Užijte si jedinečný all inclusive pobyt v oblíbeném Hotelu Adamantino *** na břehu Luhačovické přehrady. Během pobytu máte neomezený vstup do vyhřívaného bazénu a sauny, slevu na procedury a také možnost zapojit se do pohybových aktivit. Kromě snídaní, obědů a večeří vás čekají nápoje rozlévané po celý den.

O ubytování

Hotel Adamantino *** se nachází v moravském lázeňském městě Luhačovice přímo u přehrady a jen 2,5 km od centra. Blízko to odtud budete mít do Zlína (21 km), ale také do CHKO Bílé Karpaty či Vizovické vrchoviny, mezi kterými se hotel nachází.

V létě to budete mít jen pár kroků k luhačovické přehradě, kde si užijete koupání, plavbu na loďkách či šlapadlech i rybaření. A kdyby vám přehrada ke koupání nestačila, během pár minut dojdete ke Koupališti Duha (850 m) s několika bazény, tobogány a vodními atrakcemi. V okolí přehrady najdete in-line stezku, cyklotrasu a naučný chodník s informačními panely, ze kterých se dočtete více informací o přehradě a její historii. Na aktivní jedince čeká Stezka zdraví (170 m), kde si mohou zacvičit na 10 venkovních posilovacích strojích. Přehrada nakonec nezůstává ladem ani v zimě, zamrzlá hladina je perfektním přírodním kluzištěm.

V historickém centru Luhačovic si užijete tu pravou lázeňskou atmosféru. Procházky po kolonádách, ochutnávky léčivých pramenů a obdivování památek, všeho se dočkáte. Od hotelu vede příjemná procházka okolo přehrady a alejí až k Lázeňskému parku (2,4 km), Japonské zahradě (2,3 km) a na Lázeňské náměstí (2,6 km). Odtud můžete pokračovat po Lázeňské kolonádě, ochutnat pramen Vincentky (2,8 km), pramen Ottovka (2,9 km) nebo pramen Dr. Šťastného (3 km) a prohlédnout si unikátní architekturu Jurkovičova domu (2,8 km). Pokud si děláte zálusk i na výletní místa v okolí Luhačovic, rozhodně si nenechte ujít návštěvu romantického Jezírka lásky (4,1 km), které najdete na cyklotrase Obora.

Dalším legendárním městem, kam se od hotelu dostanete během chvilky, je Zlín (16,7 km). Prohlédněte si unikátní ukázky funkcionalistické architektury, navštivte Obuvnické muzeum ve slavném Baťově mrakodrapu, Muzeum Jihovýchodní Moravy nebo Městské divadlo Zlín. Kousek od města najdete také zámek s anglickým parkem a zoologickou zahradu Lešná (25 km), která je považovaná za jednu z nejkrásnějších v České republice.

Kde budete spát?

Pokoje Standard jsou vhodné pro 2 osoby, vybrat si můžete pokoj s balkonem nebo bez balkonu. Za příplatek je možné zvolit také pokoj s přistýlkou, balkonem a výhledem na přehradu. Všechny jsou vybaveny telefonem, satelitní televizí a WiFi připojením, samozřejmostí je vlastní koupelna.

Luxusnější variantu představují zrekonstruované dvoulůžkové pokoje Superior, které potěší nejen elegantním designem, ale také možností 2 přistýlek. Na pokoji najdete navíc minibar, kávovar a župany.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace nabízí celodenní stravování v podobě nápaditých salátů, lehkých jídel a vyhlášených místních specialit a domácí dezerty. Využít můžete také posezení na letní terase, například se šálkem kávy Manuel nebo dobře vychlazeným koktejlem, který vám připraví barmani v hotelovém Snack baru.

Kde budete relaxovat?

Wellness přímo v hotelovém komplexu vás potěší krytým bazénem o rozměrech 10x6 m, vířivkou, finskou a bio saunou s aromaterapií. Součástí je také ochlazovací bazének a odpočívárna s himálajskou solnou stěnou. V teplejších měsících si oddechnete i na venkovních lehátkách. Dopřát si můžete různorodé masáže a procedury včetně známé lázeňské inhalace Vincentkou, nebo se zapojte do pravidelného ozdravného programu, který zahrnuje různé druhy cvičení a pohybových aktivit.

Cestujete s dětmi?

V hotelu je k dispozici menší dětský koutek, zapůjčit si také můžete různé nejen deskové hry, například Twister, Bingo, klasické Člověče, nezlob se nebo rovnou celou sadu 150 her. U hotelu bylo nově vybudováno venkovní dětské hřiště.

Něco navíc

V hotelu je možné si zapůjčit horská kola, součástí areálu je tenisový kurt, volejbalové hřiště a nová stezka zdraví s posilovacími venkovními stroji. Okolo celé přehrady je krásná stezka, ze které budou nadšeni milovníci in-line bruslení.

K dispozici vám bude úschovna sportovních potřeb, kulečník a stolní tenis, hodit se může i prodej drobného občerstvení, suvenýrů a hygienických potřeb přímo v hotelu.

Hotel Adamantino ***

Hotel Adamantino ***

Pozlovice 337 , Luhačovice
Česká republika

+420 575 570 880

recepce@adamantino.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,4 km
Vzdálenost od jezera
50 m
Zastávka
1 km
Aquapark
0,9 km
Sjezdovka
17 km