Makarská riviéra je naprostou dovolenkovou stálicí, a ne nadarmo. Krásné pláže, bohaté možnosti vyžití, barvitá místní kultura a zajímavé výletní cíle – zkrátka dovolená snů. Ubytujte se v Beach Hotelu *** přímo na pláží a užijte si vydatnou polopenzi nebo plnou penzi, relax u moře i spoustu neopakovatelných zážitků.

O ubytování

Beach Hotel *** se nachází na chorvatském pobřeží, ve vesnici Drašnice na slavné Makarské riviéře. Ať už vyrážíte na dovolenou za odpočinkem na pláži, výlety do přírody, návštěvami památek nebo za dobrodružstvím, tato lokalita má rozhodně co nabídnout.

Za památkami a dalšími zajímavostmi můžete vyrazit třeba do Makarské (13,4 km), kde najdete svatini Vepric, katedrálu sv. Marka nebo Muzeum malakologie s jedinečnými herbáři. V nedaleké Bašce Vodě (23,4 km) najdete kostel sv. Nikola v neorománském stylu, Tučepi (8,8 km) zase nabízejí hned několik archeologických lokalit – Sutvid, Okrumbica a Javorak.

Milovníci přírody a nadšení turisté se pak mohou vydat na výlet do přírodního parku Biokovo (10,6 km), který je jedním z nejkrásnějších v Chorvatsku. A nouzi nebudete mít ani o zábavné aktivity a adrenalinové zážitky. Vyzkoušejte si ziplining ve vesnici Tučepi, projeďte si horu Biokovo na čtyřkolce, v Podgoře (4,8 km) si prohlédněte mořský život z částečné ponorky, nebo rovnou vyzkoušejte kurzy potápění. Fantazii se meze nekladou.

Moře a pláže

Hotel stojí přímo na pláži Izbitac, od mořských vln vás tak bude dělit doslova pár kroků. Stejně jako většina místních pláží, i tato je oblázková, s pozvolným sestupem do vody. K dispozici jsou zde sprchy a blízko pláže najdete řadu restaurací a barů.

Mezi další oblíbené pláže v okolí patří Tučepi (7,7 km) s jemnými oblázky, obklopená restauracemi, obchody a kavárnami, Dračevac (7 km) s částí vyhrazenou pro nudisty, Djevičanska (2,6 km) nebo Porat (5,3 km). Pláže jsou oblázkové nebo písčitooblázkové, s pozvolným sestupem do vody.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve vzdušném pokoji s krásným výhledem. Všechny pokoje jsou vybavené vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem, klimatizací, televizí a WiFi připojením.

  • Pokoj Standard měří 22 m² a najdete jej v hlavní budově. K vybavení patří dvoulůžková postel, psací stůl, skříň a malá rozkládací pohovka.

  • Pokoj v depandanci neboli ve vedlejší budově (22 m²) je vybavený dvoulůžkovou postelí a samostatným jednolůžkem, psacím stolem a skříní, navíc má také vlastní balkon a malou kuchyňku. Tyto pokoje mohou být i ve variantě s přistýlkou.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Plaza vás okouzlí útulným interiérem a prostornou venkovní terasou s krásným výhledem. Pochutnáte si zde na tradičních dalmatských a středomořských specialitách, čerstvě vylovených rybách a mořských plodech, ale i italské kuchyni, pokrmech z grilu nebo vynikajících domácích dezertech. Nezapomeňte ochutnat také kvalitní regionální vína. K večernímu posezení vám potom v některých termínech zahraje i živá hudba.

Beach Hotel Plaza

Beach Hotel Plaza

Drasnice 99 , Drasnice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Circulus d.o.o IČ: 060176091


+385 99 626 6000

info@beachhotelcroatia.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 18 €/noc - na pláž není povolen vstup se psy
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od moře
5 m
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Makarska

Makarska Tip na výlet

Makarská riviéra je jednou z turisticky nejoblíbenějších oblastí Chorvatska. Jejím centrem je letovisko Makarska, které z jedné strany omývá průzračná voda Jaderského moře a z druhé jej obepínají svahy nejvyššího vrcholu pohoří Biokovo.

Své návštěvníky láká Makarska na krásné oblázkové pláže lemované vysokými borovicemi. Palmová promenáda podél moře zase přímo láká k příjemným večerním procházkám. Makarska je zároveň skvělý výchozí bod pro mnoho výletů. Z městského přístavu se lodí snadno dostanete na protilehlý ostrov Brač. Milovníci turistiky zase mohou pěšky nebo na kole zdolat některý z okolních horských vrcholů. Najdete zde i největší místní atrakci: skleněný chodník Skywalk, který je součástí Přírodního parku Biokovo a nabízí opravdu nezapomenutelné výhledy. V jižní části města se rozprostírá poloostrov Sveti Petar s rozlehlým borovicovým lesem protkaným mnoha stezkami, které jsou ideální k běhu a procházkám. V severozápadní části lesoparku stojí maják Sveti Petar, za nímž se nachází FKK pláž (nudistická pláž).

V centru zábavy celé oblasti najdete samozřejmě mnoho restaurací, barů, kaváren, obchodů, dětských parků i sportovního vyžití.

Více informací
Baška Voda
Baška Voda
Tučepi
Tučepi
Pohoří Biokovo
Pohoří Biokovo