Oddechněte si ve Ville Domino s výhledem na tatranské štíty. V ceně máte i sladké překvapení, slevu na vstup do nedalekého wellness, skvělou snídani a hydromasážní vanu na 20 minut. V okolí objevíte krásy Národního parku Vysoké Tatry.

O ubytování

Villa Domino se pyšní krásným výhledem na Vysoké Tatry. Pochlubit se může také mnoha spokojenými zákazníky, kteří oceňují především příjemné ubytování, chutnou stravu a přátelskou atmosféru. Vila je obklopena lesy a nachází se jen pár desítek metrů od Studeného potoka, přičemž lanovka na Lomnický štít leží jen 3,6 km. Vyvezte se jí nahoru a udělejte si krásnou procházku po okolí Skalnatého Plesa, třeba rovnou po naučné stezce.

Kromě nádherných turistických cílů v podobě stoupání na okolní vrcholy otestujte třeba 7 km vzdálenou lanovku na Hrebienok a Astronomický naučný chodník (1,1 km), zabavte se v Tricklandii (6,3 km), poznejte Kežmarský hrad (13,8 km) a odpočiňte si v AquaCity Poprad (14 km). S dětmi si vyrazte do Dinoparku (7,7 km), pro zvídavé je tu Muzeum Tatranského národního parku (3,9 km) a milovníci adrenalinu mohou pokořit bobovou dráhu Tatrabob (5 km).

V zimě oceníte blízkost Ski areálu Tatranská Lomnica (3,5 km) s nejdelší sjezdovkou na Slovensku a běžeckými tratěmi o celkové délce 25 km. Otestovat můžete i sjezdovky lyžařských areálů v Dolním Smokovci (11,6 km), Novém Smokovci (7,1 km), Lučivné (27,5 km) a Ždiaru (19,6 km). V létě si zase užijete koupání a vodní sporty ve vodní nádrži Levoča (41 km) a po celý rok vám budou otevřené brány Thermal Parku Vrbov (14,7 km).

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom z 9 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek. Pokoje jsou komfortně zařízené, v každém najdete satelitní televizi a samostatnou koupelnu se sprchou a WC. Některé mají i balkon s kouzelným výhledem.

Na čem si pochutnáte?

Villa Domino nemá denní restauraci, nabízí ale snídaně či polopenzi v útulné jídelně. Pokud chcete otestovat své kulinářské schopnosti, využijte kuchyňský kout ve společenské místnosti nebo možnost grilování v letním období.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu si dopřejte i odpočinek v hydromasážní vaně nebo při masáži. K relaxu vám poslouží i společenská místnost, kde si posedíte u hřejivého krbu a užijete nádherný výhled na oblast Tater.

Villa Domino

Villa Domino

Stará Lesná 424 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

0905 899 672

info@villadomino.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
4,5 km
Sjezdovka
3 km