Toužíte se vydat na dovolenou k moři, ale jet autem ani letět se vám nechce? Vydejte se k moři pohodlně - autobusovou dopravou. Čeká vás ubytování ve Vile Čale, která je jen 50 m od moře a pláže. Na výběr jsou dvoulůžkové pokoje i apartmány pro 4 osoby, takže vyrazit můžete s celou rodinou. Během dovolené si pochutnáte na stravě formou polopenze.

O ubytování

Vila Čale se nachází v městečku Promajna přímo v srdci oblíbené Makarské riviéry. Hlavní pláž je vzdálena pouze 50 m. Promajna patří ke klidnějším letoviskům s bohatou nabídkou obchodů, kaváren, restaurací a služeb. Najdete zde také široké možnosti sportovního vyžití (tenis, fotbal, házená, stolní tenis, minigolf a mnoho vodních sportů). Po dlouhé pobřežní promenádě se snadno dostanete do okolních letovisek jako Baška Voda, Krvavice, Brela či Makarska. Milovníci výletů pěšky i na kole se mohou vydat do nedalekého Přírodního parku Biokovo (20 km), kde se nachází nejvyšší chorvatský vrchol Sv. Jure. Oblíbenými turistickými cíli jsou také ostrovy Hvar, Korčula či Brač, na které je možné se dostat lodí. Nedaleké městečko Omiš (30 km) zase nabízí malebné ústí řeky Cetiny, starobylé centrum i odkazy na pirátskou minulost.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování ve dvoulůžkovém pokoji, třílůžkovém studiu či čtyřlůžkovém apartmánu. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a balkon se stolkem a židličkami.

Dvoulůžkový pokoj je vybaven manželským dvoulůžkem s kvalitní matrací, klimatizací, ledničkou, televizí a WiFi připojením.

Třílůžkové studio má pak tři lůžka a navíc také vybavenou kuchyňku s elektrickým vařičem, troubou a digestoří.

Čtyřlůžkový apartmán se skládá z oddělené ložnice s manželským lůžkem a oddělené kuchyně s obývacím pokojem. Zde se nachází rozkládací gauč, který poslouží jako přistýlka až pro 2 děti či dospělí osoby.

Na čem si pochutnáte?

Dokoupit si můžete stravování formou polopenze, která se podává v restauraci Vila Čale. Snídaně se podávají formou bufetu a nechybí různé druhy pečiva, cereálií, uzenin, sýrů, ale také čerstvá zelenina a ovoce. Z nápojů je k dispozici káva či čaj. Na večeři se podává polévka a hlavní chod, který si vyberete ze 3 jídel.

Něco navíc

Doprava do destinace je zajištěna luxusními autobusy společnosti Vento line. Každý autobus je vybaven klimatizací, kávovarem, toaletou a multimediálním zařízením, kde můžete poslouchat hudbu, hrát hry a sledovat filmy či seriály. Nezapomeňte si tedy vzít sluchátka. Během přestávek je možné u řidiče zakoupit občerstvení, platí se v korunách. Odjezd se uskutečňuje vždy v pátek večer z Brna, do destinace se přijíždí další den, tedy v sobotu v ranních hodinách. Odjezd z Chorvatska pak probíhá v sobotu k večeru, příjezd zpět je v neděli ráno.

Vila Čale (CK Cílka)

Vila Čale (CK Cílka)

Obala 26 , Promajna
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Cílka, s.r.o. IČ: 25580841


+420 604 921 840

info@cilka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 0:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
50 m