Dopřejte si odpočinek uprostřed Beskyd. Rodinný penzion U Lupíků stojí nedaleko Lysé hory a nabízí ubytování se snídaní, privátní wellness s vířivkou a saunou i možnost dopravy na výlety. O bohatý program se postará množství parádních výletních cílů, navštivte třeba krásné Satinské vodopády.

O ubytování

Rodinný penzion U Lupíků stojí na klidném místě ve Frýdlantě nad Ostravicí v místní části Lubno. Nedaleko se nachází Lysá hora, kam dojdete za 2,5 hodiny krásné pěší túry, a po turistických trasách se dostanete i na další zajímavá místa Beskyd, třeba ke srubu Petra Bezruče (7,1 km) nebo k Satinským vodopádům (4 km).

Navštivte také zříceniny hradu Hukvaldy (20 km), podívejte se do Muzea Tatra Kopřivnice (22,8 km) nebo Valašského muzea v Rožnově pod Radhoštěm (27,4 km) a za relaxem se vydejte do 12 km vzdáleného Aquaparku Olešná nebo do Aquaparku Frendštát pod Radhoštěm (19,6 km). Exotickou atmosféru kdykoliv během roku načerpáte v Tropic Hukvaldy (16,7 km) s tropickými skleníky, papoušky, pumou americkou a dalšími zvířaty.

V zimě vás zas čeká také zábava na lyžích. Vyrazte třeba do Ski Malenovice (4 km) s 5 sjezdovkami nebo Ski Parku Gruň (20,4 km) s necelými 4 km tratí. Vyzkoušet můžete také Ski areál Palkovice (8,9 km), Ski areál Zlatník (15,8 km), Ski areál Řeka (18,9 km) a další lyžařská střediska v okolí. Běžkaři zase mohou vyrazit k chatě Ondřejník (13 km) nebo do Ski Opálená (9,9 km), odkud vede hned několik udržovaných běžkařských tratí.

Kde budete spát?

V penzionu vás přivítá komfortní pokoj s vlastní koupelnou a WiFi připojením. Každý z pokojů má vlastní, originální styl, můžete si tak najít přesně takový design, v jakém se budete cítit jako doma. Na výběr máte:

  • Pokoj Od moře (16 m²) je stylizovaný do mořské atmosféry a vybavený 2 samostatnými postelemi, s možností 1 přistýlky na palandě. V pokoji najdete také stoleček s posezením, televizi, ledničku a varnou konvici.

  • Pokoj Po dědovi (16 m²) okouzlí útulnou, staromilskou atmosférou. Najdete v něm manželskou postel, stolek s křesly, varnou konvici, ledničku a televizi.

  • Studio 60. léta (30 m²) zaujme pestrou retro výzdobou z období Beatles a květinových dětí. K dispozici zde budete mít manželskou postel, rozkládací pohovku (možnost 2 přistýlek), televizi a kuchyňský kout s lednicí, elektrickým vařičem, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí. Pokoj má navíc vlastní balkon.

  • Apartmán Sever (35 m²) je umístěný v podkroví a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí a jednolůžkem a obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem, jídelním stolem a pohovkou k posezení.

  • Apartmán Jih (50 m²) se nachází v podkroví nad hospůdkou. V samostatné ložnici je nachystaná manželská postel a 2 jednolůžka, v obývacím pokoji s vybaveným kuchyňským koutem a jídelním stolem je pak možné připravit ještě 2 přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

V budově penzionu se nachází také hospůdka, kde si pochutnáte na českých i mezinárodních specialitách a můžete posedět na venkovní terase třeba u šálku kávy nebo sklenky vína.

Kde budete relaxovat?

Relaxaci v soukromí umožňuje privátní wellness s vířivou vanou, infra saunou a vyhřívanou lavicí. V létě se navíc osvěžíte ve venkovním bazénu.

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí na venkovním hřišti s houpačkou, skluzavkou a pískovištěm. V penzionu je k zapůjčení i dětská postýlka a židlička.

Něco navíc

Hosté penzionu mohou využívat okrasnou zahradu s posezením pod altánkem, venkovní gril a ohniště. Zahrajete si zde ruské kuželky, petanque či kroket, nechybí ani úschovna kol a lyží.

Penzion U Lupíků

Penzion U Lupíků

Lubno 31 , Frýdlant nad Ostravicí
Česká republika

+420 603 844 479

oto.lupik@seznam.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
4 km
Běžkování
10 km

Tipy na výlet

Beskydy

BeskydyTip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Pustevny
Pustevny
Hora Radhošť
Hora Radhošť
Stezka Valaška
Stezka Valaška