Chcete zapomenout na všechen shon a odpočinout si v krásné jesenické přírodě? Vydejte se do Hotelu Džbán *** do lázeňské vesničky a užijte si pobyt se vstupem do sudového Thermal Parku, pivní koupelí, dárkovým balíčkem a polopenzí. Míst pro zimní radovánky budete mít v okolí taktéž mnoho!

O ubytování

Hotel Džbán *** se nachází v centru malebné lázeňské obce Karlova Studánka v srdci Jeseníků. Přenesete se v něm do osmdesátých let, například veškeré vnitřní zařízení restaurace a jídelny je původní.

Jedna z nejkrásnějších jesenických stezek začíná jen několik kroků od hotelu. Modrá turistická stezka vás povede kolem vodopádů Bílé Opavy až na Praděd (9 km). Kyvadlovou dopravou se na Ovčárnu pod Pradědem (10 km) dostanete cca za 10 minut. Za zimními radovánkami se vydejte na svahy blízkého Skiareálu Karlova Studánka (1 km) nebo třeba do moderního Ski areálu Praděd (10 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z komfortních pokojů typu Standard nebo Mini. Všechny pokoje jsou vkusně vybavené a laděné do neutrálních barev, nikde nechybí televize ani vlastní koupelna. Pokoje Mini najdete v podkroví a mají zkosený strop, prostornější pokoje Standard se nachází převážně v 1. patře a v některých je navíc lednice.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se dočkáte bohaté bufetové snídaně a servírované dvouchodové večeře výběrem ze 2 jídel. Kromě českých dobrot vás překvapí třeba i italská pizza, ochutnat můžete výborné víno ze sklepů Lechovice.

Kde budete relaxovat?

Navštivte hotelový sudový Thermal Park a dopřejte si uvolňující koupele, ke kterým se používá minerální voda z léčivého pramene Maxmilián pramenící přímo v útrobách hotelu. Každý koupací sud s vířivkou má kapacitu 8 osob a teplotu 39 °C. Kromě toho najdete v Thermal Parku i saunu a ochlazovací káď.

Využít ale můžete i služeb Pivních lázní a wellness centra Karlova Studánka hned vedle hotelu. V nabídce jsou kromě pivních koupelí v modřínových vanách také různorodé masáže.

Něco navíc

Dvakrát týdně se v hotelové restauraci konají večery s živou hudbou, které můžete navštívit.

Hotel Džbán ***

Hotel Džbán ***

Karlova Studánka 12 , Karlova Studánka
Česká republika

Provozuje společnost:
Spolek Slezská republika IČ: 04642414


+420 734 428 536

hoteldzban@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 80 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
0,8 km
Běžkování
0,8 km