Vydejte se do slovinského lázeňského městečka Moravske Toplice a užijte si luxusní pobyt v Hotelu Vivat ****superior! Čeká vás tu chutná polopenze formou bufetu, ale především neomezený vstup do termálního bazénového komplexu s vnitřními i venkovními bazény. Tento lázeňský komplex je součástí hotelu, takže přejít k bazénu můžete z pokoje rovnou v županu.

O ubytování

Hotel Vivat ****superior se nachází v idylické vesničce Moravske Toplice v severovýchodní části Slovinska. Tato oblast je proslulá díky černé termální minerální vodě, která má na lidský organismus blahodárné účinky. Hotel se nachází pouze 500 m od areálu termálních lázní Terme 3000, které na ploše více než 5 200 m² nabízejí 30 bazénů, mnoho atrakcí a špičkové lázeňské služby. Milovníci golfu zajisté ocení 18jamkové golfové hřiště (1 km). Okolní oblast Prekmurje má na rozdíl od zbytku Slovinska nížinný charakter, a tak se místní krásy můžete objevovat při nenáročných výletech pěšky i na kole. Na nedalekém statku Passero (3,5 km) ochutnáte vynikající ručně vyráběnou čokoládu, sýry, uzeniny, víno, pálenky a další domácí speciality. Ve vesničce Bogojina (5 km) zase najdete netradiční monumentální kostel s prvky místní lidové architektury. Pro milovníky květin je povinnou zastávkou skleník Ocean Orchids (13 km) ve vesnici Dobrovnik, ze kterého se vyváží orchideje do celé Evropy. Oblíbenými turistickými cíli jsou také největší slovinský barokní hrad Grad (20 km), město Maribor (60 km) s mnoha památkami a tradicí pěstování i výroby vína či nejstarší město ve Slovinsku Ptuj (50 km), které nese stopy římské historie.

Kde budete spát?

Pokoj Standard měří 27 m². Kromě velké manželské postele (200x200 cm) patří k vybavení pokoje klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, minibar, telefon a trezor. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou, fénem a župany. Do pokoje je možné přidat 1 přistýlku.

Pokoj Suite celkem ubytuje až 4 osoby, díky možnosti 2 přistýlek. Na 45 m² najdete oddělenou ložnici s velkou manželskou postelí (200x200 cm) a obývací prostor. Nechybí WiFi připojení, klimatizace, koupelna se sprchou či vanou, televize a další vybavení.

Pokoj Prestige měří 45 m², na rozdíl od varianty Suite ale neumožňuje přistýlky, je tak vhodný maximálně pro 2 osoby. Na hosty zde čeká velké dvoulůžko (200x200 cm), obývací prostor s pohovkou, klimatizace, WiFi, vlastní koupelna s vanou či sprchou a televize.

Pokoj Deluxe (27 m²) představuje opravdu luxusní variantu pro náročné, nejen díky krásnému interiéru, ale také nadstandardně velké posteli (220x220 cm). Z pokoje budete mít výhled na bazén a krásnou oblast Goričko. Kromě běžné výbavy (klimatizace, WiFi, vlastní koupelna aj.) budete mít k dispozici i set na přípravu kávy a čaje. Pokoj neumožňuje přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Vivat si pochutnáte na lahodných specialitách lokální i mezinárodní kuchyně. Nabídka vždy obsahuje i dietní a bezlepková jídla. Každý den pobytu si pochutnáte na bohaté bufetové snídani. Během dne je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večeře pro hotelové hosty mají opět formu bufetu.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je termální bazénový komplex s více než 2 000 m² vodních ploch. Najdete zde 7 venkovních či vnitřních bazénů s léčivou termální vodou o teplotě 26–39 °C. Jeden z bazénů je naplněn nefiltrovanou černou minerální vodou, která se jinde na světě nevyskytuje. Příznivci saunování se mohou prohřát v saunovém světě, kde najdete finskou, parní, infračervenou, a bylinnou saunu. Nechybí ani Kneippova lázeň a příjemné odpočinkové zóny. Dokonalý odpočinek je možné završit některou z bohaté nabídky masáží či léčebných a kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je k dispozici dětský bazén ve wellness části.

Hotel Vivat ****superior

Hotel Vivat ****superior

Ulica ob igrišču 3 , Moravske Toplice
Slovinsko

Provozuje společnost:
POČITEK - UŽITEK D.O.O. IČ: 1317300000


+38 625 382 100

info@vivat.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
10 m
Aquapark
0,5 km

Tipy na výlet

Přírodní park Goričko

Přírodní park GoričkoTip na výlet

Slovinský Přírodní park Goričko je známý svou kopcovitou krajinou plnou úrodných vinic, olivových hájů, polí a malých farem. Rozléhá se na pomezí Alp a Panonské pánve. Rozloha parku zasahuje území tří zemí. Kromě Slovinska jej tvoří i příroda sousedního Rakouska a Maďarska. Tyto tři země spolu ochraňují několik ohrožených druhů rostlin a živočichů, zvláště ptáků.

Co navštívit v Přírodním parku Goričko?

  • Negovsko jezero
  • řeku Mura
  • hrad Goričko – největší hrad ve Slovinsku
Více informací
Hrad Goričko
Hrad Goričko
Termální Park Terme 3000
Termální Park Terme 3000
Jezero Bukovniško
Jezero Bukovniško