Poznejte Plzeňský i Karlovarský kraj a odpočiňte si v klidném městečku Konstantinovy Lázně. Při pobytu v rodinném Hotelu Jitřenka *** si pochutnáte na výborné kulinářské polopenzi a uvolníte se v blízkém wellness centru s bazénem, vířivkou i saunovým světem. V okolí je plno památek a zajímavostí, které rozhodně stojí za výlet.

O ubytování

Rodinný Hotel Jitřenka *** se nachází v centru poklidného lázeňského městečka Konstantinovy Lázně. Mariánské Lázně jsou 30 km vzdálené a Plzeň 40 km. Karlovarský i Plzeňský kraj budete mít jako na dlani.

Kde budete spát?

Celková kapacita hotelu je 55 lůžek. Ubytováni budete v pokoji vybaveném manželskou postelí, telefonem, televizí a ledničkou. Samozřejmostí je vlastní koupelna s fénem, v hotelu je bezbariérový vstup a výtah.

Na čem si pochutnáte?

Majiteli hotelu jsou kuchaři z povolání, a tak se není čemu divit - na výborné polopenzi si zde pochutnají i největší gurmáni. Do zrekonstruované restaurace se snídaňovým salónkem se těšte na snídaně formou bufetu i servírované večeře připravované z regionálních a sezónních surovin.

K polopenzi pravděpodobně uvítáte možnost dokoupení oběda či suvenýru v podobě domácích marmelád z místního ovoce. K hotelu patří i cukrárna.

Kde budete relaxovat?

Moderní wellness centrum o rozloze 800 m² je nedaleko hotelu (300 m). K bazénu s příjemně vyhřátou vodou, vířivkám, finské, aroma a parní sauně nebo Kneippovým chodníkům dojdete do 5 minut.

Hotel Jitřenka ***

Hotel Jitřenka ***

Lázeňská 20 , Konstantinovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Marek Bocan IČ: 61131580


+420 374 625 218

info@hotel-jitrenka.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,8 km