Léčivý pobyt v oblíbených a největších maďarských lázních Hajdúszoboszló v hotelu Rudolf*** 5 minut od lázní si užijete. V ceně neomezené wellness (2 termální bazény, vířivka, sauna, dětský bazén, pára) a polopenze.

O ubytování

Hotel Rudolf *** zařízený ve středomořském stylu se nachází pár minut chůze od jednoho největších lázeňských komplexů v Evropě. V Aqua-Palace (1 km) najdete koupaliště pod širým nebem, léčebné lázně, aquapark a kryté zážitkové lázně. Nedaleký Národní park Hortobágy (30 km) je zapsán na Seznamu světového dědictví UNESCO. Na výlet se můžete vydat také do blízkého Debrecínu (18 km), kde najdete spoustu historických budov a kostelů i zoologickou zahradu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard s balkonem. Pokoje jsou vybavené klimatizací, satelitní televizí, WiFi připojením, telefonem, rádiem, minibarem a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s terasou se podávají pokrmy tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně. Ráno si zde vychutnáte snídani formou bufetu, večer se můžete těšit na servírované večeře. Na terase s barem si užijete příjemnou atmosféru.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness na vás čeká vířivka, finská sauna a parní lázeň. K dispozici jsou také dva termální bazény s teplotou vody 34 - 36 °C. Zpříjemnit den si můžete některou z profesionálních masáží i léčebných procedur.

Hotel Rudolf ***

Hotel Rudolf ***

Mátyás király sétány 23. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Provozuje společnost:
Vasúti Alkalmazottak Rudolf Segélyegyesülete IČ: 01-02-000123


+36 523 62 826

rudolf@rudolfhotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 3 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
0,5 km