Rádi byste si zajeli na dovolenou do ráje? Pak vsaďte na ten slovenský. Hotel Trio *** najdete přímo ve Slovenském ráji, hotel je tedy ideální pro ty, kteří milují krásnou přírodu, dobré jídlo a odpočinek ve wellness s bazénem i saunami přímo v hotelu. Dítě do 12 let má pobyt s vámi zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt v Hotelu Trio *** splnil vše, co pro návštěvu Slovenského ráje potřebujete. Tedy pohodlné přespání se sprchou, snídaní, večeří a po náročném dni i možnost relaxování v dostatečně velké vířivce a v bazénu. Zaměstnanci hotelu se k nám chovali velmi hezky a byli příjemní. Co určitě doporučuji, je výlet do rokliny Suchá Belá, návštěva Lúčanského vodopádu, Spišský hrad, pokud máte rádi zříceniny, a Tomašovský výhled. Vše se dá stihnout během 3 dnů, ale abyste si zdejší okolí opravdu užili, budou vám ještě tak 3-4 dny chybět. Tady je opravdu co dělat a už teď plánujeme, jak sem zavítáme příští rok.” Přečtěte si celou recenzi

Vladimír Dvořák - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Září 2023

O ubytování

Hotel Trio *** se nachází na severu Národního parku Slovenský ráj, kde začíná většina turistických tras. Je obklopen lesem bez sousedních staveb, a proto je oázou klidu, kde můžete načerpat nové síly. Zároveň nebyl vyhlášený národním parkem náhodou, jeho krása a množství turistických stezek v okolí vás ohromí. Blízko je například vyhlídka Tomášovský výhľad (4,5 km) nebo Letanovský mlýn (6,2 km) a mnohem více. K majestátnímu Spišskému hradu, který rozhodně stojí za návštěvu, to budete mít jen 30 km. Ať už cestujete sami, nebo s dětmi, AquaCity Poprad stojí za návštěvu v každém případě. V zimě si zase budete moci užít parádní lyžovačku, nejbližší sjezdovka se nachází přibližně 11,5 km a 37 km už stojí samotné Vysoké Tatry se všemi svými parádními lyžařskými středisky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v zrekonstruovaných pokojích s celkovou kapacitou až 32 lůžek a 19 přistýlek. Všechny jsou ve světlých barvách, k dispozici vám bude satelitní televize a WiFi, nechybí samostatná koupelna se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se nachází také restaurace, kde si vychutnáte snídaně i večeře.

Kde budete relaxovat?

V suterénu najdete i menší wellness. Můžete si zde zaplavat ve vnitřním bazénu nebo odpočívat v infrasauně, finské sauně a relaxační místnosti.

Hotel Trio ***

Hotel Trio ***

Smižany , Smižany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
BELS turist s.r.o. IČ: 51850745


+421 905 277 381

hoteltrio@hoteltrio.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Vzdálenost od lázní
18,7 km
Zastávka
2,3 km
Aquapark
22,5 km
Sjezdovka
31,7 km
Běžkování
6 km

Tipy na výlet

Slovenský ráj

Slovenský ráj Tip na výlet

Tato nádherná přírodní oblast si vysloužila díky své jedinečnosti pojmenování Národní park Slovenský ráj. Vydejte se po dřevěných a železným žebřících, soustavě lávek a více než 300 km značených tras skrze divoké lesy a podél řek až k vyhlídkám, z nichž budete mít Slovenský ráj jako na dlani. Mezi nejznámější turistické trasy patří Suchá Belá, Prielom Hornádu nebo výšlap na Tomašovský výhled, který vás okouzlí výhledem do celých Vysokých Tater i do hluboké rokliny. Pohodovou procházku si můžete ve Slovenském ráji užít v jakémkoli ročním období. V blízkosti obcí Spišské Tomášovce a Smižany se nachází Soví skála, pojmenována po svých častých ptačích návštěvnících. Ze skály se vám naskytne pěkná vyhlídka do okolí.

Více informací
Spišský hrad (UNESCO)
Spišský hrad (UNESCO)
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Dobšinská ledová jeskyně
Dobšinská ledová jeskyně