Osobně ověřeno: Recenze luxusního pobytu v Chateau Monty Spa Resortu **** s Římskými lázněmi a procedurami

Vydejte se spolu se Cindy, členkou našeho Travelking týmu, do Mariánských Lázních. Konkrétně do Chateau Monty Spa Resortu ****. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze luxusního pobytu v Chateau Monty Spa Resortu **** s Římskými lázněmi a procedurami

Informace o pobytu v bodech

Kam a jak jsme jeli?

Do Mariánských Lázní, kde se Chateau Monty Spa Resort **** nachází, jsme vyrazili z Prahy. Většinu času jsme jeli po dálnici a cesta proběhla zcela bez problémů. Čistý čas jízdy byl cca 2 hodiny, udělali jsme si ale ještě zastávku na hradě Karlštejn, takže nám celkově cesta zabrala o něco déle.

Jak to bylo s parkováním?

Hotel má své vlastní parkoviště přímo před budovou. V době našeho pobytu bylo téměř celé parkoviště obsazené, ale parkovací místo jsme nakonec přece jen našli. Z tohoto důvodu doporučuji udělat si rezervaci předem. Poplatek za parkování je 300 Kč/noc.

Kde jsme se ubytovali?

Chateau Monty Spa Resortu **** se nachází v klidné části Mariánských Lázní, necelé 2 kilometry od Zpívající fontány. Dle mapy jsme bez jakýchkoliv potíží dorazili až na parkoviště před hotel. Hned naproti ubytování je les, kam si mohou hosté zajít na příjemnou procházku.

Budova nás zaujala již zvenčí svým vzhledem a velikostí, ale uvnitř jsme byly opravdu překvapeni, jak jsou prostory úchvatné. Ubytováni jsme byli v mezipatře, kde byly všude podél stěn krásné obrazy a ze stropů vysely křišťálové lustry. V tu chvíli na nás dýchla opravdová zámecká atmosféra. Interiér pokoje dokonale ladil se stylem celého hotelu a našli jsme v něm pohodlnou postel, psací stůl, televizi a poměrně velký balkón s posezením. Ocenili jsme WC oddělené od koupelny, což nebývá v hotelech zrovna zvykem. Koupelna byla vybavena standardně, měli jsme k dispozici fén, zrcadlo, sprchový kout a žebříkové topení. V předsíni se pak nacházela velká šatní skříň.

Jak jsme se najedli v ubytování?

V rámci našeho pobytu jsme měli polopenzi formou bufetu. Výběr u snídaní byl opravu bohatý. Od vajíček, párků a slaniny přes krupicovou kaši, plněné knedlíčky, ovesnou kaši až po ovoce, zeleninu, pečivo, uzeniny a sýry. Vybrat by si tu dokázal opravdu každý. Mrzelo nás pouze to, že nebyly k dispozici 100% džusy, ale jen ovocné šťávy. U 4* hotelu bych to brala jako samozřejmost.

Na večeře byl taktéž pestrý výběr – několik druhů příloh, masa, dezertů, zeleninových salátů apod. Bohužel se nám ani za jediný večer nepodařilo objednat si u obsluhy nápoje k večeři. Vždy se k nám dostala v podstatě až když jsme měli dojedeno a odcházeli jsme.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Hotel má vlastní wellness centrum, které je rozdělené na dvě části. V první části, která je v ceně balíčku, je bazén a římská lázeň. Bazén je dostatečné velký s příjemnou teplotou 29 °C. Po stranách bazénu jsou masážní trysky a další vodní prvky. Hloubka bazénu je pozvolná, je tedy vhodný i pro děti.

V druhé části wellness je saunový svět, kam je možný vstup za příplatek. Tuto část wellness jsme ale bohužel nestihli navštívit.

Naopak jsme nevynechali procedury, konkrétně masáž zad, slatinný zábal a parafínový zábal rukou. Chválím paní masérku, byla velmi šikovná a procedury jsme si užili.

Kam se vydat na výlet?

  • Kolonáda Maxima Gorkého – Asi neznámější místo v Mariánských Lázních. Kolonáda je opravdu krásná. V době naší návštěvy se nám poštěstilo poslechnout si koncert orchestru, což náš zážitek ještě umocnilo.
  • Zpívající fontána – Každé 2 hodiny mezi 7. ranní a 10. večerní hraje fontána 8 různých písní, které se střídají.
  • Karlovy Vary – Další lázeňské město, vzdálené pouhých 40 minut jízdy autem od Mariánských Lázní, jsme navštívili v den odjezdu. V té době se zde konal filmový festival, a do města se tak sjelo více turistů, než je obvyklé v průběhu roku. I tak nás město okouzlilo a ráda bych jej někdy v budoucnu znovu navštívila.

Závěrečné hodnocení pobytu v Chateau Monty Spa Resortu ****

“Zámecký pobyt v Chateau Monty Spa Resortu **** jsme si náramně užili. Exteriér i interiér hotelu nás okouzlil a personál hotelu k nám byl vždy moc milý. Pokoj byl stylově zařízený a překvapil nás velký balkon s posezením. Na snídaně i večeře byl bohatý výběr a moc jsme si s přítelem pochutnali. Každý večer jsme se stihli zrelaxovat v bazénu a římských lázních a užili jsme si i relaxační procedury. Navštívili jsme krásnou lázeňskou kolonádu a Zpívající fontánu. Náš pobyt jsme zakončili návštěvou Karlových Varů, kam doporučujeme také zavítat. ”


👍 Pobyt v Chateau Monty Spa Resortu **** byl osobně ověřen Cindy, členkou týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 27. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet