Jaká dovolenková místa nesmíte vynechat? Inspirujte se nejprodávanějšími pobyty za rok 2023!

Na plánování dovolené není nikdy brzy! Zajímá vás, které výletní destinace si nesmíte letos nechat ujít? Podívejte se na nejprodávanější pobyty roku 2023 a určitě si vyberete. Nechybí oblíbená místa v Česku ani v zahraničí, na své si tak přijde každý.
Jaká dovolenková místa nesmíte vynechat? Inspirujte se nejprodávanějšími pobyty za rok 2023!

Česko

Hotel Harmonie *** v Luhačovicích

Lázeňský Hotel Harmonie *** si naši zákazníci opravdu oblíbili – na prvním místě žebříčku se objevil již poněkolikáté. Při jeho návštěvě se totiž nemusíte těšit jen na malebné prostředí Luhačovic, kulturní a historické památky či zajímavé výletní cíle v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, ale zejména na prvotřídní služby. All inclusive stravování se snídaněmi, obědy a večeřemi, odpolední svačinkou a neomezenou konzumací nápojů opravdu nenabízí hned tak někdo. Můžete si tak být jistí, že o vás bude opravdu dokonale postaráno. Neomezený vstup do wellness centra s vyhřívaným bazénem, vířivkou a saunou a především úžasné masáže, zábaly a jiné procedury vám navíc zaručí, že se z dovolené vrátíte jako znovuzrození.

Hotel Excelsior **** v Mariánských Lázních

Potrpíte si na luxus a chcete se na dovolené nechat opravdu hýčkat? Pak je pro vás Hotel Excelsior **** v Mariánských Lázních jasnou volbou. Přepychové interiéry hotelu s více než 150letou tradicí vás zaručeně okouzlí. Díky umístění budovy přímo v historickém centru města to navíc budete mít jen kousek ke slavným minerálním pramenům a překrásným historickým památkám. Užijte si korzování po Kolonádě Maxima Gorkého, prohlédněte si slavnou Zpívající fontánu nebo vyrazte na výlet po okolí. Odměnou vám bude úžasný balíček vybraných procedur, jako jsou masáže, zábaly či pleťové masky, při kterých se perfektně zregenerujete. K posilnění poslouží vydatná polopenze ve stylovém, dobovém prostředí Restaurantu 1900. Hotel si můžete prohlédnout také očima našeho kolegy Martina, který jej pro vás osobně ověřil.

Chateau Monty Spa Resort **** v Mariánských Lázních

V Mariánských Lázních ještě chvíli zůstaneme, velké popularitě se totiž (opět již několikátý rok) těšil luxusní Chateau Monty Spa Resort ****. Jeho klenotem jsou nádherné Římské lázně inspirované antickým stylem, který se zde snoubí s vysokým komfortem moderní doby. Odpočinete si ve vnitřním bazénu s masážními prvky a bohatém saunovém světě s finskou saunou, bylinnou lázní, párou, infrakoutkem a solnou jeskyní. Relax ve wellness navíc doplní rovnou několik úžasných procedur, užít si můžete třeba antistresový rituál, pleťovou masku, slatinný obklad či oxygenoterapii. A zapomenout nesmíme ani na výtečnou gastronomii, hotel má hned 3 restaurace a polopenze se servíruje formou opravdu bohatých bufetů. Resort pro vás letos osobně ověřila naše kolegyně Cindy, její recenzi si můžete přečíst zde.

Slovensko

Termály Malé Bielice v Partizánském

Také při pobytech na Slovensku si naši zákazníci užívali především relax v lázních. Jedním z nejlepších míst pro tyto účely jsou osvědčené Termály Malé Bielice s 6 bazény napájenými minerální vodou, saunovým světem a bohatou nabídkou masáží a procedur. Stačí jen na pokoji nahodit župan a můžete vyrazit za odpočinkem. Aktivní jedinci zase ocení neomezený vstup do fitness centra a běžeckou či in-line dráhu přímo u hotelu. Velkým lákadlem je také gurmánská polopenze v moderní restauraci, která zahrnuje mezinárodní speciality a tradiční slovenská jídla. Na pobyt navíc můžete vyrazit i s dětmi, stejně jako naše kolegyně Lenka, která se o své zážitky podělila v recenzi.

Apartmány Termál *** v Dunajské Stredě

Jedním z hlavních lákadel Dunajské Stredy je bezpochyby rozsáhlý Thermalpark. Pokud vyrážíte právě sem, bude pro vás ubytování v Apartmánech Termál *** naprosto ideální, s Thermalparkem jsou totiž přímo propojené. Na dosah tak budete mít 10 vnitřních i venkovních bazénů, relax v termální vodě, saunový svět a další atrakce. Dokonalý komfort během vašeho pobytu pak zajistí moderně vybavené pokoje (televize se službou Netflix je samozřejmostí) a bohaté snídaně formou bufetu. A na výlet můžete vyrazit třeba do nedaleké Bratislavy. Stejně jako Vláďa z našeho obchodního týmu – jeho dokonalé shrnutí celého pobytu si určitě nenechte ujít.

Penzion Fortune v Dunajské Stredě

Jen 100 metrů od Thermalparku v Dunajské Stredě najdete další skvělé ubytování – Penzion Fortune. Ten nabízí komfortně vybavené pokoje s vlastním balkonem či terasou a vydatnou polopenzi se snídaněmi formou bufetu a servírovanými večeřemi. Kromě zábavy v aquaparku se navíc vyřádíte i na tenisových kurtech. Pro děti je zase připravené venkovní hřiště. Za novými zážitky vyrazte k automotodromu Slovakiaring či na vyhlášené golfové hřiště Welten Báč. Užijete si i klidné procházky Dunajskou Stredou s krásnými historickými památkami.

Polsko

St. Lukas Medical & SPA **** v lázních Świeradów-Zdrój

Láká vás dovolená v zahraničí, ale nemáte rádi dlouhé cestování? Lázeňské město Świeradów-Zdrój, které ukrývá resort St. Lukas Medical & SPA **** na vás čeká jen 6 km od hranic! Navíc jde o perfektní místo pro dovolenou v jakémkoliv ročním období. V létě si užijete procházky lázeňským parkem, korzování po kolonádě, výlety do hor či venkovní atrakce místního aquaparku. V zimě zase oceníte lyžařské středisko SKI&SUN Świeradów Zdrój, vzdálené jen 800 m od hotelu. Třešničkou na dortu je wellness centrum s bazénem, vířivkou a saunami, kde si po celodenních aktivitách náležitě odpočinete a necháte se hýčkat luxusními procedurami. Nechybí ani výborná polopenze se snídaněmi a večeřemi formou bufetu.

Hotel Adam & Spa *** v lázních Kudowa-Zdrój

Snadno a rychle se dostanete i do Hotelu Adam & Spa ***, který najdete pouhých 5 km od hranic, v malebném lázeňském městečku Kudowa-Zdrój. Rázem se přenesete do pohádkového prostředí, kde svůj volný čas trávily i takové osobnosti, jako byl Winston Churchill nebo Goethe. Ani samotný hotel není o nic méně šarmantní. Přepychové dobové interiéry, polopenze ve stylové restauraci či wellness centrum s bazénem, vířivkami a saunami už čekají jen na vás. Pamatuje se zde i na děti, pro ty je nachystaná nejen vybavená herna, ale také nabídka wellness procedur, mohou si tak dopřát stejnou péči jako jejich rodiče.

Hotel Polanica Resort & SPA *** v lázních Polanica-Zdrój

Také Hotel Polanica Resort & SPA *** ve městě Polanica-Zdrój je jako stvořený pro rodinnou dovolenou. Na malé návštěvníky zde čeká vodní park s atrakcemi, skvěle vybavená herna, venkovní dětské hřiště a bohatý animační program. Dospělí si zase oddechnou v moderním SPA s krytým bazénem, vířivkou a saunovým světem. Vynechat nesmíte ani procházku lázeňským parkem se světelnou fontánou a pitnou kúru minerálních pramenů. Máte raději aktivnější zábavu? Pak zavítejte do multifunkční sportovní haly o rozloze 650 m², kde si zahrajete tenis, volejbal, basketbal, sálový fotbal či házenou. V hotelovém baru pak najdete bowling a kulečník. Hotel při svých cestách navštívila členka našeho týmu Nikol. Jak se jí v resortu líbilo a které atrakce vyzkoušela zjistíte v recenzi.

Maďarsko

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****superior v Sárváru

Dovolenou bez starostí si užijete v hotelu Park Inn by Radisson ****superior v maďarském Sárváru. Nemusíte řešit stravování ani zábavu, vše už je zařízeno. All inclusive stravování se snídaní, brunchem, obědem, svačinou a večeří, neomezená konzumace nalkoholických nápojů a neomezený vstup do termálních lázní, které jsou přímo propojené s hotelem – co víc si přát? Pobyt si zde užijí malí i velcí, děti zabaví různorodé vodní atrakce a animační program v lázních i dětská herna v hotelu. A pokud přece jen na chvíli opustíte prostor lázní, můžete vyrazit třeba k hradu Nádasdy, kde kdysi bydlela i Čachtická paní. Od nejdůležitějších památek města vás totiž bude dělit jen pár minut chůze.

Portobello Wellness & Yacht Hotel **** v Ostřihomi

Mezi lázeňské ráje pro celou rodinu se řadí i stylový Portobello Wellness & Yacht Hotel **** v Ostřihomi. Ten je přímo propojený s termálními lázněmi Aquasziget, a vy si tak můžete do sytosti užít relaxaci v termálních bazénech, odpočinek v saunách a zábavu na vodních atrakcích, včetně tobogánů. Děti se zde vyřádí v dětských bazénech, na brouzdališti, v herně, na venkovním hřišti a při animačních programech. Celá rodina pak jistě ocení polopenzi s maďarskými i mezinárodními pokrmy a moderní, vysoce komfortní pokoj Superior, kde se vám bude spát jako v pohádce. Kolega Szabolc z obchodního týmu Travelking vyrazil do Portobello Wellness & Yacht Hotelu **** i s rodinou a všichni byli z pobytu nadšení. Jejich zážitky a hodnocení hotelu najdete zde.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa **** ve městě Zalakaros

Hotely skupiny Radisson jsou zkrátka zárukou kvality. A platí to i pro Park Inn by Radisson Resort Spa **** v lázeňském městě Zalakaros. Jde o další hotel přímo propojený s areálem lázní, ten navíc v roce 2019 prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Čeká vás tak zážitek na opravdu vysoké úrovni. Dovolenou k dokonalosti dotáhnou služby hotelu, mezi které patří all inclusive stravování včetně nealkoholických nápojů, moderní pokoje a velké fitness centrum. Rodiny s dětmi zase ocení dětskou hernu v hotelu, dětský svět či tobogánový park v areálu lázní. Do Zalakarose letos za tým Travelking vyrazil kolega Lukáš, který pro vás vše otestoval a zhodnotil. Na jeho recenzi se můžete podívat zde.

Rakousko

Hotel Alpen Arnika *** v Tauplitztalm

Oblíbené středisko Tauplitzalm ukrývá perlu rakouských hor, Hotel Alpen Arnika ***, ve kterém se budete cítit jako doma. A to nejen díky česky mluvícímu personálu a plzeňskému pivu na čepu. Místní vstřícnost a pohostinnost je zkrátka vyhlášená. Zároveň se můžete těšit i na krásnou horskou architekturu a vybrané speciality tradiční štýrské kuchyně, nezůstanete tak ochuzeni ani o nové zážitky. Středisko Tauplitztalm je navíc neomezeným zdrojem zábavy po celý rok. V letních měsících si užijete krásné výlety, v zimě zase klidně strávíte celý den na svahu. Po nabitém dni si pak krásně odpočinete v hotelové sauně. Originální prostředí hotelu okouzlilo i Petra z týmu Travelking, který sem vyrazil se svým pejskem, a rovnou tak prověřil, že je ubytování přívětivé i pro vaše čtyřnohé miláčky. O celém pobytu se rozepsal v recenzi.

Chorvatsko

Hotel Zagreb *** v Karlobagu

Umístění přímo na pláži a jen pár minut od centra Karlobagu dělá z Hotelu Zagreb *** perfektní místo pro letní dovolenou. A lokalita není vše – ke koupání vám poslouží nejen moře, ale i venkovní a vnitřní bazény. Navíc si užijete relaxaci v hotelové sauně, plnou penzi či polopenzi a bohatý animační program pro děti a dospělé. Nedostatku zábavy se zkrátka nemusíte obávat bez ohledu na počasí. Dobrodruzi pak mohou vyrazit na výlet na nedaleký ostrov Pag, proslavený sýry a prastarým olivovým hájem, nebo objevovat krásy národního parku Severní Velebit. Služby hotelu otestoval i náš kolega Norbert z obchodního týmu a připravil si pro vás opravdu nadšenou recenzi.

Slovinsko

Hotel Vivat ****superior v Moravských Toplicích

Lázeňské město Moravské Toplice je proslavené především unikátní černou minerální vodou, která se jinde na světě nevyskytuje. Jsou jí přisuzováné příznivé účinky na kůži a pohybový aparát, a dokonce se prý po koupání lépe opálíte. Toto černé zlato můžete na vlastní kůži vyzkoušet během pobytu v Hotelu Vivat ****superior, jehož dominantou je termální bazénový komplex s více než 2 000 m² vodních ploch a saunovým světem. Úžasný relax ve wellness doplní komfortní klimatizovaný pokoj či bohatá polopenze se snídaněmi a večeřemi formou bufetu a dokonalá dovolená je na světe.

Autor článku:

Aktualizováno: 28. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet