Vstup na pláž, vyhřívaný bazén a ubytování na jednom z nejslunečnějších ostrovů Jadranu, v Boutique Campingu Bunja najdete zkrátka vše, co potřebujete pro perfektní dovolenou. Ubytujete se v nadstandardním domku s velkou terasou, dvěma koupelnami a vybavenou kuchyní, na pláži vzdálené jen pár desítek metrů ale najdete i restauraci, s vařením se tak nemusíte moc obtěžovat. V kempu navíc nechybí dětské hřiště, vodní atrakce a speciální pláž pro psy.

O ubytování

Boutique Camping Bunja najdete na pobřeží ostrova Brač, nedaleko města Supetar a s výhledem přes moře na známé letovisko Split. Ostrov Brač je označovaný za jedno z nejslunnějších míst Jaderského moře, s cca 2 600 hodinami slunečního svitu ročně máte příjemné počasí na dovolenou takřka zaručené.

Nejbližší město, Supetar (2,5 km), je zároveň největším městem na ostrově a osloví především milovníky historie, která na vás bude dýchat na každém kroku díky pozůstatkům starých římských staveb, krásným mozaikám a dalším architektonickým pokladům, včetně kostela Marijinog Navještenja z 18. století nebo mauzolea rodiny Petrinovičů. Na druhé straně ostrova najdete obec Bol (36,4 km), považovanou za nejstarší místo na ostrově. Leží zde jedna z nejkrásnějších jadranských pláží, Zlatni rat, a nejvyšší vrch jadranských ostrovů, Vidova hora. Za návštěvu stojí také rybářské vesnice Milna (18,8 km) a Sutivan (9 km).

Ze Supetaru jste cca za hodinu plavby trajektem ve Splitu (21,5 km), největším městem chorvatského pobřeží, které pravděpodobně není třeba dlouze představovat. Město je známé mimo jiné mimořádným množstvím historických a kulturních památek. Při jeho návštěvě uvidíte například Diokleciánův palác, katedrálu sv. Domnia nebo Jupiterův chrám. Projděte si krásnou promenádu Riva a zastavte se na Náměstí republiky (místními zvaném Prokurative) obklopeném neorenesančními budovami s nezaměnitelnou červenou fasádou. Pro obdivovatele umění je tu potom Galerie Meštrović a Galerie výtvarného umění.

Moře a pláže

Podél kempu se táhne 500 m dlouhá oblázková pláž, kde si užijete koupání v křišťálově čistém moři. Na pláží najdete kromě restaurace a beach baru také převlékací kabinky, sprchy a toalety. Můžete si zde zapůjčit lehátko, slunečník, paddleboard, kajak a další vybavení. Součástí pláže je i speciální část pro psy, kde se mohou do sytosti vydovádět v moři.

Celou řadu krásných pláží najdete i v nedalekém letovisku Supetar. K nejoblíbenějším patří Banj (3 km) s písčitým dnem, odměněná Bílou vlajkou za čistotu moře. Pláž zaujme také různorodými vodními atrakcemi. Pokud vás láká relax na písečné pláži, vyrazte do zátoky Lovrečina (10,9 km), kde hned u pláže najdete kavárnu, restauraci a ohradu s oslíky, ze kterých budou nadšené nejen děti.

Kde budete spát?

V Mobile Homes Bunja se budete cítit jako v tropickém dovolenkovém letovisku. Každý domek (32 m²) má vybavenou, moderní kuchyni (lednice s mrazákem, varná deska, kávovar, varná konvice, nádobí) a prostornou venkovní terasu s posezením (24 m²).

K dispozici budete mít ložnici s manželskou postelí, druhou ložnici se dvěma jednolůžky a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, na které se vyspí další 2 osoby, celkově jsou tak domky vhodné až pro 6 osob. I při větším počtu lidí ale budete mít dokonalý komfort díky dvěma koupelnám, nechybí ani fén na vlasy, klimatizace, WiFi připojení, povlečení a ručníky.

  • Domky Standard Mobile Home najdete v první nebo druhé řadě od moře (max. 40 m). V těchto domcích budete blízko bazénu, dětského hřiště a oblázkové pláže s plážovým barem, budou tedy vhodné např. pro rodiny s dětmi a hosty, kteří chtějí být v centru dění.

  • Domky Premium Mobile Home jsou umístěné v nejklidnější části kempu, dále od dalších zařízení, jako je restaurace aj., takže budete mít dokonalý klid a soukromí. Domky jsou přímo u břehu a z venkovní terasy si užijete krásný výhled na západ slunce nad hladinou moře.

Na čem si pochutnáte?

V plně vybavené kuchyni apartmánu si můžete kdykoliv připravit jídlo podle chuti. Nemusíte se ale ani obtěžovat s vařením, na pláži na vás čeká plážový bar a restaurace Bunja. Nabídka restaurace je pestrá, kromě masových a rybích specialit v ní najdete také vegetariánská jídla. Večer si vychutnáte třeba sklenku vína nebo oblíbený koktejl.

Kde budete relaxovat?

Dovolenkové dny nemusíte trávit jen ve slané vodě, v areálu kempu je také vyhřívaný bazén se sladkou vodou (30 m²) obklopený lehátky a slunečníky. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, dopřejte si venkovní relaxační masáž na břehu moře.

Cestujete s dětmi?

Mezi bazénem a plážovým barem je venkovní dětské hřiště s prolézačkami a houpačkami, v moři blízko pláže bývají umístěné také nafukovací vodní atrakce. Za příplatek je možné zapůjčení dětské postýlky a jídelní židličky.

Něco navíc

V kempu najdete budovu se společenskou místností, prádelnou, sprchami a toaletami včetně speciální části pro děti (přebalovací pult, dětské toaletní prkénko, vanička) a koupelny pro hendikepované.

Boutique Camping Bunja

Boutique Camping Bunja

Malačnica 60 , Supetar, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
KAMP BUNJA D.O.O. IČ: MBS060362343


+38 521 549 547

booking@campingbunja.com

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Vzdálenost od moře
30 m
Zastávka
2,3 km
Aquapark
4,1 km