Hotel Neptun bude rájem pro všechny sportovce, turisty, rodiny s dětmi i milovníky relaxu. Užijete si zde dovolenou v obklopení krásné přírody Jeseníků a bohatých výletních cílů. Vyrazte třeba na Praděd nebo do Karlovy Studánky. Před výletem si skvěle odpočinete v komfortním pokoji a posilníte se bohatou snídaní ve formě bufetu nebo polopenzí. A zabavíte se i přímo u hotelu, díky multifunkčnímu hřišti, venkovnímu bazénu a dětskému koutku.

O ubytování

Hotel Neptun najdete v obci Malá Morávka nedaleko Pradědu (11,4 km). Prostředí a okolí hotelu je skvělé na dovolenou v páru i s rodinou, pro turisty, nadšence do zimních i letních sportů a milovníky relaxu v přírodě.

A k zajímavým místům ani nemusíte chodit daleko. Přímo v Malé Morávce můžete navštívit vesnickou památkovou zónu s 41 historickými domy sudetoněmeckého jesenického typu. Prohlédněte si také farní kostel Nejsvětější Trojice (1,6 km) z 18. století, lesní kapli s muzeem na Kapličkovém vrchu (850 m), Schindlerovu stodolu (950 m), která je chráněnou kulturní památkou, či alej památných stromů, jejichž stáří se odhaduje na 160 až 280 let.

K delším výletům láká samozřejmě hora Praděd s rozhlednou, ale i hrad Sovinec (26,3 km), zámek Velké Losiny (33,9 km), krasová jeskyně Na Pomezí (35,5 km) a další zajímavá místa. Za relaxem se vydejte do lázeňského města Karlova Studánka (6,3 km), do lázní ve Velkých Losinách (32,9 km) s jedinečným termálním parkem nebo do Priessnitzových lázní v Jeseníku (32,6 km). Děti i dospělé potom jistě nadchnou unikátní železnice Slezský Semmering (38,5 km), údajně nejkrásnější trasa u nás, a historická Osoblažská úzkokolejka (39,3 km), kterou obsluhují parní lokomotivy.

V zimě na vás čeká hned několik ski areálů – Kopřivná pod Pradědem (1,1 km) s nejdelší sjezdovkou na Moravě, Ski Karlov (3,1 km) s večerním lyžováním a dětským koutkem, Ski areál Praděd-Ovčárna (5,8 km), který je nejoblíbenějším lyžařským střediskem celých Jeseníků, nebo Ski areál Čerťák (5,6 km), ideální pro rodiny s dětmi. Ne své si přijdou i běžkaři, kteří mohou přímo u hotelu nastoupit na Jesenickou magistrálu.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 48 pohodlných pokojů. Každý má vlastní koupelnu a nabízí WiFi připojení k internetu, některé pokoje mají navíc také balkon s nádherným výhledem do krajiny. Pro vyšší komfort si můžete zapůjčit fén nebo sušák na prádlo na recepci.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybavený dvoulůžkovou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, televizí a psacím stolem. Součástí pokoje je kromě koupelny s toaletou také malá předsíň s úložnými prostory.

  • Studio se skládá ze 2 pokojů, které sdílejí koupelnu s toaletou, celkově ubytuje až 4 osoby. Jinak zůstává vybavení stejné, k dispozici tedy budete mít televizi, psací stůl s židlí i úložné prostory.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně se servíruje formou bufetu, v nabídce nesmí chybět teplé a studené pokrmy, čerstvé pečivo, cereálie, ovoce, zelenina a nápoje (káva, čaj, mléko, kakao, džus). Hotelová restaurace se specializuje zejména na kvalitní českou a moravskou kuchyni, včetně bezmasých a lehkých jídel. V hotelu najdete také útulný lobby bar, letní terasu a zahrádku, těšit se můžete i na večerní posezení u ohniště či u grilu.

Kde budete relaxovat?

V teplých dnech si krásně odpočinete u venkovního bazénu s dětským brouzdalištěm.

Cestujete s dětmi?

Nemusíte se bát ani nepřízně počasí, v hotelu je pro děti připravený dětský koutek, kde se vaše ratolesti spolehlivě zabaví. V restauraci je navíc k dispozici mikrovlnná trouba k ohřevu dětských jídel.

Něco navíc

Děti i dospělí se vydovádí také na multifunkčním venkovním hřišti, které se v zimě mění v kluziště. Pro sportovce je potom připravená úschova kol a lyží. Vyznavače klidnější zábavy by zase mohla potěšit možnost zapůjčení stolních her.

Horský Hotel Neptun

Horský Hotel Neptun

Malá Morávka ev. č. 185 , Malá Morávka
Česká republika

Provozuje společnost:
PRODOS spol. s r.o IČ: 00544949


777 290 714

recepce@hotel-neptun.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
6 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Jeseníky

Jeseníky Tip na výlet

Takzvanou Jesenickou oblast na severu Moravy tvoří nejvyšší moravské pohoří Hrubý Jeseník spolu se svým podhůřím Nízkým Jeseníkem, Kralickým Sněžníkem a Rychlebskými horami. Chráněná krajinná oblast Jeseníky však zahrnuje pouze Hrubý Jeseník s přilehlou Hanušovickou a Zlatohorskou vrchovinou. Nejvyšším a nejznámějším bodem Jeseníků je Praděd s výškou 1 491 m n.m. Tyto krásné hory nabízí uprostřed podmanivé přírody s čistým vzduchem stovky značených tras pro pěší i cyklisty, najdete tu ale také vyhlášená zimní střediska, lázně, relaxační centra i památky.

Největší lákadla Jeseníků:

  • Praděd
  • Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně
  • Karlova Studánka

Při svých procházkách byste ale neměli minout ani vrcholy Petrovy kameny či Keprník, chaty na Červenohorském sedle, Ovčárnu, vodopády Bílé Opavy a rašeliniště Skřítek či Rejvíz. Pokud do Jeseníků míříte spíše za odpočinkem, navštivte třeba Termální lázně ve Velkých Losinách (kde si můžete zároveň udělat prohlídku Muzea papíru) a v Jeseníku či Balneopark Priessnitzovy lázně.

Více informací
Zámek Velké Losiny
Zámek Velké Losiny
Karlova Studánka
Karlova Studánka
Bobová dráha Vrbno pod Pradědem
Bobová dráha Vrbno pod Pradědem