Vyrazte do Banská Štiavnice a poznejte úžasnou kulturu historického města a okolí. Ubytujete se v designových Apartmánech Opera hned u Starého zámku a dalších památek a užijete si komfort stylového apartmánu s nádherným interiérem, výhledem na monumenty města, vlastní kuchyňkou a WiFi připojením.

O ubytování

Apartmány Opera se nacházejí v historické části Banské Štiavnice, města s bohatou kulturou a okolím plným přírodních pokladů. Mezi oblíbené památky v Banské Štiavnici patří náměstí sv. Trojice (290 m) se stejnojmenným sousoším, historickou radnici, jejíž původ sahá až do 14. století, Komorský dvůr – Kammerhof (600 m), vybudovaný v 16.století, Starý zámek (260 m) – původně kostel, přestavěný na protitureckou pevnost, Nový zámek (700 m), Kalvárii (2,3 km) a mnoho dalšího.

Užít si můžete také výlet do přírody, v okolí na vás čeká chráněná krajinná oblast Štiavnické vrchy (8,6 km) s horou Sitno (11,4 km), botanická zahrada (650 m) z 19. století, přírodní rezervace Kamenné moře (10,9 km) nad obcí Vyhne, největší svého druhu ve vulkanické části Karpat, nebo arboretum Kysihýbel (3,9 km) z roku 1900 s téměř 300 druhy dřevin, především ze Severní Ameriky. V zimě navíc můžete vyrazit i na sjezdovku nedalekého lyžařského střediska Salamandra Resort (8,3 km).

Kde budete spát?

Ubytování v Apartmánech Opera je jednoduše stylové. Každý apartmán má jedinečný design, ve všech se ale můžete těšit na vysoký komfort. Vždy budete mít k dispozici vlastní koupelnu se sprchovým koutem, vybavenou kuchyňku (varná deska, chladnička, mikrovlnná trouba, sada na přípravu kávy a čaje, nádobí), televizi s plochou obrazovkou a WiFi připojení. Vybírat můžete z těchto apartmánů:

  • Fresco (38 m²) se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí a prostorného obývacího pokoje, kde nechybí pohodlné posezení s křesly.

  • Dalí (46 m²) je elegantní studiový apartmán s manželskou postelí, pohovkou, jídelním stolem a psacím stolem.

  • Family (50 m²) je útulný rodinný apartmán, který sestává ze samostatné ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s velkou rozkládací pohovkou.

  • La Boheme (57 m²) zahrnuje obývací prostor s manželskou postelí a velkou pohovkou a rustikální kuchyni s jídelním stolem.

  • Romance (43 m²) je příjemné studio s manželskou postelí, posezením s pohovkou a křesly a jídelním stolem.

  • Versailles (60 m²) je prostorný apartmán se samostatnou ložnicí (manželská postel) a obývacím pokojem s pohovkou, jídelním stolem a krbem.

  • Carmen (80 m²) nabídne obývací prostor s manželskou postelí, pohovkou a psacím stolem a další místnost s jídelním stolem a druhou postelí.

  • Rigoletto (66 m²) má obývací pokoj s pohovkou, křeslem a jídelním stolem a částečně oddělenou spací zónu s manželskou postelí.

  • Tosca (65 m²) zahrnuje kuchyňský kout, obývací pokoj s čalouněným nábytkem a ložnici s manželskou postelí.

  • Poirot (40 m²) je jednopokojový apartmán s manželskou postelí, posezením s křesly a kuchyňským koutem.

Apartmány Opera

Apartmány Opera

Antona Pécha 72/5 , Banská Štiavnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Apartments group, s. r. o. IČ: 55794319


+421 911 343 855

apartmanyopera@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Apartmán nemá vlastní parkoviště

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
1,1 km
Zastávka
1,7 km
Aquapark
11,3 km
Sjezdovka
8,3 km
Běžkování
8,3 km

Tipy na výlet

Banská Štiavnica (UNESCO)

Banská Štiavnica (UNESCO) Tip na výlet

Krásné město s fascinující historií, pro mnohé nejkrásnější město na Slovensku vůbec. To je Banská Štiavnica zapsaná na Seznam UNESCO. Nachází se v centru Štiavnických vrchů a k její magické atmosféře přispívá až 360 objektů s umělecko-historickým nádechem. Banská Štiavnica leží v centru dávno vyhaslé sopky a je provrtaná kilometry a kilometry podzemních chodeb a dolů. Kostely, paláce, romantické uličky, to vše stojí za vidění. Mimoto žije bohatým kulturním životem, v uličkách často můžete zahlédnout malíře se stojany, fotografy, v kavárnách a hospůdkách muzikanty a samozřejmě se zde koná množství koncertů a festivalů, které musíte navštívit.

Co navštívit v Banské Štiavnici?

  • Historické centrum tvořené Radničním náměstím a náměstím Svaté Trojice s barokním morovým sloupem
  • Starý a Nový zámek
  • Kalvárii nad městem
  • Kostel sv. Kateřiny a Kostel Nanebevzetí Panny Marie
  • Dom Sládkovičovy Maríny s Baňkou lásky
  • Banskoštiavnický betlém
  • Slovenské banské (dolní) muzeum – Berggericht
  • Vodní nádrže Klinger, Sitno, Počúvadlo či Vindšachta a Richňava, kde sa dá také koupat
Více informací
Kalvárie Banská Štiavnica
Kalvárie Banská Štiavnica
Starý zámek
Starý zámek
Slovenské hornické muzeum
Slovenské hornické muzeum