Na pobytu ve Velkém Mederu si užijete ubytování v apartmánech Karmon Park s vybavenou kuchyňkou, bohatými snídaněmi a příležitostmi ke sportu a koupání v okolí. Využít můžete hřiště, stolní tenis, fotbálek a dětské hřiště. Do lázní Thermal Corvinus to budete mít jen 350 metrů. Vyrazit můžete i za památkami do Dunajské Stredy nebo otestovat maďarské termální prameny.

O ubytování

Apartmánový dům Karmon Park je součástí areálu o rozloze 6 000 m², který se nachází v lázeňském městě Veľký Meder. Ubytování je pouhých 350 m od známého termálního koupaliště Thermal Corvinus, kde na vás čeká 13 bazénů s termální vodou, obrovské tobogány, divoká řeka a různorodé další vodní atrakce. Nechybí ani saunový svět s 5 druhy saun a pestrá nabídka masáží a dalších procedur.

Díky příjemnému teplému podnebí je tato oblast ideální pro výlety pěšky i na kole. Najdete zde národní přírodní rezervace Klátovské rameno (25 km) a Číčovské mrtvé rameno (12 km). Pro cykloturisty je k dispozici nedaleká cyklistická trasa Dunaj, která se sem táhne až z Německa a je jednou z nejznámějších v Evropě. Užít si můžete i projížďku na koni na Ranči u Czajlika (27,6 km) nebo adrenalinovou jízdu na autodromu Slovakia ring (32,2 km).

Na výlet vyrazte třeba do Dunajské Stredy (21,7 km), kde najdete římsko-katolický kostel sv. Juraje ze 14. století, Žlutý zámek nebo radnici z roku 1902. Pokud zatoužíte poznat něco z Maďarska, stačí přejet hranici, tvořenou řekou Dunaj. Na druhém břehu můžete navštívit například nedaleké město Györ (27,7 km) se skvělými termálními lázněmi, bohatou historií, krásnou přírodou a restauracemi s maďarskými specialitami.

Kde budete spát?

Ubytování budete v útulném, moderně vybaveném apartmánu s kompletně zařízenou kuchyňkou a vlastní koupelnou. Ve všech apartmánech je k dispozici také WiFi připojení.

Dvoulůžkový apartmán měří 14 m² a najdete v něm manželskou postel a televizi. V kuchyňském koutu nechybí varná deska, lednička, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a apartmán má vlastní balkon.

Třílůžkový apartmán nabízí plochu 16 m², na které najdete manželskou postel a samostatné jednolůžko, televizi a stůl s židlemi k posezení. V kuchyňském koutu je opět varná deska, lednička, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice, v koupelně sprchový kout a z apartmánu budete mít přístup na vlastní balkon.

Čtyřlůžkový apartmán o ploše 20 m² zahrnuje spací část s manželskou postelí, rozkládací pohovkou a stolem s posezením, kuchyňský kout s varnou deskou, lednicí, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí a koupelnu se sprchovým koutem. K zábavě poslouží televize a hezký výhled si užijete z balkonu.

Apartmán Grand je stejně vybavený jako čtyřlůžková varianta, pouze s tím rozdílem, že je do něj možné přidat i přistýlku, ubytuje tak až 5 osob. Ochuzeni nezůstanete o kuchyňský kout se všemi spotřebiči, stůl k posezení, televizi, balkon či koupelnu se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

V areálu Karmon Park se servírují pouze snídaně formou bufetu, klasická restaurace zde není. Díky plně vybavené kuchyni si ale můžete připravit libovolné jídlo přímo v apartmánu. Za příznivého počasí je navíc k dispozici letní terasa s grilem.

Cestujete s dětmi?

Spousta her a zábavy čeká na děti na venkovním hřišti s pískovištěm, houpačkou a skluzavkou.

Něco navíc

O zábavu nouze rozhodně nebude. Pro hosty je k dispozici velké fotbalové hřiště, stolní tenis a fotbal, biliard a také hřiště na volejbal a nohejbal.

Karmon Park

Karmon Park

Čičovská 3687/49 , Veľký Meder
Slovenská republika

+421 918 999 338

info@karmonpark.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 125 Kč/noc - pouze plemena do 10kg
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
100 m
Aquapark
100 m

Tipy na výlet

Aquapark Thermal Corvinus

Aquapark Thermal CorvinusTip na výlet

Hlavním lákadlem Veľkého Mederu je termální komlex Thermal Corvinus, který nabízí 13 bazénů s termální léčivou vodou. Osm z nich je v provozu celoročně a vyblázní se v nich malí i velcí návštěvníci. Na děti tu čeká zábavní i dětský bazén a k tomu řada celoročně dostupných tobogánů. Vy si můžete dopřát oddych v perličkovém bazénu, krytém i polokrytém sedacím bazénu, anebo v relaxačním bazénu. Odpočinek můžete střídat s aktivním plaváním v plaveckém bazénu. V létě jsou k dispozici také venkovní bazény - plavecký, italský či skokanský bazén, 2 dětské bazény a další tobogány. Milovníky pravé letní pohody nadchne bazén s vlnobitím a proudová řeka. Ve všech 13 bazénech je termální voda s teplotou 20-38 °C, která má blahodárné účinky na pohybové ústrojí, páteř a svalstvo a má regenerační účinky na lidský organismus. Navštívit tu můžete také Saunový svět s 5 druhy saun, kde se pravidelně konají i rituály. Ještě se necítíte dokonale odpočatí? V tom případě je čas na proceduru v podobě masáže, bahenního zábalu či pedikúru rybičkami Garra rufa.

Otevírací doba:

  • Denně: 9:00–20:00 hodin

Vstupné: (může se měnit podle sezóny)

  • Dospělí: 15,90 €/den
  • Děti do 15 let a senioři: 12,9 €/den
Více informací
Velký Meder
Velký Meder
Vodní mlyn Kolárovo
Vodní mlyn Kolárovo
Vodní dílo Gabčíkovo
Vodní dílo Gabčíkovo