Užijte si pobyt v lázeňských Dudincích ve 3* Hotelu Hviezda. Užijete si neomezený vstup do wellness centra s bazénem, saunovým světem a vířivkou, u některých variant také aerosolovou mořskou koupel. Čeká vás také adventure golf a možnost zapůjčení kol. Stravování je během pobytu zajištěno formou chutné polopenze.

O ubytování

Hotel Hviezda *** nabízí komfortní ubytování uprostřed lázeňského města. Nachází se pouze 850 m (cca 10 minut chůze) od oblíbeného termálního koupaliště Dudinka a také od Římských lázní, dochovaných historických kamenných bazénů, kde kdysi vyvěraly termální prameny. Hosté sem jezdí celoročně zejména za odpočinkem, který můžete spojit i s poznáváním zajímavostí v okolí. Za návštěvu stojí například zvláštní monument Dudinské travertíny (1 km), které vznikly vysrážením vody okolo minerálních pramenů. Projít si můžete i Naučný chodník Dudinské travertíny, který vás provede jednotlivými prameny a dalšími útvary.

Pokud si chcete zajet na výlet, rozhodně doporučujeme návštěvu Banské Štiavnice (39,6 km). V historii bylo toto město významné pro své zlaté a stříbrné doly, v současnosti se řadí k nejkrásnějším místům na Slovensku a jeho část je dokonce zapsaná na seznamu památek UNESCO. Město uchvátí hlavně milovníky historie a architektury, kteří si užijí návštěvu Starého a Nového zámku, kostela sv. Kateřiny, radničního náměstí s krásnými domy a dalších míst. Zajímavá bude ale i prohlídka botanické zahrady s 220 druhy dřevin, Banského skanzenu (součást Banského muzea) nebo Banskoštiavnického betlému.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 90 zrekonstruovaných pokojů typu Standard. Jsou vybaveny manželskou postelí, telefonem, LCD televizí a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Každý pokoj má navíc balkón, ze kterého budete mít hezký výhled do okolí.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se můžete těšit na snídaně ve formě bufetu, obědy a večeře, které si budete moci vybrat ze široké nabídky masitých i vegetariánských jídel, domácích i mezinárodních specialit připravených z kvalitních lokálních surovin. Na závěr si dopřejte sladkou tečku v podobě zákusku z hotelové cukrárny nebo osvěžujícího nápoje v lobby baru. Během léta se na terase servírují grilované speciality za doprovodu živé hudby.

Kde budete relaxovat?

Příjemný odpočinek na vás čeká ve vyhřívaném vnitřním bazénu (cca 30 °C) s atrakcemi, jako jsou vodní trysky, clony a chrliče. Voda v bazénu je navíc bohatá na minerální látky. Moderní wellness zóna disponuje finskou, parní i infra saunou a vířivkou.

Dopřát si můžete také masáže a balneo procedury od vyškoleného personálu, včetně thajských a shiatsu masáží, rašelinových zábalů a dalších ošetření. Specialitou je potom patentovaná MLS® laserová terapie, která pomáhá při bolestech kloubů, otocích a dalších zdravotních problémech. V hotelu lze využít rovněž služby solária a kosmetického salonu a k rozpohybování vám poslouží rehabilitační SM cvičení nebo vybavené fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

Děti můžete svěřit profesionálním animátorům v dětském koutku. S pomocí hraček, pohádek a naučných her se ratolesti zabaví po celou dobu vašeho odpočinku. V létě si zaskáčou na trampolíně nebo se vyřádí na klouzačkách a houpačkách.

Něco navíc

Po odpočinku ve wellness a procházce krásným okolím si dopřejte akční zábavu – zahrajte si například bowling nebo minigolf.

Hotel Hviezda ***

Hotel Hviezda ***

Okružná 123 , Dudince
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Hotel HVIEZDA, s.r.o. IČ: 36309494


+421 455 583 231

recepcia@hviezda-dudince.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0,9 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,9 km