Vydejte se poznat krásu Beskyd a ubytujte se v malebném městečku Ostravice v Hotelu Zlatý Orel Ostravice ****. Těšit se můžete na snídaně formou bufetu a privátní wellness s bazénem, saunou a šungitovou jeskyní. Na výběr máte pokoje Turist, Standard, Rodinné i Deluxe, který je opravdu prostorný. Na dosah budete mít krásná turistická lákadla i parádní ski areály.

O ubytování

Zámecký Hotel Zlatý Orel Ostravice **** je rodinný, horský hotel ležící uprostřed rozlehlé zahrady s nádherným výhledem do okolí. Najdete jej 40 km od Ostravy, pod Lysou Horou – nejvyšší horaou Beskyd, v obci Ostravice a je naprosto ideálním místem pro rodiny s dětmi, páry, milovníky turistiky i lyžování. Navštivte vodní nádrž Šance (2,5 km) anebo se vydejte na Pustevny (20 km). V zimě vás potěší blízkost Ski areálu Na Čele – Ostravice (2,7 km) nebo vyhlášeného ski areálu Bílá (13,4 km).

Kde budete spát?

Pokoje Turist jsou situované v podkroví hotelové části Zámeček a naleznete v nich dvě oddělená lůžka, televizi, telefon a koupelnu se sprchovým koutem.

Pokoje Standard jsou o něco prostornější a k jejich vybavení patří koupelna se sprchovým koutem, manželská postel, televize, telefon a stolek s židlemi.

Rodinné pokoje se nachází v částech Zámeček a Vila a jsou vybaveny LCD televizí, telefonem a koupelnou s vanou či sprchovým koutem. Kromě manželské postele mají navíc jedno či dvě pevná lůžka navíc - ideální pro pobyt s celou rodinou.

Pokoje Deluxe nabízejí více prostoru a větší komfort díky koupelně s vanou a klimatizaci. Některé z pokojů mají i balkón či terasu, ze všech ale budete mít nádherný výhled. V pokoji najdete manželskou postel, posezení s křesly či lenoškou, televizi, telefon a minibar.

Zámecké apartmá je vhodné pro ty nejnáročnější hosty. V prostorném a klidném pokoji s výhledem do zahrady se okamžitě uvolníte, pocit relaxace ještě umocní velká manželská postel s nebesy a masážní sprcha. Součástí apartmá je také obývací pokoj s krbem a druhá ložnice se dvěma oddělenými postelemi. Nechybí televize, telefon či minibar, pokoj má navíc i terasu.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace nabízí stálé menu, víkendové sezónní menu, rychlé občerstvení pro turisty i prvotřídní nabídku vín z Vinařství Kvapil. V létě se můžete najíst také na venkovní terase.

Kde budete relaxovat?

V hotelu naleznete také wellness část se saunou, bazénem s tryskami a protiproudem i možností masáží. Velkou specialitou je zdejší šungitová jeskyně – jedna ze dvou v České republice.

Cestujete s dětmi?

Na venkovním dětském hřišti se zabaví menší i větší děti.

Hotel Zlatý Orel Ostravice ****

Hotel Zlatý Orel Ostravice ****

Ostravice 242 , Ostravice
Česká republika

+420 736 500 090

hotel@zlatyorel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
2,2 km
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
2,7 km