Nechte se zlákat Vysokými Tatrami a užijte si skvělou aktivní dovolenou v Tatranské Lomnici v Hotelu Tatranec. Vychutnáte si slovenské dobroty během polopenze, welcome drink i relaxaci v sauně. Na dosah máte aquaparky, termály a také Lomnický štít s parádními turistickými trasami.

O ubytování

Hotel Tatranec je skvělé ubytování, kde si můžete užít krásnou aktivní dovolenou kdykoliv během roku. Nachází se přibližně 3 km od samotného centra Tatranské Lomnice, odkud to budete mít blízko k lanovce na Lomnický štít i ostatním (nejen) přírodním atrakcím. Vyvezte se jí nahoru a udělejte si krásnou procházku po okolí Skalnatého Plesa, třeba rovnou po naučné stezce.

O další přírodní i historické krásy rozhodně nebude nouze, jen něco málo přes 11 km od hotelu se nachází třeba nádherné vodopády Studeného Potoka. Starý Smokovec s pozemní lanovkou i světem triků Tricklandií je vzdálený jen 9 km a do Popradu s vyhlášeným AquaCity Poprad se autem dostanete za 25 minut.

Milovníci zimních sportů zajisté ocení, že nejbližší ski areál je přímo v Tatranské Lomnici, vzdálen pouze 3,2 km od ubytování. Čeká zde na vás rovnou nejdelší sjezdovka s nejvyšším převýšením na Slovensku. Ve Starém Smokovci (9,4 km) si zase kromě lyžování užijete také snowtubing, sáňkování a další zábavné aktivity. A nedaleké středisko Štrbské Pleso (25,5 km) láká mimo jiné na 26 km udržovaných tratí pro běžkaře.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování ve 12 dvoulůžkových pokojích, 8 třílůžkových pokojích a 2 apartmánech. V každém pokoji najdete lůžka s vysoce kvalitními matracemi, televizi a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 16 m² a je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem.

  • Třílůžkový pokoj má plochu 18 m² a najdete v něm dvoulůžkovou postel a samostatné jednolůžko. Nechybí koupelna se sprchovým koutem.

  • Apartmán nabídne prostor 22 m² a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí, obývacího prostoru s rozkládací pohovkou a velké koupelny s rohovou vanou.

Na čem si pochutnáte?

V pohodové hotelové restauraci vám naservírují speciality tradiční slovenské i mezinárodní kuchyně.

Kde budete relaxovat?

Po celodenní turistice si odpočiňte ve wellness – svaly vám prohřeje finská nebo infra sauna.

Hotel Tatranec **

Hotel Tatranec **

Tatranská Lomnica č. 202 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Zdenko Kožuch IČ: 14345510


+421 52 446 7092

hoteltatranec@hoteltatranec.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Zastávka
50 m
Aquapark
3 km
Sjezdovka
3,2 km
Běžkování
3,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Štrbské pleso
Štrbské pleso
Lomnický štít
Lomnický štít
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok