim (3,5 km), kde si užijete sledování filmů pod širým nebem z pohodlí vašeho vozu.

Při návštěvě centra města byste neměli vynechat gotickou katedrálu Frauenkirche (11 km), náměstí Marienplatz (10,6 km), kostel Alter Peter (11,5 km) nebo Nymphenburgský palác (20,1 km). Z novějších monumentů stojí za vidění například největší technické muzeum na světě – Deutsches Museum (9,1 km), stadion Olympiapark (15,1 km), exhibiční centrum BMW Welt (14,8 km), muzea Pinakothek der Moderne (10,3 km) a mnohem více.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderním pokoji Moxy Queen Sleeper o ploše 18 m². K vybavení pokoje patří pohodlná manželská postel, televize s plochou obrazovkou, malý psací stůl a sada na žehlení. Součástí pokoje je také koupelna, kde nechybí fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu je otevřený celodenní Moxy Bar, kde se ráno servírují bohaté snídaně formou bufetu, přes den si sem můžete zajít na drobné občerstvení a večer nechybí pestrá nabídka koktejlů a jiných nápojů.

Moxy Munich Messe ****

Moxy Munich Messe ****

Otto-Hahn-Straße 21 , Aschheim
Německo

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 35 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 10 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fitness
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,6 km
Zastávka
40 m
Aquapark
25,1 km
Sjezdovka
22,1 km

Tipy na výlet

Mnichov

Mnichov Tip na výlet

Na dovolené v Bavorsku byste rozhodně neměli vynechat hlavní město tohoto státu - Mnichov, po Berlíně a Hamburku největší město v Německu. Bohatá historie města sahá až do 8. století, od 16. století je centrem Bavorska a dodnes zde můžete obdivovat četné kostely, klasicistní budovy nebo olympijský stadion. Zkrátka místa, která byla světky mnoha historických okamžiků.

Muzea v Mnichově
Muzea v Mnichově
BMW muzeum v Mnichově
BMW muzeum v Mnichově