Poznejte krásy oblíbené oblasti Velký Meder a ubytujte se v Penzionu Betty ***. Těšte se na snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech a neomezený vstup do wellness s krytým bazénem, vířivkou, infra a suchou saunou. Termální lázně jsou vzdálené jen 450 m. Dítě do 6 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Penzion Betty *** se nachází v oblíbeném lázeňském městečku Veľký Meder přibližně 30 km od maďarských hranic. Vyhlášené termální lázně Thermal Corvinius se 13 bazény a různorodými atrakcemi budete mít od penzionu jen 450 m.

Plně odpočatí z termálů či wellness v penzionu můžete vyrazit do lanového parku Tarzania Veľký Meder (900 m), na projížďku na koni na ranč Czajlik (27,4 km), zažít adrenalinovou jízdu na autodromu Slovakia ring (32,1 km) nebo si užít plavbu lodí na přehradní nádrži Vodní dílo Gabčíkovo (24 km). Na výlet si vyrazte do přírodní rezervace Klátovské rameno (23,8 km) nebo chráněné přírodní oblasti Číčovské mrtvé rameno (12,7 km). Nadšení cyklisté také jistě ocení zajímavé cyklostezky, jako je například Dunajská cyklomagistrála.

Za památkami si zajeďte do Dunajské Stredy (21,4 km), kde najdete římsko-katolický kostel sv. Juraje ze 14. století, Žlutý zámek nebo radnici z roku 1902. Pokud zatoužíte poznat něco z Maďarska, stačí přejet hranici, tvořenou řekou Dunaj. Na druhém břehu můžete navštívit například nedaleké město Györ (27,9 km) známé svou lázeňskou kulturou a bohatou historií. Projděte se po nádherném barokním náměstí Bécsi kapu tér a pokochejte se architekturou Opatského domu z 18. století. Oddechněte si v místních lázních nebo v městském parku Batthyány tér a prohlédněte si působivou budovu radnice s téměř 60m věží.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v příjemné zařízeném pokoji Standard s televizorem, CD/DVD přehrávačem, balkónem a vlastní koupelnou. Do některých pokojů je možné umístit i přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Během pobytu si v restauraci pochutnáte na pokrmech domácí i zahraniční kuchyně. V létě je v provozu terasa, kde šéfkuchař připravuje speciality na grilu. Po skvělém jídle se zastavte ve stylovém pubu nebo v kavárně a vychutnejte si lahodnou místní kávu, dezerty, sklenku vína či míchaného nápoje.

Kde budete relaxovat?

Součástí penzionu je i wellness centrum o rozloze 200 m². Těšte se na krytý relaxační bazén se třemi protiproudy, vířivkou a finskou i parní saunou.

Něco navíc

Hned u penzionu si můžete zasportovat na hřišti s umělou trávou vhodném na fotbal či tenis.

Penzion Betty ***

Penzion Betty ***

Čičovská cesta 3649 , Veľký Meder
Slovenská republika

+421 905 187194

pensionbetty@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc - (pes do 3 kg zdarma)
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
4,1 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
0,5 km