Dopřejte si pobyt s různorodými lázeňskými procedurami v Hotelu Panorama Spa ****. Kde jinde než v Karlových Varech byste se mohli zbavit nahromaděného stresu a opět začít volně a zhluboka dýchat? Ve věhlasném lázeňském městě obklopeném překrásnou přírodou budete přivítáni welcome drinkem a každý den zahájíte výbornou snídaní ve formě bufetu.

O ubytování

Hotel Panorama Spa **** s překrásným výhledem přímo na centrum Karlových Varů vám kromě vyhlídky nabídne široké spektrum různorodých lázeňských procedur. Ubytujte se pouhých 10 minut chůze od hlavního karlovarského minerálního pramene Vřídlo s jeho Vřídelní kolonádou. Vyhlídka Tři Kříže (290 m), Tržní kolonáda (750 m), Zámecká i Mlýnská kolonáda (1,2 km) a další lázeňské trasy s kavárničkami a obchody podél řeky Teplá budete mít na dosah ruky.

Během zimy můžete odpočinek v lázních proložit zimními sporty ve skiareálech na Božím Daru (29 km), na Klínovci (31 km) nebo v Jáchymově (22 km). Krušné hory můžete objevovat také při běžkování v mnoha upravovaných bílých stopách.

Kde budete spát?

Pokoje Standard s pohodlnou manželskou postelí a možností přistýlky jsou vybaveny také obývacím koutem s křesílky a televizí, WiFi a vlastní koupelnou. Hotel má dlouholetou tradici, býval i sanatoriem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si vychutnáte bohaté snídaně formou teplého i studeného bufetu včetně zeleniny, ovoce a mléčných výrobků. Za pěkného počasí vám bude k dispozici i terasa.

Kde budete relaxovat?

Po nedávné rekonstrukci si zde můžete kromě moderního interiéru naplno užívat komplexních balneologických procedur. Abyste ale z Karlových Varů odjížděli náležitě "celostně" odpočinutí a zrelaxovaní, měli byste navštívit některou z kulturních událostí, festivalů či koncertů na promenádě a vydat se na výlet do Slavkovského lesa (37,2 km).

Hotel Panorama Spa ****

Hotel Panorama Spa ****

Na Vyhlídce 158/20 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
HDS - 2 s.r.o. IČ: 26147106


+420353361551

recepce@panoramahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
100 m